Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

kaip issirinkti skaistalus? 4u.gif blush2.gif esu tamsaus gymio plaukai akys oda tamsus blush2.gif
al pagelbesit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulryka @ 2011 10 28, 11:46)
Galvoju isigyti salto atspalvio rausvus skaistalus, gal galite kokius parekomenduoti is Chanel, Lancome, Guerlain ir etc.

Šalto atspalvio yra dauguma Chanel joues contraste skaistalų - man net kartais atrodo, kad jų rausvos spalvos turi kažokio melsvo pigmento. Guerlain man rodos visi atspalviai yra arba neutralūs, arba šilti bigsmile.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia pataikiau, bet bandau laime biggrin.gif 4u.gif mergaites, kurios naudojat hightlights (zinau, kad taip angliskai vadinas, kaip lietuviskai nezinau tiksliai) maciau MAC Cream Color Base super dalykas,bet neturiu galimybes atsisiusti, gal koki pasiulytumet, kuri butu galima lietuvoje nusipirkti uz prieinama kaina? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2011 11 03, 21:12)
Nezinau ar cia pataikiau, bet bandau laime biggrin.gif 4u.gif  mergaites, kurios naudojat hightlights (zinau, kad taip angliskai vadinas, kaip lietuviskai nezinau tiksliai) maciau MAC Cream Color Base super dalykas,bet neturiu galimybes atsisiusti, gal koki pasiulytumet, kuri butu galima lietuvoje nusipirkti uz prieinama kaina? smile.gif 4u.gif

is pan i mac tai net nzn g.gif o jus butent kreminio norit? cia turbut reiktu i kita temuke 4u.gif
http://www.supermama...;#entry50779585
Atsakyti
aciu, kad nukreipet 4u.gif
Atsakyti
Kas turit Artdeco skaistalus? Ar gerai laiko?
Atsakyti
Aš prieš porą dienų nusipirkau artdeco skaistalus - dar ne visai su jais susidraugavau, bet kažkaip man panašu, kad į dienos pabaigą "dingsta" jie nuo veido ax.gif
Atsakyti
Gal kuri esat meginusi kavos, kakavos, sokolado... vadinamus atspalvius, jau tie visi rusvi ir persikiniai pabodo, sia spalva esu nusiziurejusi, idomu ar tiktu tamsiaplaukiai, vidutinio gymio, melynu akiu g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 11 lapkričio 2011 - 16:21
QUOTE(Melajja @ 2011 11 11, 17:21)
Gal kuri esat meginusi kavos, kakavos, sokolado... vadinamus atspalvius, jau tie visi rusvi ir persikiniai pabodo, sia spalva esu nusiziurejusi, idomu ar tiktu tamsiaplaukiai, vidutinio gymio, melynu akiu  g.gif 
user posted image

na tai kavos, kakavos ir yra i rusvuma- ruda spalva. Zinoma tiktu, as pati kakavos atspalvio skaistalus naudoju kaip bronzata
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 10, 17:07)
Kas turit Artdeco skaistalus? Ar gerai laiko?

Aš turiu. Man pakankamai gerai laiko, patenkinta aš jais smile.gif
Atsakyti
Įsigijau Catrice Duo blush, spalva persikinė. Tikėjausi daugiau švytėjimo, bet visumoj man jie visai patinka, priduoda gaivumo, jei nepadauginsi smile.gif
Atsakyti
sveikos,
noriu pirkti powder shimmer dior 02. kokie jusu atsiliepimai apie ja?
Atsakyti