Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

As labai noreciau ta MF isbandyti, bet tik isbandyti, nu nes skaistalu siuo metu turiu daugiau nei reikia doh.gif
Atsakyti
paskutiniai skaistalai sitie
Clarins - Blush Prodige Illuminating Cheek Colour, sunset coral 04

user posted image
gal kiek per ryski rausva, bet vasara turetu buti pats tas.
Atsakyti
4u.gif gal kas patars kokia spalva is maybelline skaistalu kreminiu rinktis baltaodei?pink frostink jusu manymu bus tinkamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 03 01, 02:39)
4u.gif gal kas patars kokia spalva is maybelline skaistalu kreminiu rinktis baltaodei?pink frostink jusu manymu bus tinkamas  g.gif

As turiu dvi ju spalvytes: '20 peach satin' ir '25 rose petal' - esu sviesi ir abeji tinka, bet rozinius ne vienus turiu ir isvis retai dazausi, tai siuos vos pora kartu panaudojau (jau mintyse kirba atsikratymas jais greitu metu, tik kolaks gailiu). O vat persikiniai dazniau naudojami (visgi as presuotus labiausiai skaistalus megstu), nes man ta spalva tokia grynai prie visko ir visada....
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 03 01, 01:39)
4u.gif gal kas patars kokia spalva is maybelline skaistalu kreminiu rinktis baltaodei?pink frostink jusu manymu bus tinkamas  g.gif

O kur jūs juos žadate pirkti? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 03 01, 03:57)
As turiu dvi ju spalvytes: '20 peach satin' ir '25 rose petal' - esu sviesi ir abeji tinka, bet rozinius ne vienus turiu ir isvis retai dazausi, tai siuos vos pora kartu panaudojau (jau mintyse kirba atsikratymas jais greitu metu, tik kolaks gailiu). O vat persikiniai dazniau naudojami (visgi as presuotus labiausiai skaistalus megstu), nes man ta spalva tokia grynai prie visko ir visada....

Nes tiesiog nesinoretu atrodyti kaip kokiai matrioskai,kad veidas baltas o ant skruostu svieste sviecia tie roziniai skaistalai,bijau juokingai atrodyt..
Chr*-zadu is ebay uzsisakyti,o siaip gi yra lt psl kuriame galima butu uzsisakyti siu skaistalu 25lt beroc kainuoja,tik db neatsimenu to psl,bet skaistalu cia temoje buvo mineta si svetaine.. 4u.gif www.persikas.lt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 01 kovo 2011 - 17:04
QUOTE(mr nobody @ 2011 03 01, 17:53)
Nes tiesiog nesinoretu atrodyti kaip kokiai matrioskai,kad veidas baltas o ant skruostu svieste sviecia tie roziniai skaistalai,bijau juokingai atrodyt..

Nezinau del jus dominancios spalvos, bet rodos irgi is tu sviesiuju bus, o mano turimos, tai puikiai tinka baltaodems (pati tokia) - be to, juk nereikia iskart daug tept, jie pigmentuoti, tai trupuciuka patepi ir ziuri reikia ar ne daugiau/ryskiau. wink.gif

Atsakyti
O kurie is benefit jums labaiusiai patiko? Butent domina persikinis/bronzinis atspalvis. Ir is kur perkate benefit skaistalus? Pas mus Lt lygtai nera. As ziurinejau lookfantastic.com, is ten sakaus plaukams, bet gal ju kaina ten didoka? Aciu uz atsakyma:) Galvoju apie siuos:
BENEFIT SUGARBOMB
http://www.lookfanta...ace-powder.html
Sitas i rozine labiau tikriausiai?
BENEFIT 10
http://www.lookfanta...enefit-ten.html
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2011 03 17, 16:07)
O kurie is benefit jums labaiusiai patiko? Butent domina persikinis/bronzinis atspalvis. Ir is kur perkate benefit skaistalus? Pas mus Lt lygtai nera. As ziurinejau lookfantastic.com, is ten sakaus plaukams, bet gal ju kaina ten didoka?

Jei ziurint i siuos 2 (t.y. abu mano megstamiausi ir is visu Benefit bandytu pudru butent juos issirinkau), tai abu skirtingom funkcijoj ir nera megiamesnio. Abu naudoju maisydama spalvas (t.y. sepeteliu per visas spalvytes braukiu), tai 'Sugar bomb' duoda persikini-rozini atspalvi (spalvyte universlai, tinka prie bet kokio makiazo), o '10' duoda ta bronzini atspalvi (netingint galima pazaist abiem spalvom atskirai, kai roziniu per skruostikauli kaip highlighter'iu perbraukt).

Berods 'Hoola' visai patiko kaip bronzatas, bet jis visiskai matinis, tai skruostam man negrazu, o veido konturavimui pats tas. 'Goergia' grazi persikine spalvyte, bet pvz man baltaodei ji praktiskai nesimate ant odos ir kaip skaistalu nejo naudot. Jusu pakomentuotos 2 ir yra man tos pacios paciausios.

O su pirkimu man nera problemu - perku vietoj nuejus i Sephora (rodos $28 viena). Gal kokiose braskese dar butu, o kaip pigiau jau pati pasiziurekit - gal kartais ir is JAV uzsisakant per tarpininkes su visais % ir siuntimais pigiau gautusi nei is UK.

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 03 18, 02:32)
Jei ziurint i siuos 2 (t.y. abu mano megstamiausi ir is visu Benefit bandytu pudru butent juos issirinkau), tai abu skirtingom funkcijoj ir nera megiamesnio. Abu naudoju maisydama spalvas (t.y. sepeteliu per visas spalvytes braukiu), tai 'Sugar bomb' duoda persikini-rozini atspalvi (spalvyte universlai, tinka prie bet kokio makiazo), o '10' duoda ta bronzini atspalvi (netingint galima pazaist abiem spalvom atskirai, kai roziniu per skruostikauli kaip highlighter'iu perbraukt).

Berods 'Hoola' visai patiko kaip bronzatas, bet jis visiskai matinis, tai skruostam man negrazu, o veido konturavimui pats tas. 'Goergia' grazi persikine spalvyte, bet pvz man baltaodei ji praktiskai nesimate ant odos ir kaip skaistalu nejo naudot. Jusu pakomentuotos 2 ir yra man tos pacios paciausios.

O su pirkimu man nera problemu - perku vietoj nuejus i Sephora (rodos $28 viena). Gal kokiose braskese dar butu, o kaip pigiau jau pati pasiziurekit - gal kartais ir is JAV uzsisakant per tarpininkes su visais % ir siuntimais pigiau gautusi nei is UK.

o litais uz 80 kelis lt cia brangu ar ne? Nes pasimeciau dabar...Kuri issirinkt:) Jie su blizguciais? Man kaip hailaiterio nereikia, bet ciut smulkiu blizguciu galetu buti. Nes kai noriu, kad spindetu, tai ant skaistalu dar perbraukiu su dior shimeriu amber diamond. Iki siol naudojau shiseido tokiu skaistalus, kur kaip bangeles, bet noretus pakeist.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 02 24, 16:31)
paskutiniai skaistalai sitie
Clarins - Blush Prodige Illuminating Cheek Colour, sunset coral 04

user posted image
gal kiek per ryski rausva, bet vasara turetu buti pats tas.

oi kokie fainuciai atrodo wub.gif idomu kaip labai jie blizgi,nes ziuriu viena dalis gan blizgi,gal netycia ir uz hilighteri galima juos naudot.
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2011 03 18, 10:46)
o litais uz 80 kelis lt cia brangu ar ne? Nes pasimeciau dabar...Kuri issirinkt:) Jie su blizguciais?

Brangu ar ne pati spreskit, o ne manes klauskit. Jei rinktis UK ar USA pirkima ju (nes suprantu jums tie 80Lt gaunasi is UK perkant), tai pirkciau UK - USA Sephoroj jie kazkur $28, siuntimas jums apie $4 kainuos, tai jau virs 75Lt+& tarpininkei, tai irgi gausis panasiai i tuos 80Lt, gal net brangiau. Ir aisku laukt ilgiau...

Abeji turi smulkiu blizguciu, bet 'sugarbomb' ant veiduko jie nesimato, daugiau gaivumo tik spalvai priduoda, o '10' labiau matomas blizgesys, bet ne pavieniai blizguciai.
Atsakyti