Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

QUOTE(braskute_v @ 2007 11 20, 17:53)
1. Aciu  aciuks.gif
2. gal pasilikti bus sunku, o šiaip ten jie įsisuka į draugų ratą ir greit mus pamiršta  rolleyes.gif
Kas buvot susirinkime?  Gal kas papasakos ką nors?  bigsmile.gif

Susirinkime kalbejo psichologas. Tikrai buvo idomu pasiklausyti apie tai kaip ir kokias bausmes reiketu vaikuciams kada taikyti. Apie vaiku elgiasi, oziuku rodyma.
Bet tikrai neiseitu man cia atpasakoti ka sake verysad.gif nes ir pati jau ne viska atsimenu...
Atsakyti
Labukas visoms,jau seniai bebuvau pas jus cia,nemazai priplepejot.
Dorelina malonu,kad atsirado dar viena mamyte,cia tau gaudyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aisme @ 2007 11 21, 17:33)
Labukas visoms,jau seniai bebuvau pas jus cia,nemazai priplepejot.
Dorelina malonu,kad atsirado dar viena mamyte,cia tau gaudyk  4u.gif

Labukas labukas smile.gif .Aciu ,pagavau tongue.gif ..Kazkaip man taip atrodo,kad visos mamytes retai cia uzsuka,o gal tik pasiskaito ir neberaso??? g.gif .Tiesa sakant ir as kita karta tik pasiskaitau ir tiek,nes maniske nevisada leidzia doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,mes is Kodelciuku grupes.Noretumem prisijungt prie jusu.Neradau cia nei vieno kodelciuko.Bet mum labai reikia patarimo.Visi darzelio vaikai daro popierinius zibintus,gal kas zinote kaip juos graziai(ir greitai) pasidaryti? 4u.gif
Atsakyti
Jau koridoriuje puikuojasi nemažai žibintų. Tikrai kils daug minčių kai juos 4u.gif pamatysite.
Atsakyti
QUOTE(dorelina @ 2007 11 21, 19:20)
Labukas labukas smile.gif .Aciu ,pagavau tongue.gif ..Kazkaip man taip atrodo,kad visos mamytes retai cia uzsuka,o gal tik pasiskaito ir neberaso??? g.gif .Tiesa  sakant ir as kita karta tik pasiskaitau ir tiek,nes maniske nevisada leidzia doh.gif

Aš dažnai paskaitau, tik nevisada atrašau blush2.gif Labai laukiam kalėdinės šventės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes,
mes nuo rugsejo viduriuko irgi lankom sita darzeli. Mano maziui adaptacija buvo sunki, jau net galvojau keisti darzeli. Bet po menesiuko apsiprato, dabar jau eina su malonumu smile.gif Beje mes lankom anciuku grupe. smile.gif
Atsakyti
Tai juk visiems vaikams pradžia sunki. Svarbu mamoms neišsigąsti. Darželių keitimas nieko gero neduoda. Šaunu, kad jau viskas gerai
Atsakyti
Sveikutes, mes nuo rudens jau eisim i darzelinuku grupe smile.gif Ar kaip cia pavadinti smile.gif Norejau paklausti ar sitame darzelyje yra papildomu uzsiemimu vaikams? nes pavyzdziui darzelyje prie buvusios svajones yra krepsinis, dainavimas, sokiu ir anglu pamokeles, aisku uz jas reikia papildomai primoketi.
Atsakyti
yra pramoginiai šokiai, dailė, olanuojama anglų kalba
Papildyta:
paskubėjau... dainavimas ir dailė yra nemokami, nes yra etatiniai darbuotojai. Rezultatai tikrai puikūs.
Atsakyti
QUOTE(Nicola @ 2008 02 21, 16:28)
yra pramoginiai šokiai, dailė, olanuojama anglų kalba
Papildyta:
paskubėjau... dainavimas ir dailė yra nemokami, nes yra etatiniai darbuotojai. Rezultatai tikrai puikūs.

Labutis 4u.gif
Kaip fainai, net nežinojau, kad yra papildomų užsiėmimų mastau.gif O nuo kiek metukų priima pramoginius šokius lankyti? sokiai.gif
Ačiū už informaciją aciuks.gif
Atsakyti
Labas. Ir mes nuo rugsėjo eisim į šį darželį, tik tuo metu mano dukrytei bus 1 m. ir 2 mėn., todėl širdelė dreba, nežinau kaip čia viskas bus.
Atsakyti