Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

QUOTE(Nicola @ 2008 06 02, 14:14)
Jei nenorit susipažinti su aplinkair auklėtojomis, tai žinoma paskambinti ir bus pasakyta, ar yra sąrašuose.

Aplinką aprodė direktorė pirmo apsilankymo metu, o apie auklėtojas šiame forume ir taip labai daug atsiliepimų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Tylu temelėje 4u.gif Vakar buvau darželyje "Naminukas", tai liepos mėnesį leisim ten, kol mūsų DARŽIUKAS ATOSTOGAUS rolleyes.gif Man labai patiko, kad kieme yra vaikučiams įvairių medinių namukų thumbup.gif Mano mergytei iškart patiko kiemelis, tai tikiuosi nebus baimių pasilikti su naujais žmonėmis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2008 06 29, 11:10)
Labutis  4u.gif
Tylu temelėje  4u.gif  Vakar buvau darželyje "Naminukas", tai liepos mėnesį leisim ten, kol mūsų DARŽIUKAS ATOSTOGAUS  rolleyes.gif  Man labai patiko, kad kieme yra vaikučiams įvairių medinių namukų  thumbup.gif  Mano mergytei iškart patiko kiemelis, tai tikiuosi nebus baimių pasilikti su naujais žmonėmis  blush2.gif

lauksim jūsų "mūsų " daržiukė , tikiosi jūms patiks ir mūsų vaikučiai susidraugaus 4u.gif darželis tikrai geras galit būti rami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 06 29, 13:05)
lauksim jūsų "mūsų " daržiukė , tikiosi jūms patiks ir mūsų vaikučiai susidraugaus  4u.gif  darželis tikrai geras galit būti rami  smile.gif

Labutis 4u.gif
Ir aš tikiuosi, kad susidraugaus. Vaikučiai labai imlūs naujoms pažintims bigsmile.gif , tik mamytės turbūt daugiau turi baimių biggrin.gif Šaindien dar ilsimes, o ryt jau keliausim pas jus žaisti thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vaikiukas irgi si menesi eina i naminukas. Jam labai patinka, net keista. O kieme mediniai namukai isvis ispudi padare.

O dabar del musu darzelio Zara smile.gif
Buvo kalbu, kad vaikams gal nuo rudens bus anglu kalbos pamokeles. gal kuri girdejote ar tikrai bus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(olyte @ 2008 07 16, 21:41)
Mano vaikiukas irgi si menesi eina i naminukas. Jam labai patinka, net keista. O kieme mediniai namukai isvis ispudi padare.

O dabar del musu darzelio Zara smile.gif
Buvo kalbu, kad vaikams gal nuo rudens bus anglu kalbos pamokeles. gal kuri girdejote ar tikrai bus ar ne?

Labutis 4u.gif
Ir mano mergaitė patenkinta darželiu "Naminukas" ir noriai eina thumbup.gif Bet kiekvieną rytą, kai pravažiuoja pro savo daržiuką, tai cypia iš laimės, kad tai jos darželis bigsmile.gif Taigi jau pasiilgo ir savo ir daržiuko, ir auklėtojų bigsmile.gif
Dėl anglų kalbos tai nieko negirdėjau, bet, kad tokiems cypliukams tai ir per anksti mirksiukas.gif Jei ir bus, tai manučiau, kad tik vyresniems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2008 07 17, 18:58)
Labutis  4u.gif
Ir mano mergaitė patenkinta darželiu "Naminukas" ir noriai eina  thumbup.gif  Bet kiekvieną rytą, kai pravažiuoja pro savo daržiuką, tai cypia iš laimės, kad tai jos darželis  bigsmile.gif  Taigi jau pasiilgo ir savo ir daržiuko, ir auklėtojų  bigsmile.gif
Dėl anglų kalbos tai nieko negirdėjau, bet, kad tokiems cypliukams tai ir per anksti  mirksiukas.gif Jei ir bus, tai manučiau, kad tik vyresniems  ax.gif

Aga maniskis jau siandien buvo labai patenkintas grizes i savo darzeli. O del anglu kalbos pamokeliu, tai nuo 3 metuku manau pats tas isgirsti kai kuriuos angliskus zodelius. Nes ateityje butu lengviau mokytis kalbos. smile.gif
Atsakyti
Gal yra mamyčių, kurios ves savo vaikiukus nuo rugsėjo į lopšelinukų grupę?
Atsakyti
QUOTE(rita0212 @ 2008 08 16, 13:14)
Gal yra mamyčių, kurios ves savo vaikiukus nuo rugsėjo į lopšelinukų grupę?

yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretha @ 2008 08 21, 17:24)

O jūsų leliukui kiek laiko, nes mano mergytei tik 1 metukai ir 2 mėn., tai jau dabar širdis dreba, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita0212: 25 rugpjūčio 2008 - 15:55
Mamytės, gal galit patart kokių daiktų išskyrus rūbus, batukus ir sauskelnes reikia įdėti vaikui einančiam į darželį. Aš šitam reikale visai žalia.
Atsakyti
rita0212 nesijaudinkit taip. Pirmą dieną kai ateisit, auklėtojos susakys ką reikės atsinešti.
Atsakyti