Siandien po savaitgalio buvo labai suknu, visa savaitgali man kartodavo kad i darzeli neisim ir siandien is pacio ryto irgi tas pats, o kai tik zengem i darzelio teritorija pradejo klykti ir absoliuciai nezaidzia, visa diena sedi ant kedutes kampe siandien pasiimsiu anksciau
labukas mamytes.na mes cia naujokes.nuo kitos savaites pradesim lankyti darzeli"zara"gal kas nors galit ka nors papasakoti apie "anciuku"grupe ir aukletojas?nes lankem savaite viena darzeli tai vaikas db.zmoniu bijo,stresas.na zodziu buvo mums ten negeru dalyku.
Mes lankom "ančiukų" grupę. Aš tik nuvedus savo dukrytę į lopšiuką, supratau, koks sunkus yra auklytės darbas, ten pusę vaikų verkiančių ir per langus žiūrinčių. Nu, bet vistiek turi vaikučiai apsiprast, lauksim tų dienų
labukas mamytes.na mes cia naujokes.nuo kitos savaites pradesim lankyti darzeli"zara"gal kas nors galit ka nors papasakoti apie "anciuku"grupe ir aukletojas?nes lankem savaite viena darzeli tai vaikas db.zmoniu bijo,stresas.na zodziu buvo mums ten negeru dalyku.
Labas. Apie šitos grupės auklėtoją, auklytę ( nežinau vardų, bet matau nuolat 3 žmones dirbančius šitoj grupėj) galiu pasakyt, kad tai labai šaunūs žmonės ir super grupė.
O šiandien eisiu į pirmą tėvų susirinkimą. Taip keistai jaučiuosi, dar neseniai mano mama eidavo, o dabar ir man atėjo laikas. Mes jau pripratom, kai nueinam neverkiam, namo Ūla gryžta su šukuosenom (o man namuose nesileidžia šukuojama). Šiaip viskas super, tik kad ligos nepultų (dabar turim slogytę), bet viskas bus gerai.
Labas. Apie šitos grupės auklėtoją, auklytę ( nežinau vardų, bet matau nuolat 3 žmones dirbančius šitoj grupėj) galiu pasakyt, kad tai labai šaunūs žmonės ir super grupė.
labukas.labai aciu uz atsakyma. mes dabar truputeli sergam,bet kai pasveiksim ateisim.tikiuosi kad viskas bus gerai,nes po paskutinio darzelio dukryte dar neatsigavo