Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

QUOTE(Nicola @ 2008 09 15, 10:15)
tikrai vaikui reikia laiko pripratimui. Paprastai per 2 savaites viskas susitvarko

Siandien po savaitgalio buvo labai suknu, visa savaitgali man kartodavo kad i darzeli neisim schmoll.gif ir siandien is pacio ryto irgi tas pats, o kai tik zengem i darzelio teritorija pradejo klykti blink.gif ir absoliuciai nezaidzia, visa diena sedi ant kedutes kampe verysad.gif siandien pasiimsiu anksciau smile.gif
Atsakyti
O mes susirgom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rita0212 @ 2008 09 15, 12:06)
O mes susirgom verysad.gif

Tai mes irgi turim sloga verysad.gif
Atsakyti
Mes visą savaitę nebuvom daržely, o šiandien nuėjom. Tai išsiskyrėm su ašarų upeliais verysad.gif
Atsakyti
Šiandien jau galiu pasigirt, kad nebuvo nė vienos ašarėlės thumbup.gif . Žiūrėsim kaip rytoj.
Atsakyti
Puiku, kai vaikutis gerai jaučiasi. Kuo toliau tuo bus geriau. To ir linkiu
Atsakyti
labukas mamytes.na mes cia naujokes.nuo kitos savaites pradesim lankyti darzeli"zara"gal kas nors galit ka nors papasakoti apie "anciuku"grupe ir aukletojas?nes lankem savaite viena darzeli tai vaikas db.zmoniu bijo,stresas.na zodziu buvo mums ten negeru dalyku. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rita0212 @ 2008 09 03, 10:24)
Mes lankom "ančiukų" grupę. Aš tik nuvedus savo dukrytę į lopšiuką, supratau, koks sunkus yra auklytės darbas, ten pusę vaikų verkiančių ir per langus žiūrinčių. Nu, bet vistiek turi vaikučiai apsiprast, lauksim tų dienų  mirksiukas.gif

labukas.na ir kaip jums ta grupe,ar pripratot?mes i ta pacia nuo ktos savaites keliausim. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sycka @ 2008 10 01, 18:50)
labukas mamytes.na mes cia naujokes.nuo kitos savaites pradesim lankyti darzeli"zara"gal kas nors galit ka nors papasakoti apie "anciuku"grupe ir aukletojas?nes lankem savaite viena darzeli tai vaikas db.zmoniu bijo,stresas.na zodziu buvo mums ten negeru dalyku. verysad.gif

Labas. Apie šitos grupės auklėtoją, auklytę ( nežinau vardų, bet matau nuolat 3 žmones dirbančius šitoj grupėj) galiu pasakyt, kad tai labai šaunūs žmonės ir super grupė.
Atsakyti
O šiandien eisiu į pirmą tėvų susirinkimą. Taip keistai jaučiuosi, dar neseniai mano mama eidavo, o dabar ir man atėjo laikas. Mes jau pripratom, kai nueinam neverkiam, namo Ūla gryžta su šukuosenom thumbup.gif (o man namuose nesileidžia šukuojama). Šiaip viskas super, tik kad ligos nepultų (dabar turim slogytę), bet viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(rita0212 @ 2008 10 02, 15:12)
Labas. Apie šitos grupės auklėtoją, auklytę ( nežinau vardų, bet matau nuolat 3 žmones dirbančius šitoj grupėj) galiu pasakyt, kad tai labai šaunūs žmonės ir super grupė.

labukas.labai aciu uz atsakyma. thumbup.gif mes dabar truputeli sergam,bet kai pasveiksim ateisim.tikiuosi kad viskas bus gerai,nes po paskutinio darzelio dukryte dar neatsigavo verysad.gif
Atsakyti
jeigu kas darželyje Jums nepatinka, turėtumėt pranešti direktorei. Šiaip čia visos grupės šaunios
Atsakyti