QUOTE(Makra @ 2008 10 31, 16:41)
Sveikos mamytes, as ka tik prisiregistravau siame sauniame psl. ir iskarto nusprendziau pasidalinti patirtimi apie si darzeli. Nors sunui jau seseri, sita darzeli lankom jau nuo lopselio grupes. Lopselyje buvo auklyte Elena (anciuku grupe). Puiki pedagoge, kita pedagoge buvo Nijole - ji nei mum, nei musu sunui nelabai patiko

Be to , jei mano informacija teisinga ji jau keleri metai pencijoj, nors tikrai neturiu nieko pries pencijinio amziaus zmones. Veliau, kai paaugom pervede mus i kita grupe pas auklyte Daiva. Is karto pasipyle eilerasciai, daineles ir panasus dalykai. Dabar mes priesmokyklinukai, einam pas Onute. Nusiskundimu neturiu, sparciai pradedam skaityti patys

, tikiuosi mokyklai paruos puikiai
Sveiki, ir mes pas Onutę
kaip supratau patinka Adas panelėm. Ir iš saviškės anksčiau kito vardo negirdėdavau tik Adas tą, Adas aną

Bet jau baigia persirgt, kitų reikalų susirado
Papildyta:
QUOTE(rita0212 @ 2008 11 04, 11:09)
Dabar ančiukų grupėj dirba auklėtojos Elena ir Gintarė, auklytė Danutė, super grupė

. Mano dukrytei, kai neinam į daržely, bloga diena. Atsikelia 5 val ryto ir tik girdžiu brrr lialia (reikia važiuot pas vaikus).
Nu jau jums su auklėtojom tai pasisekė. Mano mažylė dar nelanko darželio, bet kiek tenka pabendrauti su jom, tai

Atiduočiau vaiką ramia širdim