Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

QUOTE(juvensis @ 2009 02 21, 11:35)
kazka maciau del darzelio rugpjuti raset, ar reikia papildomai prasyma rugpjuciui rasyt?

Pas mus grupėj yra sąrašiukas, ten reikia parašyt, kuriais vasaros mėnesiais lankysit darželį.
Atsakyti
[quote=rita0212,2009 02 21, 11:33]
Pas mus grupėj yra sąrašiukas, ten reikia parašyt, kuriais vasaros mėnesiais lankysit darželį.
[/quot

aciu, nezinojau.. blush2.gif o uz vasara papildomai moket reikia, ar mokama kaip iprasta?
Atsakyti
QUOTE(juvensis @ 2009 02 21, 14:02)
aciu, nezinojau.. blush2.gif o uz vasara papildomai moket reikia, ar mokama kaip iprasta?

Nežinau ax.gif
Atsakyti
kaip gali tokios mintys kilti lankant valstybinę įstaigą. Tai juk ne auklės vasarą bus samdomos. Lankomas kitas darželis, o mokesčiai visame mieste vienodi. Tik būtinai reikia nurodyti, ar reikalingas darželis rugpjūčio mėn. Iš anksto skelbiama, kad tėvai galėtų planuoti atostogas, nes mažiems vaikams eiti į kitą darželį tikrai yra stresiukas. Paprastai tėvai susitvarko, kad nereiktų eiti kitur.
Atsakyti
QUOTE(Nicola @ 2009 02 23, 11:20)
kaip gali tokios mintys kilti lankant valstybinę įstaigą. Tai juk ne auklės vasarą bus samdomos. Lankomas kitas darželis, o mokesčiai visame mieste vienodi. Tik būtinai reikia nurodyti, ar reikalingas darželis rugpjūčio mėn. Iš anksto skelbiama, kad tėvai galėtų planuoti atostogas, nes mažiems vaikams eiti į kitą darželį tikrai yra stresiukas. Paprastai tėvai susitvarko, kad nereiktų eiti kitur.

Norėjau paklaust, o tai darželis nedirbs tik rugpjūčio mėnesį ar visą vasarą?
Atsakyti
grupėj yra informacija, kad nedirbs rugpjūčio mėn., o kitus mėnesius dirbs, tik reikia pažymėti kada lankysit, nes vasarai planuojamas darbas, darbuotojų atostogos ir pan. Kai visi užsirašys, bus žinoma, kiek grupių uždaryti vasarai ir pan.
Atsakyti
Nicola, norėjau paklaust, o kokie yra dar grupių darbo laikai, pvz. mūsų grupė dirba 7:30-18 val.
Atsakyti
vienos grupės dirba nuo 7.30 iki 18.00, kitos nuo 7.00 iki 19.00. Direktorė turėjo Jūsų paklausti, koks laikas tinka.
Atsakyti
4u.gif Labukas visiems - užsirašėm ir mes į šį lopšelį - darželį ir nuo Rugsėjo 1-osios keliausim jau... 4u.gif

Prisiklausėm daug gerų atsiliepimų - taigi tikimės viskas bus čiki piki ir dukrytei ten patiks... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 16 kovo 2009 - 10:40
QUOTE(Rasicka* @ 2009 03 16, 10:37)
4u.gif Labukas visiems - užsirašėm ir mes į šį lopšelį - darželį ir nuo Rugsėjo 1-osios keliausim jau...  4u.gif

Prisiklausėm daug gerų atsiliepimų -  taigi tikimės viskas bus čiki piki ir dukrytei ten patiks...  ax.gif

Tik dabar užsirašėt? Mes lankom, esu patenkinta, tik paėjom pora savaičių, suslogavom, pusantros savaitės gydėmės, paėjom 6 dienas ir vėl su sloga doh.gif kaip kitos mamos darot, vedat su sloga (šį kart maniškei nedidelė, bet vistiek sloga) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga&Liepa @ 2009 03 17, 01:29)
Tik dabar užsirašėt? Mes lankom, esu patenkinta, tik paėjom pora savaičių, suslogavom, pusantros savaitės gydėmės, paėjom 6 dienas ir vėl su sloga doh.gif kaip kitos mamos darot, vedat su sloga (šį kart maniškei nedidelė, bet vistiek sloga)  g.gif

Mes lankom nuo rugsėjo ir aš pagaliau supratau, kad sloga ne liga, nes grupėj visą laiką yra sloguojančių ir jeigu kiekvieną kartą dėl slogos neveščiau vaiko į darželį, tai darbą galėčiau pamiršt. O ir vaikui nemanau, kad gerai, kai savaitę lanko darželį, o kitą jau ne.
Atsakyti
QUOTE(rita0212 @ 2009 03 19, 15:53)
Mes lankom nuo rugsėjo ir aš pagaliau supratau, kad sloga ne liga, nes grupėj visą laiką yra sloguojančių ir jeigu kiekvieną kartą dėl slogos neveščiau vaiko į darželį, tai darbą galėčiau pamiršt. O ir vaikui nemanau, kad gerai, kai savaitę lanko darželį, o kitą jau ne.

Pakalbėjau su Elyte,ji tą patį pasakė, todėl vėl keliaujam į darželį smile.gif man atrodo atsirado nauja auklėtoja, ar aš klystu g.gif beje gal žinot kaip švenčiami darželyje gimtadieniai?Maniškės artėja wub.gif
Atsakyti