Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

pamiršau parašyti, kad Gintarė išvažiavo į užsienį, o Dalia išėjo, gal pavargo. Juk darbas sunkus, o alga - minimumas.
Atsakyti
sveikos,
parašykit, mamos, prašau, apie darželio auklėtojas ax.gif (ne lopšelio) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita0212 @ 2009 03 20, 12:23)
Dėl Dalės tai labai gaila, nes matėsi, kad nuostabus žmogus. Labai liūdna auklėtoja Gintarė išėjo, dabar Dalė.... verysad.gif
Papildyta:

4u.gif
mes irgi lanom šį darželį
su pertraukom ax.gif nes yra dvi močiutės, kurios labai mielai kartais pažiūri anūkėlę.

o kas liečia Dalę, tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
teko girdėti, kad grįžę iš darželio pasakojo vaikai, kad ta Dalė prasivardžiuoja, rėkia.
o ryte į grupę Dalė įėjus pasisveikina "sveiki benkartai" doh.gif

manau tik į naudą, kad išėjo rolleyes.gif
Atsakyti
na čia tai didelė staigmena. Neįsivaizduoju, kad taip galėjo būti, gal kas apkalbėjo, nes daugumai ji patiko
Atsakyti
Sveikos mamos iš ančiukų grupės 4u.gif
Kai Dalė išėjo, mano mergaitė pradėjo noriai eiti i darželį, taigi akivaizdu, kad šeimininkutės pakeitimas išėjo į naudą (mums ax.gif ).
Norėjau paklausti, ką manot apie Paukštelių (darželio) grupę? Mūsų grupės vyresnėlius kels būtent į Paukštelių grupę, o atsiliepimai apie tos grupės auklėtojas laaaabai ne kokie blush2.gif
P.S. jeigu ką, čia Kamilės mama blush2.gif
Lauksiu pasisakymų.
Atsakyti
Kamilės mamyte, siūlyčiau pirma palankyti šią grupę, o paskui ir parašyti, kas blogai, dėl ko blogai ir pan. ir neaišku iš kur jau tie atsiliepimai, nes tie, kurie lanko, priekaištų neturi
Atsakyti
Ką gi, atėjo metas atsisveikinti su "Žara" cry.gif Nors lankėm tik vienerius metus, bet abi su dukra išsinešame pačius geriausius prisiminimus. Labai labai nuoširdžiai dėkoju auklėtojoms Onutei ir Aistei ir buvusiai auklytei Ramunei. Jos visos trys nuostabios wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nicola, gal galit parasyti kokios siuo metu ten aukletojos dirba? Gal jau pasikeite ir as be reikalo Pauksteliu grupe nuvertinu smile.gif
Atsakyti
labas rytas, dirba Laura ir Nijolė, auklytė Audronė. Tikrai kolektyvas šaunus ir nusiskundimų nėra tekę girdėti. Nijolė vyresnio amžiaus, daugumai vaikų labiau patinka jauni žmonės, tačiau juk visoje aplinkoje yra visokio amžiaus žmonių. Nemanau, kad kas nors nepatiks. Apskritai, iš visų 10 grupių nerasit žmogaus, kuris būtų piktas ar pan. Visi tėvai vertina tos grupės personalą, kuriame jo vaikas ir daryti išvadas apie kitų grupių darbuotojų veiklą paprasčiausiai neturi patirties. Sėkmės jums.
Atsakyti
Ko gero visur atsiranda nepatenkintuju mirksiukas.gif
Dziaugiuosi, kad man kol kas neteko nusivilti ne viena aukletoja, su kuria bendravau thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat patenkinta ančiukų grupės auklėtojomis thumbup.gif padėjo mums atsikratyti pampersų (dar ne iki galo),bet pažangą didelę padarėm smile.gif nors dar kartais su ašarėlėm lieka,bet matau kiek daug išmoko auklėtojų dėka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytės. Mes po mėnesio atostogų sugryžom į daržiuką. Kažkoks košmaras, aš dar savo vaiko taip klykiančio nesu mačiusi verysad.gif . Nežinau kaip reikės rytoj nuvežt ir palikt. doh.gif
Atsakyti