sveikos,
parašykit, mamos, prašau, apie darželio auklėtojas
(ne lopšelio)
parašykit, mamos, prašau, apie darželio auklėtojas

QUOTE(rita0212 @ 2009 03 20, 12:23)
Dėl Dalės tai labai gaila, nes matėsi, kad nuostabus žmogus. Labai liūdna auklėtoja Gintarė išėjo, dabar Dalė.... 
Papildyta:

Papildyta:

mes irgi lanom šį darželį
su pertraukom

o kas liečia Dalę, tai

teko girdėti, kad grįžę iš darželio pasakojo vaikai, kad ta Dalė prasivardžiuoja, rėkia.
o ryte į grupę Dalė įėjus pasisveikina "sveiki benkartai"

manau tik į naudą, kad išėjo

Sveikos mamos iš ančiukų grupės
Kai Dalė išėjo, mano mergaitė pradėjo noriai eiti i darželį, taigi akivaizdu, kad šeimininkutės pakeitimas išėjo į naudą (mums
).
Norėjau paklausti, ką manot apie Paukštelių (darželio) grupę? Mūsų grupės vyresnėlius kels būtent į Paukštelių grupę, o atsiliepimai apie tos grupės auklėtojas laaaabai ne kokie
P.S. jeigu ką, čia Kamilės mama
Lauksiu pasisakymų.

Kai Dalė išėjo, mano mergaitė pradėjo noriai eiti i darželį, taigi akivaizdu, kad šeimininkutės pakeitimas išėjo į naudą (mums

Norėjau paklausti, ką manot apie Paukštelių (darželio) grupę? Mūsų grupės vyresnėlius kels būtent į Paukštelių grupę, o atsiliepimai apie tos grupės auklėtojas laaaabai ne kokie

P.S. jeigu ką, čia Kamilės mama

Lauksiu pasisakymų.
Ką gi, atėjo metas atsisveikinti su "Žara"
Nors lankėm tik vienerius metus, bet abi su dukra išsinešame pačius geriausius prisiminimus. Labai labai nuoširdžiai dėkoju auklėtojoms Onutei ir Aistei ir buvusiai auklytei Ramunei. Jos visos trys nuostabios

Nicola, gal galit parasyti kokios siuo metu ten aukletojos dirba? Gal jau pasikeite ir as be reikalo Pauksteliu grupe nuvertinu

labas rytas, dirba Laura ir Nijolė, auklytė Audronė. Tikrai kolektyvas šaunus ir nusiskundimų nėra tekę girdėti. Nijolė vyresnio amžiaus, daugumai vaikų labiau patinka jauni žmonės, tačiau juk visoje aplinkoje yra visokio amžiaus žmonių. Nemanau, kad kas nors nepatiks. Apskritai, iš visų 10 grupių nerasit žmogaus, kuris būtų piktas ar pan. Visi tėvai vertina tos grupės personalą, kuriame jo vaikas ir daryti išvadas apie kitų grupių darbuotojų veiklą paprasčiausiai neturi patirties. Sėkmės jums.
Ko gero visur atsiranda nepatenkintuju
Dziaugiuosi, kad man kol kas neteko nusivilti ne viena aukletoja, su kuria bendravau

Dziaugiuosi, kad man kol kas neteko nusivilti ne viena aukletoja, su kuria bendravau

Aš taip pat patenkinta ančiukų grupės auklėtojomis
padėjo mums atsikratyti pampersų (dar ne iki galo),bet pažangą didelę padarėm
nors dar kartais su ašarėlėm lieka,bet matau kiek daug išmoko auklėtojų dėka

Sveikos visos mamytės. Mes po mėnesio atostogų sugryžom į daržiuką. Kažkoks košmaras, aš dar savo vaiko taip klykiančio nesu mačiusi
. Nežinau kaip reikės rytoj nuvežt ir palikt.