Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

Kokia keista tyla čia smile.gif g.gif Kažin ką tai galėtų reikšti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2010 04 24, 23:51)
Visada iš įvairių šaltinių surenku kuo daugiau informacijos apie žmones kuriems patikėsiu savo vaikus. Surandu žmonių kurie su jais bendrauja, giminių, bendradarbių ir t.t. O geriausias būdas atsirinkti žmogų būna pabendrauti su jau su juo susidūrusiais vaikais, šie daugiausiai teisybės iškloja smile.gif  Taip rinkausi visas auklėtojas, trenerius,būrelių vadovus ir žinoma pradinių klasių mokytoją ir nė karto nenusivyliau. Na o drugelių grupe dar nesidomėjau, net nežinau tiksliai kas ten dirba rolleyes.gif

QUOTE(JO/NE @ 2010 05 03, 16:23)
Kokia keista tyla čia  smile.gif  g.gif  Kažin ką tai galėtų reikšti rolleyes.gif

Po tokio arogantiško pasisakymo neliko noro niekam atrašyti tongue.gif

Žmonės dirba tikrai nuostabūs wub.gif Mano dukrytė lopšiuką pradėjo lankyti lygiai metukų, o dabar kokią dičkę išaugino, taigi žemai lenkiuosi visam tokiam šauniam kolektyvui thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2010 05 05, 17:29)
Po tokio arogantiško pasisakymo neliko noro niekam atrašyti  tongue.gif

Žmonės dirba tikrai nuostabūs  wub.gif Mano dukrytė lopšiuką pradėjo lankyti lygiai metukų, o dabar kokią dičkę išaugino, taigi žemai lenkiuosi visam tokiam šauniam kolektyvui  thumbup.gif

Dievaži, tikrai nenorėjau, kad tai nuskambėtų arogantiškai lotuliukas.gif Tik norėjau sužinot kas per žmonės ten dirba, nes tada pati jaučiuosi ramiau. O ką, gal personalo vardai slapta informacija? smile.gif Na, o kad manęs paklausė kokiu būdu atsirenku žmones, tai ir atsakiau teisybę rolleyes.gif Na šį kartą matyt keliausim 'aklai', nors tokia ilga tyla jau pradėjo nerimą kelt, net Nicola nieko gero neparašo smile.gif
O dėl tos atrankos mano tokios priekabios, tai čia dėl to, kad su vyresniaja turėjau lopšy labai skaudžios patirties nuvedus ten kur pagal sąrašus pataikėm, vaiko traumas psichologines glaisčiau apie pusę metų. Dabar jau į mokyklą eina, o dar iki šiol negali ramiai praeiti pro darželį, kurį lankė sulaukus vos 2m. Viską atsimena verysad.gif Taip kad pasimokiau iš klaidos kaip reikiant ax.gif
Atsakyti
laba 4u.gif nieko plačiai nepasakosiu, bet galiu iš savo patirties parašyti, jog Drugelių grupės auklėtoja ir auklytė pačios pačiausios wub.gif Labai gaila, kad liko keli mėnesiai šioje grupėje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 05 06, 18:11)
laba 4u.gif nieko plačiai nepasakosiu, bet galiu iš savo patirties parašyti, jog Drugelių grupės auklėtoja ir auklytė pačios pačiausios  wub.gif Labai gaila, kad liko keli mėnesiai šioje grupėje  verysad.gif

Ačiū, vat tokį pasisakymą perskaičius tikrai ramiau pasidaro, nes labai jau nuoširdžiai skamba, visai nereklamiškai smile.gif Sėkmės jums tuos kelis mėnesiukus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
mano mergaitė nelanko Drugelių grupės, bet kelias savaitės teko bendrauti su Drugelių auklėtoja, nes buvo sujungtos grupės, ir galiu pasakyti, kad auklėtoja nuostabi, gera, vaikai ją labai mėgsta, nekilo jokių prisitaikymo prie naujos auklėtojos sunkumų. Bent jau mums smile.gif
Atsakyti
Auklėtoja Alma, ( ,,Drugelių" grupės) kaip ir visos kitos , super. Tikrai nėra smagu atrašyti, kai jauti, kad žmogus ieško kažko ..... negero. Su tokiom nuotaikom, sakyčiau, geriau nelankyti kolektyvo, nes jei ateini gerai nusiteikęs, pozityviai į viską žiūrintis, tada viskas tinka, o jei kažko ieškai, visada rasi kažką. Iš kitos pusės - tai patikėti savo brangiausią turtą tikrai ne kiekvienam gali
Atsakyti
QUOTE(Nicola @ 2010 05 18, 11:36)
Auklėtoja Alma, ( ,,Drugelių" grupės) kaip ir visos kitos , super. Tikrai nėra smagu atrašyti, kai jauti, kad žmogus ieško kažko ..... negero. Su tokiom nuotaikom, sakyčiau, geriau nelankyti kolektyvo, nes jei ateini gerai nusiteikęs, pozityviai į viską žiūrintis, tada viskas tinka, o jei kažko ieškai, visada rasi kažką.  Iš kitos pusės - tai patikėti savo brangiausią turtą tikrai ne kiekvienam gali

Ačiū už atsakymą.
Vieną kartą jau vedžiau vyresnią su geru nusiteikimu į kitą darželį. Kai neturėdama nė dvejų metukų suguldydavo namuose savo lėlytes pietų miego ir pradėdavo jas vadint necenzūriniais žodžiais, šaukdavo ant jų, kad jei nemiegos, tai užmuš. Pradėjo naktimis šlapintis į lovą ir paliekama pas vieną auklėtoją visą pusmetį rytais žviegdavo. O pas kitą pasilikdavo normaliai. Nenoriu čia plėstis ir daugiau įdomių dalykėlių nerašysiu, nes tai neliečia Žaros darželio, bet savęs mama psiche nelaikau.
P.S. O jūs tikrai savo darželyje nelaukiate vaikų, kurių mamos domisi tuo kas vyksta viduje, kad sakot geriau nelankyt kolektyvo? Dar turime laiko, galim rast ir kitą (čia aš juokauju jei ką, nes tiesą sakant jau turiu pakankamai info mirksiukas.gif )
Dar kartą dėkui visoms už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(benux @ 2010 05 06, 19:11)
laba 4u.gif nieko plačiai nepasakosiu, bet galiu iš savo patirties parašyti, jog Drugelių grupės auklėtoja ir auklytė pačios pačiausios  wub.gif Labai gaila, kad liko keli mėnesiai šioje grupėje  verysad.gif

wub.gif
Atsakyti
Aš sutinku, kad domėtis būtina. Ypatingai, kai dabar yra internetas ir informacija lengviau pasiekiama nei anksčiau.
Naujiena: mūsų darželio kiemas intensyviai "puošiasi" thumbup.gif pagaliau vaikams bus ką veikti lauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aganiok @ 2010 05 28, 21:01)
Aš sutinku, kad domėtis būtina. Ypatingai, kai dabar yra internetas ir informacija lengviau pasiekiama nei anksčiau.
Naujiena: mūsų darželio kiemas intensyviai "puošiasi"  thumbup.gif  pagaliau vaikams bus ką veikti lauke  smile.gif

Gal galima plačiau? 4u.gif
Nuo rugsėjo maniškis irgi eis į darželį turiu tarp dviejų apsispręsti, labiau linkstų prie kito tik dėl to kad jų kiemas labai labai man thumbup.gif ir gražus ir švarus ....
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2010 05 28, 23:32)
Gal galima plačiau?  4u.gif
Nuo rugsėjo maniškis irgi eis į darželį turiu tarp dviejų apsispręsti, labiau linkstų prie kito tik dėl to kad jų kiemas labai labai man  thumbup.gif  ir gražus ir švarus ....

Čia tikriausiai apie kokį Gandriuko kiemą. Tokių tai paieškot reiktų. Taip gražiai susitvarkę, o kai pagalvoji net ne piniguose ten esmė..
Atsakyti