Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

sveikos mergytes,norejau paklausti,man dave darzeli vaiko koda ir sake kad su juo galima prisijungti prie ftp serverio ir matysis visa informacija kur vaikas yra uzregistruotas ir pan,ar zinot ta adresa ,zinau kad tikrai serveris ftp
Atsakyti
tina1235 O Jus ne apie šią nuorodėlę klausiat? ---> http://darzeliai.kaunas.lt/index.php//
Atsakyti
Dekui Rasicka*,taip mirksiukas.gif
o sakykit kaip zinot kokioj mes busim grupej,ar galima pasirinkt?
ir dar noriu viena klausimeli gal kieno ir tokia pat situacija,mes su vyru nesusituoke,vaikas tevo pavarde turi,bet tevas niekur nedirba,ar galime gauti kokia lengvata siame darzelyje?aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tina1235: 31 gegužės 2010 - 11:36
laba 4u.gif
nebežinau nei ką daryti, tai pagalvojau čia parašysiu. Gal kas nors radote žaislinį tigrą, baltą su juodais dryžiais, nemažą tokį. Vaikas su juo nuo pat mažumės ir atsitiko taip, kad kažkur tas tigriukas prapuolė. Namuose niekur nėra, paskutinį kartą buvo darželyje verysad.gif Tad jei kas rado ir priglaudė, būsime labai dėkingi jei grąžinsite wub.gif
tigras
Atsakyti
nemanyčiau, kad čia vieta kalbėti apie socialines išmokas ar mokesčius, nes yra įstatymai, kurie reglamentuoja mokesčius už darželį. Forume tikrai neišsiaiškinsite.
Atsakyti
Laba ryta.mes nuo rugsejo turetume jau eit i lopseli,tai ar jau dometis ar priimti ar dar palaukti?Man atrodo kad jie patys paskambina?
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2010 07 31, 09:26)
Laba ryta.mes nuo rugsejo turetume jau eit i lopseli,tai ar jau dometis ar priimti ar dar palaukti?Man atrodo kad jie patys paskambina?

nezinau ar skambina g.gif
rugpjucio men darzelis atostogauja smile.gif
Atsakyti
Labas mamytes,tai pasiskambinau i darzeli,mes jau priimti i Anciuku grupe,ir smagu ir sirdele suspaude smile.gif ieskom draugu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2010 05 06, 00:57)
Na šį kartą matyt keliausim 'aklai', nors tokia ilga tyla jau pradėjo nerimą kelt, net Nicola nieko gero neparašo smile.gif
O dėl tos atrankos mano tokios priekabios, tai čia dėl to, kad su vyresniaja turėjau

Pabiručių auklėtojos labai labai thumbup.gif
Labai dukrytė pasiilgo auklėtojų ir vis kalba, kada jau eis pas Aistę ir Staselę wub.gif Vis kalba, kaip pasakos, kaip jai sekėsi Gandriukyje ir naminuke blush2.gif Auklėtojos tures daug pasakojimų išklausyti iš savo pabiručių po atostogų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kažkam širdelę spaudžią, nes bus pirmas kartas darželyje, o mums spaudžia, nes tai paskutiniai metai čia unsure.gif Linkiu visoms mamytėms stiprybės patikint savo brangiausius turtelius puikioms auklėtojoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2010 08 02, 11:21)
Labas mamytes,tai pasiskambinau i darzeli,mes jau priimti i Anciuku grupe,ir smagu ir sirdele suspaude  smile.gif ieskom draugu  bigsmile.gif

Mes ir lankysim Anciuku grupe.
Atsakyti
Na štai - vasarėlė jau ir prabėgo ... smile.gif

Ta proga su artėjančia Rugsėjo 1-ąja skubu pasveikint visus mažuosius ir jų tėvelius

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 31 rugpjūčio 2010 - 15:57