sveikos mergytes,norejau paklausti,man dave darzeli vaiko koda ir sake kad su juo galima prisijungti prie ftp serverio ir matysis visa informacija kur vaikas yra uzregistruotas ir pan,ar zinot ta adresa ,zinau kad tikrai serveris ftp
tina1235 O Jus ne apie šią nuorodėlę klausiat? ---> http://darzeliai.kaunas.lt/index.php//
Dekui Rasicka*,taip
o sakykit kaip zinot kokioj mes busim grupej,ar galima pasirinkt?
ir dar noriu viena klausimeli gal kieno ir tokia pat situacija,mes su vyru nesusituoke,vaikas tevo pavarde turi,bet tevas niekur nedirba,ar galime gauti kokia lengvata siame darzelyje?aciu

o sakykit kaip zinot kokioj mes busim grupej,ar galima pasirinkt?
ir dar noriu viena klausimeli gal kieno ir tokia pat situacija,mes su vyru nesusituoke,vaikas tevo pavarde turi,bet tevas niekur nedirba,ar galime gauti kokia lengvata siame darzelyje?aciu

laba
nebežinau nei ką daryti, tai pagalvojau čia parašysiu. Gal kas nors radote žaislinį tigrą, baltą su juodais dryžiais, nemažą tokį. Vaikas su juo nuo pat mažumės ir atsitiko taip, kad kažkur tas tigriukas prapuolė. Namuose niekur nėra, paskutinį kartą buvo darželyje
Tad jei kas rado ir priglaudė, būsime labai dėkingi jei grąžinsite
tigras

nebežinau nei ką daryti, tai pagalvojau čia parašysiu. Gal kas nors radote žaislinį tigrą, baltą su juodais dryžiais, nemažą tokį. Vaikas su juo nuo pat mažumės ir atsitiko taip, kad kažkur tas tigriukas prapuolė. Namuose niekur nėra, paskutinį kartą buvo darželyje

tigras
Laba ryta.mes nuo rugsejo turetume jau eit i lopseli,tai ar jau dometis ar priimti ar dar palaukti?Man atrodo kad jie patys paskambina?
QUOTE(tina1235 @ 2010 07 31, 09:26)
Laba ryta.mes nuo rugsejo turetume jau eit i lopseli,tai ar jau dometis ar priimti ar dar palaukti?Man atrodo kad jie patys paskambina?
nezinau ar skambina

rugpjucio men darzelis atostogauja

Labas mamytes,tai pasiskambinau i darzeli,mes jau priimti i Anciuku grupe,ir smagu ir sirdele suspaude
ieskom draugu

QUOTE(JO/NE @ 2010 05 06, 00:57)
Na šį kartą matyt keliausim 'aklai', nors tokia ilga tyla jau pradėjo nerimą kelt, net Nicola nieko gero neparašo
O dėl tos atrankos mano tokios priekabios, tai čia dėl to, kad su vyresniaja turėjau

O dėl tos atrankos mano tokios priekabios, tai čia dėl to, kad su vyresniaja turėjau
Pabiručių auklėtojos labai labai

Labai dukrytė pasiilgo auklėtojų ir vis kalba, kada jau eis pas Aistę ir Staselę

kažkam širdelę spaudžią, nes bus pirmas kartas darželyje, o mums spaudžia, nes tai paskutiniai metai čia
Linkiu visoms mamytėms stiprybės patikint savo brangiausius turtelius puikioms auklėtojoms

QUOTE(tina1235 @ 2010 08 02, 11:21)
Labas mamytes,tai pasiskambinau i darzeli,mes jau priimti i Anciuku grupe,ir smagu ir sirdele suspaude
ieskom draugu 

Mes ir lankysim Anciuku grupe.
Na štai - vasarėlė jau ir prabėgo ...
Ta proga su artėjančia Rugsėjo 1-ąja skubu pasveikint visus mažuosius ir jų tėvelius

Ta proga su artėjančia Rugsėjo 1-ąja skubu pasveikint visus mažuosius ir jų tėvelius