Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Amade @ 2011 02 15, 07:23)
sudinai nukrito  doh.gif

Aga,net smirda lotuliukas.gif Matai as irgi aukstai buvau pradejus,bet zemai baigiau biggrin.gif Na naujam cikle turim sulaukt savu stebukliuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 02 15, 08:35)
Aga,net smirda lotuliukas.gif Matai as irgi aukstai buvau pradejus,bet zemai baigiau biggrin.gif Na naujam cikle turim sulaukt savu stebukliuku bigsmile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2011 02 15, 06:58)
labas rytas,
siandien as ankstyva...
pasirodau savo tiesiaja smile.gif http://www.babyplan.ru/profile/89970

Labas rytas, diukute,
pažiūrėjau grafikiukus ir prieš tai buvusius, tai man paskutinis atrodo jau turėjo būti garantuotas unsure.gif ... o kaip tau atepliojimai taip vis pasirodo? ką gine sako?
Atsakyti
Sveikos,nu sakiau metu matavimus, bet dar nusprendziau si cikla pamatuot biggrin.gif Tai gryztu atgal mirksiukas.gif Kolkas pas mane tik keli taskiukai biggrin.gif
http://www.fertility...com/home/26dbde
Papildyta:
QUOTE(bride @ 2011 02 15, 00:10)
Sveikos visos, tikiuosi priimsite į būrį  smile.gif  Mums su MB tai jau penktas planavimo ciklas, tikėjomės, kad pasiseks greičiau, bet ką padarysi.  Planuojam pirmą vaikelį  Nereguliariai matavausi BT  jau porą ciklų, ovuliacija, atrodo, vyksta. Dabar su fetility friend pagalba mėginsiu tikslinti 

Sveika prisijungus mirksiukas.gif

QUOTE(diukute @ 2011 02 15, 05:58)
labas rytas,
siandien as ankstyva...
pasirodau savo tiesiaja  http://www.babyplan.ru/profile/89970

grazu mirksiukas.gif

QUOTE(PUka @ 2011 02 15, 08:15)
Labas rytas, diukute,
pažiūrėjau grafikiukus ir prieš tai buvusius, tai man paskutinis atrodo jau turėjo būti garantuotas  unsure.gif  ... o kaip tau atepliojimai taip vis pasirodo? ką gine sako?

aha, tikrai g.gif Ka sako gine?...

dreamGirl, nu ir kritimas... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif kaip gyvos po velentino? hihihi.gif

pasirodau 4u.gif tikiuosi, kad rytoj kilstelesiu, o nekrisiu dar zemiau, vat ir bus man po visu grazumu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2011 02 15, 09:41)
Labas dienas 4u.gif  kaip gyvos po velentino? hihihi.gif

pasirodau 4u.gif tikiuosi, kad rytoj kilstelesiu, o nekrisiu dar zemiau, vat ir bus man po visu grazumu doh.gif

As savojo ''roziu lietaus'' sulaukiau lotuliukas.gif Kaip tavo valentinas? Tikiuos nuzigzaguosi iki grazaus finiso bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas

pasirodau , pilva man vistiek skauda jau antra diena doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(diukute @ 2011 02 15, 07:58)
pasirodau savo tiesiaja

Gražu smile.gif

QUOTE(dreaminGirl @ 2011 02 15, 08:54)
Maniskis grafikelis man i atminti istrigs ilgam

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(vaiduter @ 2011 02 15, 11:41)
pasirodau 4u.gif tikiuosi, kad rytoj kilstelesiu, o nekrisiu dar zemiau, vat ir bus man po visu grazumu

Čia tik pasvyravimas mirksiukas.gif , o tau visuomet 11DPO būna ar tik praeitą ciklą? Jei nekrisi lauuksim NT poryt, tai jau šiandien gali apsirūpint biggrin.gif

QUOTE(riberte @ 2011 02 15, 11:51)
pasirodau , pilva man vistiek skauda jau antra diena

Bet laikais tai gražiai tik galėtum dar truputį kilstelt ax.gif

Aš tai lauksiu rytojaus išsiaiškint buvo man jau O ar ne, nes neaišku dar niekaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 02 15, 12:48)
As savojo ''roziu lietaus'' sulaukiau lotuliukas.gif Kaip tavo valentinas? Tikiuos nuzigzaguosi iki grazaus finiso bigsmile.gif

4u.gif manasis standartas irnesakyk.gif geles, vakariene kavineje, na tik be ND si karta, ne stiek persivalgem, kad ne paeit nejo, ka jau kalbet apie meiles judesius lotuliukas.gif aciu uz tikejima, mergyt 4u.gif

QUOTE(Ankara @ 2011 02 15, 12:58)
Čia tik pasvyravimas mirksiukas.gif , o tau visuomet 11DPO būna ar tik praeitą ciklą? Jei nekrisi lauuksim NT poryt, tai jau šiandien gali apsirūpint  biggrin.gif

zinau, kad cia tik pasvyravimas, bet butu smagiau kad svyruotu i virsu, o ne zemyn biggrin.gif siaip praeita 11DPO buvo, o uzpraeita- 12DPO. As galvoju penktadieni, jei nekrisiu, darytis NT mirksiukas.gif o pirkt man nereik, pora jau laukia stalciuje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 15 vasario 2011 - 11:15
sveikos 4u.gif

zemil, paveluotai, bet 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as si menesi passsss.
paslepiau termometra. nematuosiu. primeciau mazdaug kada vaisingos dienos turi buti, bandysim taip. ir po to nervu maziau bus smile.gif

ale jus stebesiu smile.gif

ir nepazadu, kad su visam meciau blush2.gif tik siam menesiukui smile.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

manau, kad ir as noreciau prisijungti prie BT matuokliu ax.gif
i BT matavima esu isitraukusi antra cikla, o siaip planuojam nuo praeitu metu lapkricio blush2.gif

Man vis dar iskyla klausimu, todel tikiuosi rasiu patarimu kaip cia mums tuos gandrus sugaudyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 02 15, 12:29)
Sveikos 4u.gif

manau, kad ir as noreciau prisijungti prie BT matuokliu ax.gif
i BT matavima esu isitraukusi antra cikla, o siaip planuojam nuo praeitu metu lapkricio blush2.gif

Man vis dar iskyla klausimu, todel tikiuosi rasiu patarimu kaip cia mums tuos gandrus sugaudyti rolleyes.gif

junkis 4u.gif padesim issiaiskinti ir neuzsibuk mirksiukas.gif
Atsakyti