Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Mergaites, noriu jusu profiu pasiklausti.. pradejau matuoti BT pirmas nepilnas menuo.. Gera savaite iki mmmm. Tai dvi d. BT buvo 36.8 po to viena diena pakilo iki 37 tada ant rytojaus nukrito iki 36.7, sekancias dvi dienas man 36.8 laikosi o dabar jau dvi d 36.9.. teplioja taip pat jau dvi dienas bet tikros mmm dar nepramuse, nors pagal viska turi buti siandien arba ryt. Vakar NT neigiamas.
Tai kaip cia yra? kodel ta BT nekrenta?

P.S. prie danties iskilo pulinys, pradejau nuo vakar antibus gerti, gal del jo BT laikosi?
Atsakyti
Semke, BT gali pakristi vienom pries mm, kitom mm diena, dar kitom baigiantis mm wink.gif cia jau kiekvienai individualiai. Jei turi pulinuka, tai gali but del jo BT pakilus laikesi .

Miledi, sveika prisijungus,
Lullaby, tikiuosi sugrysi pranesti geru ziniu, o ne del matavimu wink.gif

sulaukusioms mm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu Lb, jei siandien mmm nepramus matuosiu ryt dar BT ziuresiu kas darosi.. g.gif kazkaip net tepliojimas baigesi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2011 02 15, 07:58)
labas rytas,
siandien as ankstyva...
pasirodau savo tiesiaja smile.gif http://www.babyplan.ru/profile/89970

thumbup.gif

QUOTE(vaiduter @ 2011 02 15, 11:41)

pasirodau 4u.gif tikiuosi, kad rytoj kilstelesiu, o nekrisiu dar zemiau, vat ir bus man po visu grazumu doh.gif

Linkiu kilti ryt mirksiukas.gif

QUOTE(Ankara @ 2011 02 15, 11:58)

Aš tai lauksiu rytojaus išsiaiškint buvo man jau O ar ne, nes neaišku dar niekaip  smile.gif

Nu linkiu kilt ryt...ankstyva O butu smile.gif

QUOTE(Miledi @ 2011 02 15, 13:29)

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noreciau prisijungti ir as 4u.gif si cikla matuoju del idomumo kada viskas vyksta, o jau nuo kito ciklo kibsim i darbus ax.gif laukiu nesulaukiu mmm ax.gif
Siaip jau po vaisingu dienu pradejom nesisaugoti, bet manau, kad tikimybes tokios net nera, kad 4 dienos po ovuliacijos uzkibtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 02 15, 19:05)
Sveikos,
Noreciau prisijungti ir as 4u.gif si cikla matuoju del idomumo kada viskas vyksta, o jau nuo kito ciklo kibsim i darbus ax.gif laukiu nesulaukiu mmm ax.gif
Siaip jau po vaisingu dienu pradejom nesisaugoti, bet manau, kad tikimybes tokios net nera, kad 4 dienos po ovuliacijos uzkibtu g.gif

Pasiskaityk 1psl kaip isikelti grafikeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 02 15, 19:26)
Pasiskaityk 1psl kaip isikelti grafikeli smile.gif

Aciu, jau susitvarkiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 02 15, 21:05)
Sveikos,

Na, jei nepaspruko netycia spermiuku iki O, tai pastojimui dabar sansu 0 ax.gif Linkiu, kad kai jau pradesit planuoti, iskart ir suplanuotumet mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,bandau ikelti savo grafika,o BT pirmoj fazej pas mane visada 36.7-36.8.Planuojam mes jau antri metai.MatuojuBT jau 6 cikla,visada O budavo 12-14diena,o si men.net nezinau,kaip bus,galvojau,kad jau bus be O,bet siandien truputeli pakilo.Labai tikiuosi,kad cia ir bus mano pavelavusiO
user posted image
Papildyta:
oi as norejau ikelti tik nuoroda i grafikeli,o gavosi,kad visas grafikas isikele doh.gif ,o kaip tik nuoroda ikelti,as dar cia zalia blush2.gif
Atsakyti
Labas vakariukas bigsmile.gif pas mane nieko naujo bigsmile.gif

QUOTE(karolce @ 2011 02 15, 22:33)
oi as norejau ikelti tik nuoroda i grafikeli,o gavosi,kad visas grafikas isikele doh.gif ,o kaip tik nuoroda ikelti,as dar cia zalia blush2.gif

kai pildai savo grafikeli BP tai paciame virsuje yra kitos spalvos nuoroda isryskinta, tai va ja nukopijuoji ir cia patalpini, tai va tada tau rodys tik linka, o ne visa grafikeli blush2.gif tikiuosi aiskiai paaiskinau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 02 15, 20:27)
Sveika prisijungus  4u.gif

Na, jei nepaspruko netycia spermiuku iki O, tai pastojimui dabar sansu 0  ax.gif  Linkiu, kad kai jau pradesit planuoti, iskart ir suplanuotumet  mirksiukas.gif

Tikrai pries O neprasmuko biggrin.gif Gerai, kad tikimybe 0, noriu dar isnaudoti savo kelias laisves dieneles pries kita cikla blush2.gif maza kas, paskui sazine griaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 15, 21:40)
Labas vakariukas  bigsmile.gif pas mane nieko naujo  bigsmile.gif
kai pildai savo grafikeli BP tai paciame virsuje yra kitos spalvos nuoroda isryskinta, tai va ja nukopijuoji ir cia patalpini, tai va tada tau rodys tik linka, o ne visa grafikeli  blush2.gif tikiuosi aiskiai paaiskinau  bigsmile.gif

labai aciu ,supratau smile.gif

http://www.babyplan.ru/profile/104871
Atsakyti