Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Amade @ 2011 02 16, 11:55)
g.gif  kaip matau, OT buvo teigiamas... tai gal O ivyko, tik BT grybauja pas tave?  g.gif nes ar gali OT buti teigiamas, bet nebuti ovuliacijos....?  g.gif

va cia to dalykelio reiktu senu vilku paklausti mirksiukas.gif bet as su sesiuku kai kalbejau (ji medicina mokosi) sake pas mane gal po leto estrogeno (lygtais ji minejo) lygis kyla todel ir BT taip pievineja is leto i kalna ropoja bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as ja atsalau kartu su oru lotuliukas.gif jau laukiu laukiu tos O biggrin.gif
Atsakyti
Tai lauksim, neirida, vel kartu. As jau irgi pradedu laukt. Bet pas mane truputi veliau turetu but, tik ant savaitgalio.

Ziuokute, baisiai idomu daros, kuo gi sis tavo "neipatingas" ciklas baigsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 16, 00:52)

QUOTE(coliukeee @ 2011 02 16, 12:38)
Ziuokute, baisiai idomu daros, kuo gi sis tavo "neipatingas" ciklas baigsis  g.gif

tai va vakar jei nematei ikeliau kita grafikeli, kur pagal ana man siandien tik 10 DPO mirksiukas.gif tai kuris cia dabar teisybe rodo ar BP ar MedHelp'as? g.gif doh.gif mirksiukas.gif nu nieko MB sakiau palauksiu savaitgalio, nes jei MedHelp'as gerai rodo tai mmm turetu pirmadieni antradieni atkeliauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 16, 12:45)
tai va vakar jei nematei ikeliau kita grafikeli,

Aha, apziurejau. Del to ir susiintrigavau. bigsmile.gif
BP visalaik kritiskesnis buvo. O sitas kitas puslapiukas vertina ne vien BT, bet ir kt pozymius? (ar juos ten tik pasizymet gali, bet O iesko tik pagal BT?)
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2011 02 16, 12:52)
Aha, apziurejau. Del to ir susiintrigavau.  bigsmile.gif
BP visalaik kritiskesnis buvo. O sitas kitas puslapiukas vertina ne vien BT, bet ir kt pozymius? (ar juos ten tik pasizymet gali, bet O iesko tik pagal BT?)

nezinau kaip tau atsakyti, bet kai as ivedziau teigiama OT tai iskart jis man linija nubreze mirksiukas.gif man tai labai patiko, kad gali be jokiu papildomu mokesciu ir visokiu VIP'u zymetis simptomus mirksiukas.gif siaip tem begales visokiu grafikeliu yra - miego, valgymo, sporto, ligu.... gali apsilankyti pamatysi bigsmile.gif
Atsakyti
Ziuokute, tai vadinasi ne vien BT vertina, jei pazymejus teigiama OT iskart linija nubreze.
Kazkada kazkas anksciau buvo ideje nuoroda i si puslapi (manrods ar ne tu pati), tada as ziurinejau. Bet stengiuosi nesigilint, a to mano smegeneles greit fantazija pajungia ir pradedu aplink nieko nebematyti, tik testus, grafikus, apvalejancias moterytes ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Matau pas visas šitas mėnuo grybauja doh.gif
Aš tai su FF nesutinku, manau man dar O nebuvo, BP nebrėžia ir manau jis teisus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2011 02 16, 16:07)
Sveikos  smile.gif
Matau pas visas šitas mėnuo grybauja  doh.gif
Aš tai su FF nesutinku, manau man dar O nebuvo, BP nebrėžia ir manau jis teisus  rolleyes.gif

As ir nematau O biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2011 02 16, 07:05)
Labas rytas 4u.gif  pasirodau ir laukiu mm verysad.gif

4u.gif

QUOTE(karolce @ 2011 02 16, 08:18)
labukas,tikejausi,kad siandien kilsiu,o is tikro,tai dar pakrito,tiesa matavausi pusvalandziu anksciau unsure.gif
Ziuokute,tau linkiu kantrybes, 4u.gif o stebuku,tai buna ir as maciau panasu grafikeli su pabaiga nestuke.gif O tu jauti kokius pozymius?

http://www.babyplan.ru/profile/104871

Nemanau, kad pusvalandis padare itakos, o ir pakritimas labai nezymus smile.gif
Papildyta:
Jeigu nezinociau, kad namu darbu visai neatlikinejom vaisingomis dienomis, tai pagalvociau, kad implantacinis pakritimas pas mane biggrin.gif O siaip jau nuo ryto spejau prisimastyti, kodel taip nukrito BT, kad su hormonais gal kas netvarkoje, uzdegimas koks ar dar kas blink.gif pasimatavau net tris kartus, vienakart netgi laikiau, kol termometras viduje issijunge, bet temperatura buvo ta pati. Laukiu rytojaus ryto ka parodys...
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 02 15, 17:56)

mergyt - linkiu sekmingo ciklo
4u.gif
tikiuos ne be reikalo taip ilgai dirva ruosei biggrin.gif

QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 15, 21:40)
Labas vakariukas

ojei mergyt, kada tau finisas nusimato? ohmy.gif

QUOTE(coliukeee @ 2011 02 16, 11:38)
Tai lauksim, neirida, vel kartu. As jau irgi pradedu laukt. Bet pas mane truputi veliau turetu but, tik ant savaitgalio.

man irgi turetu savaitgalis but vaisingas smile.gif badysim darbuotis tuo klausimu smile.gif po savaites pas gine wub.gif labai laukiu, nes tikiuosi pajudes ledai. vis tik 9 cikla pradejom jau unsure.gif
Atsakyti
Nu ka labas rytukas 4u.gif pasirodau su savuoju mirksiukas.gif
Atsakyti