Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

sveikutes

zemil , agiute verysad.gif verysad.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2011 02 10, 12:34)
Nėr už ką  biggrin.gif įmesk kaip atrodo  mirksiukas.gif

Va smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 02 10, 12:26)
jau pasekiau...

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kimora @ 2011 02 10, 13:01)

o tai pagal ka dabar C isskyras suzymejot?
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2011 02 10, 12:01)

Na va kaip grazu!As ir pastebejau,jog FF visa laika subalamutina per daug vaisingu isskyru biggrin.gif Na ir vaisingas pas tave sis ciklas bigsmile.gif Sekmes!

riberte Laiptelius statai? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Parkeliauju as su nauju ciklu. Sedziu ir mastau - matuoju trecia cikla: pirmas buvo be ovuliacijos, antras su visai dailiu grafikiuku, vadinasi sitas, trecias, turi buti su laiminga pabaiga bigsmile.gif Va taip save nuteikiu biggrin.gif
Tik kas nepatinka, kazko neaiskus tepliojimas is po mmm liko, jau ketvirta diena unsure.gif
http://www.fertility...com/home/325a93
Atsakyti
Ar ir jums FF ir BP pažymi skirtingas O dienas ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 02 10, 18:40)
Ar ir jums FF ir BP pažymi skirtingas O dienas ?

buna, kad sios dvi programos nesutaria wink.gif BP konservatyvesnis ir jis ziuri tik BT, o FF atsizvelgia ir i kitus kriterijus OT, isskiras... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš su tokiu klausimėliu. Man jau kaip pusė metų kaip mmm atsiranda kas du mėnėsius. Esu buvus pas gine rugsėjo gale, ji man išrašė gerti 400 mg E vitamino, kad būtų pastovios mmm, deja, man nulis emocijų, nepadeda. Pabandžiau matuotis BT. Pradėjau prieš porą mėnėsių. Tik va niekaip nesuprantu, kodėl BT labai šokinėja? dariausi testą, ir kelis, jie neigiami. Prabudus ir pasimatavus tuo pačiu metu, BT būna labai skirtinga tai 36.9, 37., 37,1. Arba būna pasimatavus tempa diena uzkyla iki 37.2 g.gif pabandau vakare pasimatuoti, kartais lieka tokia aukšta arba nukrenta iki normalios tempos g.gif ir taip BT svyruoja nuo mmm pradžios iki kitų mmm pradžios g.gif Gal kuriai yra taip buvę? O gal čia kažkas negerai su organizmu?
Atsakyti
sveikutes,atejau geru naujienu ieskoti o cia se tau kad nori doh.gif
ZEMIL,as taip tikejau kad viskas pasibaigs II,linkiu kad sis ciklas butu lemiamas wub.gif
o as siandien buvau pas VANAGA....ir ka ...galutinai zlugo viltis sulaukti antrojo stebukliuko cray.gif grieztai atsisake mane operuoti. sak nenoriu nei pats netekti licenzijos ir darbo nei kolegoms to nelinkiu. ilgai jis man aiskino viska ir palinkejo stebuklo .....
Atsakyti
Angel, stebukliuka turesi... nestuke.gif tikiu tavo pasiryzimu ir likimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 02 10, 19:31)
sveikutes,atejau geru naujienu ieskoti o cia se tau kad nori doh.gif 
ZEMIL,as taip tikejau kad viskas pasibaigs II,linkiu kad sis ciklas butu lemiamas  wub.gif
o as siandien buvau pas VANAGA....ir ka ...galutinai zlugo viltis sulaukti  antrojo stebukliuko cray.gif  grieztai atsisake mane operuoti. sak nenoriu nei pats netekti licenzijos ir darbo nei kolegoms to nelinkiu. ilgai jis man aiskino viska ir palinkejo stebuklo  .....

4u.gif as tikesiu tavuoju stebuklu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2011 02 10, 21:49)
Angel, stebukliuka turesi... nestuke.gif tikiu tavo pasiryzimu ir likimu smile.gif

as tikejau ir buvau pasiryzusi rizikuoti gyvybe,kad tik dar karta galeciau pajausti ta neapsakoma malonuma nestuke.gif bet jau nebera kur daugiau eiti ....dabar viskas dievulio valioje verysad.gif
Atsakyti