labas rytas
QUOTE(angel08 @ 2011 02 11, 09:56)
laba ryta
grazus grafikelis,tik nesileisk
o as jau viena stebukla turiu ,tikriausiai net nedera svaigti apie dar viena...mylesim ja dvigubai
geriau D atsiuncia toki stebukliuka toms kurios dar nepatyre motiniskos laimes....

o as jau viena stebukla turiu ,tikriausiai net nedera svaigti apie dar viena...mylesim ja dvigubai

angel, stiprybes

nu va, o as dabar galvoju BT pamatuosiu tik iki O ir poto atsijungsiu nuo matavimo, lauksiu su dideliu tikejimu

Papildyta:
QUOTE(riberte @ 2011 02 11, 11:07)
labas rytas
riberte, medalis kad istempi tokio ilgumo ciklus

QUOTE(agiute @ 2011 02 11, 11:13)
angel, stiprybes
dziaukis dukriuku ir seima
o del D, tai as jo nesuprantu
siuncia jis tuos stebuklus kam papuola, tik aplenkia tas kurios beprotiskai troksta
nu va, o as dabar galvoju BT pamatuosiu tik iki O ir poto atsijungsiu nuo matavimo, lauksiu su dideliu tikejimu
Papildyta:

Papildyta:

Labas rytas
nu pas mane kaip ir nieko naujo
ropineju pazeme ir tiek, net nesiruosiu kilti
pilva kiekviena diena jau savaite laiko paskaudena, bet kad ir tas skausmas labai idomus, ne toks kaip pries mmm buna
kad
galiu buti tai net nesvaigstu, cia tad isskirtine buciau kad su tokia BT butu
kaip sakant pora dienu ir arba prakiursiu arba dar lauksim mmm kazkur uzsivelinusiu

QUOTE(agiute @ 2011 02 11, 10:13)
medali imu , uz situos ciklus nuo rugsejo tik

nes jau esu rasius gal praleidus esi , kol bt nematavau viskas ciki buvo , 32-34 dienos ciklas , tai tame problemos nemaciau , pradejau bt matuot anomalijos vyksta

na nezn ar kita cikla matuosiu dar svarstau

QUOTE(dreaminGirl @ 2011 02 11, 08:47)
Tikrai dar negadinu.Turiu viena NT,kuris puse metu laukia savo eiles,bet taip ir nepriejo
Dar savaite lauksiu,nes gali buti,kad taip graziai laipteliais ir zemyn tipensiu.

Tikėkimės netipensi, nes labai graži BT

QUOTE(angel08 @ 2011 02 11, 08:56)
geriau D atsiuncia toki stebukliuka toms kurios dar nepatyre motiniskos laimes....

Angel08 nebūtina atsisakyti svajonių, tik reikia pasirinkti protingą kainą joms įgyvendinti, nieks tavęs nesmerkia, kad nori antro vaiko, bet žinok aš labai džiaugiuosi, kad LT yra atsakingų gydytojų ir nesutiko tavęs operuoti, tavo gyvybė šiuo atveju svarbiau nei dar vienas vaikas, man toks poelgis atrodytų labai labai kvailas (nesupyk, bet taip besielgiančią pavadinčiau višta be smegenų, visgi tikiu, kad tu tokia nesi), o taupomi pinigėliai IVF patogumų atsisakymas dėl to ir bus ta protinga kaina antram vaikeliui ateiti, gi tik to ir trūksta

QUOTE(vaiduter @ 2011 02 11, 09:55)
pasirodyt atejau, bliomba kilstelejau siryt visai graziai(per tuos ciklus auksciau 36,7 nebuvau pakilus, man patinka
Įdomu kada O buvo 18 ar 19CD

QUOTE(riberte @ 2011 02 11, 10:07)
labas rytas
Gražu

QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 11, 10:16)
nu pas mane kaip ir nieko
Užuojauta su tokiu ciklu, žinau ką reiškia

QUOTE(vaiduter @ 2011 02 11, 08:55)
Labas rytas
pasirodyt atejau, bliomba kilstelejau siryt visai graziai(per tuos ciklus auksciau 36,7 nebuvau pakilus
), man patinka 

grazu

QUOTE(riberte @ 2011 02 11, 09:07)
labas rytas
irgi grazu
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 11, 09:16)
Labas rytas
nu pas mane kaip ir nieko naujo
ropineju pazeme ir tiek, net nesiruosiu kilti
pilva kiekviena diena jau savaite laiko paskaudena, bet kad ir tas skausmas labai idomus, ne toks kaip pries mmm buna
kad
galiu buti tai net nesvaigstu, cia tad isskirtine buciau kad su tokia BT butu
kaip sakant pora dienu ir arba prakiursiu arba dar lauksim mmm kazkur uzsivelinusiu 

kol kas panasu i anovuliacini

QUOTE(Ankara @ 2011 02 11, 09:41)
Tikėkimės netipensi, nes labai graži BT
Angel08 nebūtina atsisakyti svajonių, tik reikia pasirinkti protingą kainą joms įgyvendinti, nieks tavęs nesmerkia, kad nori antro vaiko, bet žinok aš labai džiaugiuosi, kad LT yra atsakingų gydytojų ir nesutiko tavęs operuoti, tavo gyvybė šiuo atveju svarbiau nei dar vienas vaikas, man toks poelgis atrodytų labai labai kvailas (nesupyk, bet taip besielgiančią pavadinčiau višta be smegenų, visgi tikiu, kad tu tokia nesi), o taupomi pinigėliai IVF patogumų atsisakymas dėl to ir bus ta protinga kaina antram vaikeliui ateiti, gi tik to ir trūksta
kaip pojūčiai tom dienom, negalvoji liniją nusibrėžt
Gražu

Gražu

gal jau po O? kil dabar aukstyn
QUOTE(Ankara @ 2011 02 11, 10:41)
tai as jau nebepergyvenu, nes pas mane jie nuo pat pradziu tokie tai kaip ir nieko blatno, dabar tik mmm reikia sulaukti ir .... pradeti lelytes pirkima is naujo

QUOTE(Zemil @ 2011 02 11, 10:54)
kol kas panasu i anovuliacini

tai tiks jis ir bus

as ir ejau pas VANAGA kad isgirsciau blaivia ir realia nuomone ar galima bandyti operuoti ir kokia tai rizika.kad galeciau nuspresti ar as noriu tiek rizikuoti kad palikciau dukra be mamos.as dar tiek neisprotejau
kadangi jis netik kad paaiskino visas plonybes (tokiu atveju as ir nebuciau operavusis ) o be to jis ir atsisake operuoti.

QUOTE(Ankara @ 2011 02 11, 11:41)
nu va, nu va, kad nieko nejutau

QUOTE(Zemil @ 2011 02 11, 11:54)

beja jis nepatare ir IVF daryti.taigi as tik paliudejau kad yra taip kaip yra
bet aisku dziaugiuosi tuo ka turiu ir megausiuosi gyvenimu bei augancia dukra.

Mergaites suprantu, kad jus norit pasipasakoti, bet gal jau per daug issipletojot, nes cia BT temute
bijau, kad paskui negautume pylos ar ispejimu