Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

QUOTE(cezi @ 2011 02 21, 19:41)
nu jogurtas tai suprantu, bet kas čia per daiktas ?????

jau matau ramunka įdėjo nuorodą smile.gif Aš iš Beatos tinklapio dariau, bet receptas tas pats. mano mažiui labai patinka su juo žaist.

labos visom, saulutė šviečia, į lauką kviečia, varau pasilakstyt smile.gif

Kruopa, matau skaitai, kaip tu, kaip tavo mažiai?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
ACIU ACIU visiem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikrai smagu kau saule zeme ridinejas,kai pasitrauks slaciai tai isvis super bus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 02 21, 19:17)
vargšiukai jūs, tik dabar saugokitės ir dasigydykit iki galo, stipruolis jis pas tave smile.gif žinai sako, kai per anksti laidoja, tai ilgai gyvens smile.gif

tikrai jis yra kovotojas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir visi tie musu vaikuciai tokie,kabinas igyvenima kiek tik gali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 02 21, 19:27)
Vikma  console.gif labai nuoširdžiai džiaugiuosi, kad viskas gerai ir pagaliau jau baigėsi  smile.gif

Elvyra(GREK)ACIU mirksiukas.gif Nespejau anksciau pranesti,kad nebesiustum,ir tai laaaaaaaaaaaabai nesmagiai jauciaus unsure.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 02 21, 20:24)
sveikos 4u.gif siandien tevai buvo sveciuose tai dukrytems daug laimes buvo thumbup.gif  wub.gif

Sveika mirksiukas.gif matau nauji zmogeliukai prie musu prisijunge thumbup.gif
ir ka mergytes tiek veike,kad tiek jom dziaugsmo buvo? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lenusikas @ 2011 02 21, 21:31)
Dieve skaitau ir savia prisimeniau verysad.gif , ta pati daktarai sake. Ruostis, kad vilciu nera verysad.gif . Bet nieko, isgivenom, nors iki siol nelabai prisimenu tuos laikus, kaip sapne  unsure.gif .Aciu Dievuj kad viskas pasibaige, ir jau namuose wub.gif .

Papildyta:
QUOTE(fonema_79 @ 2011 02 22, 11:23)
siaubeli kaip jums sunku buvo verysad.gif prisimenu, kai mums taip buvo, gulejo maziukas dvi savaites reanimacijoj ir niekas neteike vilciu visi liepe ruostis....aciu Dievui, kad jus pasveikot ir esate namuciuose wub.gif

taiva zinot ka tai reiskia,isgyvenot pacios,ir tik Dievulis gali sustiprinti ir suteikti vilciu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 02 22, 11:37)
antras blynas smile.gif

nu grazus tas antra blynas thumbup.gif o tu gal lankai kazkur dekupazo kursus?ar kaip cia taip ismokai? thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 02 18, 23:02)
net neisivaizduoju, kaip ten gali nesinorėt valgyt doh.gif  kad man ta doh.gif p mirksiukas.gif

as irgi sutuom susiduriau,visad negalejau gyvent be maisto,o per tas savaites nelindo maistas,net 5kg netekau,na jie kaip ir nereikalingi buvo,ir dabar kazkaip nebesijaucia alkio poreikis,kaip anksciau,gal apkusiu ant pavasario.
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 10, 23:10)
Visi MB simptomai  unsure.gif

Kaip tavasis jaucias?blin tos gripo komplikacijos kiek zalos pridaro doh.gif o mum beje tas sepsis galimai del plauciu uzdegimo atsirado,taip poto aiskino,
Papildyta:
nu bet kiek ir priraset ax.gif biski darbo turiu viska perskaityt ax.gif
Atsakyti
Vikma, viskas gerai, nereikia dėkot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2011 02 22, 16:56)
nu bet kiek ir priraset  ax.gif biski darbo turiu viska perskaityt ax.gif

galvoji čia mes tik tinginiaujam, plušėjom kaip reikiant, kol tu reikalų turėjai lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai man labai smagu, kad neleidžiam temai numirt, gi taip smagu paplepsėt smile.gif tik kad va to laiko neperdaugiausia lieka. Ale vis, va nors kol kavukę išgeriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 02 22, 17:01)
Vikma, viskas gerai, nereikia dėkot smile.gif
Papildyta:

galvoji čia mes tik tinginiaujam, plušėjom kaip reikiant, kol tu reikalų turėjai  lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai man labai smagu, kad neleidžiam temai numirt, gi taip smagu paplepsėt smile.gif tik kad va to laiko neperdaugiausia lieka. Ale vis, va nors kol kavukę išgeriu  biggrin.gif

blush2.gif
nujo matau kad netinginiavot,NikeZ kokius grozius daro mirksiukas.gif
kaikas mezgimas uzsiiminejat,o as nesumastau kaip uzbaigti saliko gala g.gif yotubintis matyt reiks.
tik va gaila kad tiek serganciu daug,ir be ligoniniu nemazai kas neapsiejo doh.gif bet Aciu Dievui kad visi namie jau clap.gif
as ir va kol deivids miega,prisedau,pasikavinti,paskaitinet,bet kad ziuriu laiko man cia neuzteks g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 22, 15:56)

Sveika mirksiukas.gif matau nauji zmogeliukai prie musu prisijunge thumbup.gif
ir ka mergytes tiek veike,kad tiek jom dziaugsmo buvo? smile.gif

su seneliais zaide biggrin.gif o jie dar megejai anukes palepinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 02 22, 17:47)
su seneliais zaide biggrin.gif o jie dar megejai anukes palepinti  biggrin.gif

Seneliai Jega thumbup.gif

o ka reiskia ten uzrasas pas tave apacioj kur mergytiai raso 7men ir poto -1,5 liko 28,5 blush2.gif

Joolita o pas jusu kokios geros naujienos clap.gif stebina tokie pasikeitimai Miglutes:super visas cia suintrigavai mirksiukas.gif o jums pala paskiria kazka gerti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 22 vasario 2011 - 17:22
QUOTE(vikma @ 2011 02 22, 16:59)

o ka reiskia ten uzrasas pas tave apacioj kur mergytiai raso 7men ir poto -1,5 liko 28,5 blush2.gif

cia mano numesti kg ir like kg smile.gif metu svori fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 02 22, 18:25)
cia mano numesti kg ir like kg smile.gif metu svori fitness3.gif  fitness4.gif

o geras, smile.gif kaip meti,pasidalink patarimais?per kiek laiko atsikratiai -1.5kg.man tai kg ir pr diena atsiranda/bet jei gerai poto tuolete pasidarbuoju dingsta lotuliukas.gif bet jei susidraugayju su saldytuvu tai kg auga viens po kito...............
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 22, 17:59)

Joolita o pas jusu kokios geros naujienos clap.gif stebina tokie pasikeitimai Miglutes:super  visas cia suintrigavai mirksiukas.gif o jums pala paskiria kazka gerti?

Sveikute smile.gif

As pirma karta vaziuodama pas ji,tikejausi stebuklo. Ir mes ji gavome smile.gif
Nezinau zinok...Sapnuoju sapnus,kad migle vaiksto,net asaros byra prisiminus...O paskui sapnai,kad ja laidoju... verysad.gif Ka tai gali reiksti idomu...
O kaip jusu sveikatele siandiena?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2011 02 22, 18:59)
Sveikute smile.gif

As pirma karta vaziuodama pas ji,tikejausi stebuklo. Ir mes ji gavome smile.gif 
Nezinau zinok...Sapnuoju sapnus,kad migle vaiksto,net asaros byra prisiminus...O paskui sapnai,kad ja laidoju... verysad.gif  Ka tai gali reiksti idomu...
O kaip jusu sveikatele siandiena?

sapnininke neziurejai reiksmiu? g.gif o gal pati daznai galvoji ,tad is pasamones ir sapnuojas? unsure.gif
o pas osteopato nebebandet vaziuoti?

na nieko normaliai,tik karkaliuoja ir koso dar. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 22 vasario 2011 - 18:13
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 22, 10:43)

geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 22, 17:36)
o geras, smile.gif kaip meti,pasidalink patarimais?per kiek laiko atsikratiai -1.5kg.man tai kg ir pr diena atsiranda/bet jei gerai poto tuolete pasidarbuoju dingsta lotuliukas.gif bet jei susidraugayju su saldytuvu tai kg auga viens po kito...............

atsisakiau bandeliu,batono,nevalgau po 18val ir porcijas sumazinau,bandau atsisakyti uzkandziavimo.labai noreciau sportuoti,bet neduriu galimybiu verysad.gif jau beveik 2kg nukrito per pora menesiu,siandien pradejau lanka sukti.man svoris per diena gali pakilti net iki 3kg,bet per nakti nukrenta ir tai pasirodo normalu ax.gif nuo rytojaus bandysiu delcios dieta ax.gif per delcia svoris greiciau krenta mirksiukas.gif
Atsakyti