Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

QUOTE(vikma @ 2011 02 22, 15:56)
as irgi sutuom susiduriau,visad negalejau gyvent be maisto,o per tas savaites nelindo maistas,net 5kg netekau,na jie kaip ir nereikalingi buvo,ir dabar kazkaip nebesijaucia alkio poreikis,kaip anksciau,gal apkusiu ant pavasario.
Papildyta:

neišeitų man taip schmoll.gif mane visos stresinės situacijos veikia atvirkščiai verysad.gif net pikta būna, kai kokia nelaimė ar kas tai ėst kaip šuva noriu doh.gif net sarmata kitą kart, laidotuvės ar kas o mano mintys apie maistą sukasi, jei stengiesi susilaikyt, tai skrandis visu gražumu užburzgia doh.gif o tų stresų nemažai pas mus, tai ir augu doh.gif
Atsakyti
NikeZ labai grazu. Tu cia pati ismokai ar kursus kokius lankei dekupazo? g.gif
Atsakyti
sveikos visos 4u.gif
QUOTE(GREK @ 2011 02 22, 15:10)
jau matau ramunka įdėjo nuorodą smile.gif Aš iš Beatos tinklapio dariau, bet receptas tas pats. mano mažiui labai patinka su juo žaist.

labos visom, saulutė šviečia, į lauką kviečia, varau pasilakstyt smile.gif

Kruopa, matau skaitai, kaip tu, kaip tavo mažiai?

Matau mane pamate tongue.gif
gyvename mes gerai, na ta prasme visi sveiki ax.gif , lanko darzelius ir mokyklas,
zinot siai dienai man pirmoke labai didelis galvos skausmas ar prabanga....
Boliai- saunuoliai i darzeli eina ,kaip as i darba ,be jokiu oziu, sekasi jiems ten gerai, labai dziaugiuosi, kad juos turiu du, kas zino musu situacija supras, dabar daznai kaip Jolita,PADEKOJU DIEVUI, KAD VIS TURIME DU....

QUOTE(vikma @ 2011 02 22, 16:09)
as ir va kol deivids miega,prisedau,pasikavinti,paskaitinet,bet kad ziuriu laiko man cia neuzteks  g.gif  lotuliukas.gif

Labai Jusu seima suprantu, bet noriu duoti viena patarima, Jus pati pailsekite po visko, nes visi sie pergyvenimai niekur be pedsako nedings, pasilepinkit, pagerkit kazkoki papilda nervu sistemai ir seip tiesiog atsigaukit, zinau kad niekur pabegti nesiseina, pati kai uzsimerkiu viskas pravaziuoja traukiniu, atsimenu viska ir iki siol prabundu kosmare sapnuodama prisiminimus.
Linkiu dabar Jusu seimai daug ramybes 4u.gif
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 02 22, 16:47)
su seneliais zaide biggrin.gif o jie dar megejai anukes palepinti  biggrin.gif

Smagu kai seneliai yra lyg "AMZINOS KALEDOS" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 22, 18:57)
neišeitų man taip schmoll.gif  mane visos stresinės situacijos veikia atvirkščiai verysad.gif  net pikta būna, kai kokia nelaimė ar kas tai ėst kaip šuva noriu doh.gif  net sarmata kitą kart, laidotuvės ar kas o mano mintys apie maistą sukasi, jei stengiesi susilaikyt, tai skrandis visu gražumu užburzgia doh.gif  o tų stresų nemažai pas mus, tai ir augu doh.gif

as po gimdymo per 2menesius priaugau 10kg,naktimis nemiegodavau,sededavau internete ir skaidavau apie DS,kuo labiau nervindavausi tuo daugiau valgiau doh.gif

isviriau dukrytei plastelino smile.gif patiko thumbup.gif
Atsakyti
Kruopa perline, smagu, kad gerai viskas pas jus smile.gif Vaikinai jau dideli, o jiems ir daržiuke lengviau kai jie du, o ne vienas, o leidi abu kartu juos į vieną grupę?
O kaip tavo sveikata? Labai tikiuosi, kad ramybės periodas?

Mamyčiuk, nebandei chazano dietos? Veiksminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 02 22, 20:21)

Mamyčiuk, nebandei chazano dietos? Veiksminga smile.gif

nabandziau schmoll.gif eisiu paskaityti kas cia per dieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 22, 19:13)
sapnininke neziurejai reiksmiu? g.gif o gal pati daznai galvoji ,tad is pasamones ir sapnuojas? unsure.gif
o pas osteopato nebebandet vaziuoti?

na nieko normaliai,tik karkaliuoja ir koso dar. ax.gif

ne,pas osteopata neveziau. Bet vis galvoju,kad reiketu. Vasara gal daugiau pinigeliu bus,tai nuvesiu ja. Taip noreciau,kad kalbeti pradetu. Supasciau bent elementarius jos norus. Nes dabar tik is akiu skaitai...
Kai pavartau nuotraukas,kur miglute stovi uz ankyciu laikoma...net susigraudinu,nes dabar ji net nesiremia kojytemis...

O tu nebandei deti garstycu kompresiuko? Miglei labai padejo prie plauciu uzdegimo
Atsakyti
Sveikos mamytes uzsuku pasilabinti. As jau namie, neilgai truko mano isvyka, aptvarkem reikaliukus ir namo salta Lietuvelej labai. Skaityti net nebandau tiek daug jus cia priraset, nespesiu perskaityti, tikiuosi pavyks is naujo isilieti i jusu bury jauciuosi kaip naujoke. Labai pasiilgau jusu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 22, 14:56)
Kaip tavasis jaucias?blin tos gripo komplikacijos kiek zalos pridaro

MB jau sveikas.dar dirba ne visu pajiegumu nes jegu truksta,bet jau bent geriau jauciasi.

QUOTE(joolita @ 2011 02 22, 16:59)

Nezinau zinok...Sapnuoju sapnus,kad migle vaiksto,net asaros byra prisiminus...O paskui sapnai,kad ja laidoju.. Ka tai gali reiksti idomu...

Nekreipk demesio pilnatis sapnai nesipildo o ir dazniausiai reiskia kad orai keisis mirksiukas.gif

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 02 22, 17:52)
siandien pradejau lanka sukti.

Sonai jau spalvoti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 22, 21:47)
Sonai jau spalvoti?  biggrin.gif

nea biggrin.gif as paprasta lanka suku,bet nujauciu,kad greitai pirksiu masazini g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 02 22, 21:04)
nea biggrin.gif  as paprasta lanka suku,bet nujauciu,kad greitai pirksiu masazini g.gif

Nuo masazinio girdejau efektas greites,bet ir sonai melyni biggrin.gif bet sake geras dalykelis thumbup.gif
Atsakyti
mano mokytojas visaalis internetas rolleyes.gif ax.gif ryt imesiu parodyti dukrom dezute serveteliu padariau 4u.gif
visoms po rozyte,kad butu linksmiau 4u.gif
user posted image

mamukai kaip nuramint dicke ,labai jautri ,miega -ppabunda rankos i sonus ir i asaras g.gif
Atsakyti