Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

Laba,

ko taip ramu čia pas mus?

Aš ką tik iš stomatologės rolleyes.gif viau, nemėgstu ten lankytis, dar kartą reiks.

Domicele, aš auginau ir nestiklintam, auga viskas.
Atsakyti
Sveikos,

nebe mūsų dramistė kvailioja, merginos. O viena darbuotoja, glaudžiai su mumis susijusi. Jai pastaruoju metų didelės, bet ĮVEIKIAMOS problemos, ir visai nebesirūpina darbu, apleidus viska visiškai, o nuo to kenčia visos mūsų grupės įvaizdis, renginiai, viskas. Labiausia rankos nusvyro dėl to kad stengiuosi, ieškau internete visokių renginių, rašinėju į kultūrnamius mus reklamuodama, ir neaišku ar atsiliepia iš ten kas ar ne, ar galop ji pakelia ragelį. Skaudu labai, kai mes su vadovu neriames iš kailio, kad grupė kiltu kuo aukščiau, o viskas kaip į sieną atsimuša. Tai vakar kaip liejau laiškelį, tai iš visos širdies. smile.gif Mes su ta darbuotoja irgi labai geros padruškės visada buvom, tai drįsau pagaliau atverti jai akis. Rizikavau visa ilgamete draugyste. Nes ne tik mes jau nukentėt pradėjom, bet ir jos šeima, vaikai. Nebegalėjau toliau ramiai į visa tai žiūrėt. Atsibodo ir tai kad visi dramistai vis pašnekėdavom kad reikia jau kažką daryt, kažkaip atvest į protą, bet taip ir likdavo viskas tarp mūsų. Tad vakar susikaupiau ir dėjau. biggrin.gif
Atrodo į taikinuką pataikiau. biggrin.gif Nesuėdė šiandien manęs už karčia teisybe, o buvo dėkinga, kaip bebutu keista. Tikiuosi nuoširdžiai, tad gal dar ne viskas prarasta. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 24 vasario 2011 - 17:39
QUOTE(NikeZ @ 2011 02 24, 16:44)
gavo mazoji antra skiepa smile.gif sveriam 5.800 ugis 59 smile.gif

Nu saunu 4u.gif . O ka dar jau gali darit tavo mazulia?
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2011 02 24, 19:31)
Nu saunu 4u.gif . O ka dar jau gali darit tavo mazulia?

ta prasme ka daro ? taria garsus jau juokiasi daug kelia galva ant pilvo ..... na kazinau viskas atitinka pagal amziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukai smile.gif
Raminta, gerai augat 4u.gif vejatės mano Leonarduką tongue.gif norėjau paklausti, ar tavo Gabija skiepyta visais skiepais ? Tiesa, jau visi sveiki ? smile.gif
Ernesta, spirk tu tai bestijai į šikinyčią ir tegul jos kelias būna rožėm klotas mirksiukas.gif
Domicele, paskaičiau tavo parašymą apie batukus ir prisiminiau, kad šiandien turėjom važiuoti nuimti mierką, o aš pamiršau doh.gif ot višta ph34r.gif skambinau, tai sakė po mėnesio paskambinti jiems, priminti apie save, na, gal rudeniui batus turėsim, nes pavasariui dar turim, o va rudeniui jau gali būti maži, tai pats tas būtų biggrin.gif
Ramunka, šaunuolis tavo Žygis, o tu nervinies, da uspakojsia, mat, vsio budet afigiena biggrin.gif
GREK, gal tu norėtum pas mane daržo reikalus sutvarkyt ? biggrin.gif bo kai naujokė, tai neįsivaizduoju nuo katro galo pradėt, ir iš viso, surašyk viską papunkčiui mums mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute28: 24 vasario 2011 - 20:11
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 24, 21:08)
Labukai smile.gif
Raminta, gerai augat  4u.gif vejatės mano Leonarduką tongue.gif norėjau paklausti, ar tavo Gabija skiepyta visais skiepais ? Tiesa, jau visi sveiki ? smile.gif

na mes jaunesni ir mes mergaites tai tikiuosi labai smarkiai nesivysim tavo sunelio mirksiukas.gif mes jau sveikuciai 4u.gif tfu tfu tfu smile.gif buvom dar pas ortopeda sian ,sake viska ok ateit kai jau patys savo kojytem zygiupsim :)ryt isleidziam teti i Londona 2 savaitelem :)Taip Laura skiepijau visais skiepais 4u.gif buvo minciu neskiepyt ,bet...... nusprendem skiepyt 4u.gif visi tai visi su skiepais rolleyes.gif o kaip tavo berniokas ?smile.gif
Atsakyti
Laba diena
pas musu snd sveciu diena,visi issiilge lotuliukas.gif na jau ir savaitgali buvo suguzeje,akkk kai gera kad esam mylimi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2011 02 24, 09:35)
nu bet tau ir sekasi, *****, tai darze aukletoja, tai gydytoja 

as pradeu galvot kad sumanim pacia kazkas negerai lotuliukas.gif kad visiem uzkliunu lotuliukas.gif stengiuos su visais geruoju ,graziu ax.gif oju,bet va gaunas s........
Papildyta:
As tai pas gydytoja visai neinu, reikia vaistu, palieku knygute sesutei,

o jus brozynuos ane lankotes?mes pas miklosienes ten eidavom,tai ji irgi gerai mokej viska israsyt,bet deja ji rimtesniu bedu nemate pas musu,todel ir praziureta kaikas,o sveikiems lankytis pas ja gal ir gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 24 vasario 2011 - 20:29
Raminta, kaip tai nesivysit, jei mano mažasis būdamas dviejų mėnesių ir vienos dienos svėrė 5700 ir buvo 61 ūgio, tai dar biškisss ir jau pralenksit karsta.gif biggrin.gif nieko, auga, draugauja su sese, abu naktim pasikalba biggrin.gif jau mėgina ir balsu pasijuokti ir su žaislais bendrauja. Žodžiu auga smile.gif Aš Andrėją palikau be skiepų, ir Leonarduko nukėliau iki pusės metų..tegul pastiprėja, juk toks mažiukas, o jau tiek reikia jo organizmui atlaikyti..
Vikma, visada gera būti mylimais, ypač po visų negandų supranti, kad nesi pasaulyje vienas wub.gif
Atsakyti
Daržininkėms, naujas būdas auginti viską be jokio vargo, neravint piktžolių ir darbą sumažinant iki minimumo, dedu nuorodą
protingas daržas
ten ir daugiau knygų galima atsisųsti smile.gif
Dar visos neperskaičiau, bet kiek mačiau, galima daug panaudoti.

Medute, deja, ūkininkauti šiemet ir vėl negalėsiu, operuota ranka neleidžia, negaliu ilgai laikyt žemyn nuleidus, kelt, spaust, ai, žodžiu, turėsiu daržą balkone, bus gana, o daigus visus auginu anytai, atiduodu, tiksliau mainau į daržoves biggrin.gif
Atsakyti
o tai kur tu viska sodini? as irgi noreciau, bet esu zalia zalia kaip agurkas ant tokiu dalyku  doh.gif 

balkone,kur daugiau,siltnamio dar nepasistaciau prie namo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif verta zinok pabandyt mirksiukas.gif skanu kai zalumynai visad po ranka.o pas mane svogunlaiskiai ziuriu valandom auga,per nakti isvis kiek paaugo ax.gif
Atsakyti
Beja, vis pamirštu parašyt, o kur mūsų Laindrusa dingo? Gal aš ką praleidau, gal kur išvykus?
Atsakyti
oij, tiesa, panos, vakar mums paskambino is ortopedinio, pagaliauuuuuuuuuu del batuku, bet vat kaip idomiai cia gaunasi, pralaukem apie 2 ar 3 men., neiskenciau pries savaite skambinau, pakeliau veja, nu siaip, biski išsiliejau  blush2.gif

vava ir tau ale kaip sutapimas gavos,pajudejo eile tada kai paskambinai doh.gif atsimeni kur sakiau pas musu grupej mama ir nervojos kad jokios zinios,o kai paskambino iskart batai atsirado,pasityciojimas ir tiek doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 24, 21:35)
Raminta, kaip tai nesivysit, jei mano mažasis būdamas  dviejų mėnesių ir vienos dienos svėrė 5700 ir buvo 61 ūgio, tai dar biškisss ir jau pralenksit karsta.gif biggrin.gif nieko, auga, draugauja su sese, abu naktim pasikalba biggrin.gif jau mėgina ir balsu pasijuokti ir su žaislais bendrauja. Žodžiu auga smile.gif Aš Andrėją palikau be skiepų, ir Leonarduko nukėliau iki pusės metų..tegul pastiprėja, juk toks mažiukas, o jau tiek reikia jo organizmui atlaikyti..

Vikma, visada gera būti mylimais, ypač po visų negandų supranti, kad nesi pasaulyje vienas wub.gif

o tai Andrejos nei vienu skiepu neskiepijai?o tai kodel maziuka tada skiepysi?

tas tai jo thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 02 24, 21:39)
Beja, vis pamirštu parašyt, o kur mūsų Laindrusa dingo? Gal aš ką praleidau, gal kur išvykus?

aha tikrai jos postai senai matyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 02 24, 18:15)
Aš ką tik iš stomatologės  rolleyes.gif viau, nemėgstu ten lankytis, dar kartą reiks.

o kas dantukam be nutiko?daug saldumynu valgai? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 24, 18:36)
Atrodo į taikinuką pataikiau.  biggrin.gif Nesuėdė šiandien manęs už karčia teisybe, o buvo dėkinga, kaip bebutu keista. Tikiuosi nuoširdžiai, tad gal dar ne viskas prarasta.  thumbup.gif

tai kiek suprantu viska issiaiskinot ir dabar kolkas vel ramu ir taika pas jumi?
Atsakyti