QUOTE(Domicele @ 2011 02 24, 09:35)
oij, tiesa, panos, vakar mums paskambino is ortopedinio, pagaliauuuuuuuuuu del batuku, bet vat kaip idomiai cia gaunasi, pralaukem apie 2 ar 3 men., neiskenciau pries savaite skambinau, pakeliau veja, nu siaip, biski išsiliejau
vava ir tau ale kaip sutapimas gavos,pajudejo eile tada kai paskambinai

atsimeni kur sakiau pas musu grupej mama ir nervojos kad jokios zinios,o kai paskambino iskart batai atsirado,pasityciojimas ir tiek
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 24, 21:35)
Raminta, kaip tai nesivysit, jei mano mažasis būdamas dviejų mėnesių ir vienos dienos svėrė 5700 ir buvo 61 ūgio, tai dar biškisss ir jau pralenksit

nieko, auga, draugauja su sese, abu naktim pasikalba

jau mėgina ir balsu pasijuokti ir su žaislais bendrauja. Žodžiu auga

Aš Andrėją palikau be skiepų, ir Leonarduko nukėliau iki pusės metų..tegul pastiprėja, juk toks mažiukas, o jau tiek reikia jo organizmui atlaikyti..
Vikma, visada gera būti mylimais, ypač po visų negandų supranti, kad nesi pasaulyje vienas
o tai Andrejos nei vienu skiepu neskiepijai?o tai kodel maziuka tada skiepysi?
tas tai jo
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 02 24, 21:39)
Beja, vis pamirštu parašyt, o kur mūsų Laindrusa dingo? Gal aš ką praleidau, gal kur išvykus?
aha tikrai jos postai senai matyti
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 02 24, 18:15)
Aš ką tik iš stomatologės

viau, nemėgstu ten lankytis, dar kartą reiks.
o kas dantukam be nutiko?daug saldumynu valgai?
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 24, 18:36)
Atrodo į taikinuką pataikiau.

Nesuėdė šiandien manęs už karčia teisybe, o buvo dėkinga, kaip bebutu keista. Tikiuosi nuoširdžiai, tad gal dar ne viskas prarasta.
tai kiek suprantu viska issiaiskinot ir dabar kolkas vel ramu ir taika pas jumi?