Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

[quote=est,2011 02 23, 14:04]
maniske pagriezia dienom ,bet nekreipi demesio tai pamirsta o kai primeni tai griezia doh.gif lotuliukas.gif
[/quote]
Tai ,kad negali nekreipt demesio-iš miego prikelia mane ax.gif ,o ir žandikauliai taaip stipriai sukąsti,kad negali vaiko pražiodinti g.gif ,nežinau ką daryti doh.gif
[/quote]
oi as nzn pas mus nera taip schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Niu ka susipazinom su musu gydytoja thumbup.gif labai faina moteris,labai siltai prieme wub.gif ryt vaziuojam i mokykla susipazinimui ir prades vyrukas jau mokytis biggrin.gif

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 02 22, 22:12)
bet su juo skauda

O tu ka manai kad graziai but pastangu nereikia biggrin.gif

QUOTE(Medute28 @ 2011 02 23, 10:53)
Mergooooooooooooooooooooooooos, pavasaris nusimato nuo kovo 15    reik eit traukti pavasarinius kailinius

Pas mus pries savaite jau snieguoles zydejo,pavasariu kvepejo,bet per nakti kap dejo sniego tai iki kauliuku ir pavasario kaip nebuta biggrin.gif

QUOTE(est @ 2011 02 23, 11:14)
Sveikutės,
  auginu sūnelį su sunkia negale-VCPir klausa.Paskutiniu metu jis labai ėmė griežti dantukais miego metu.Pediatre siūlo laikinai pavartoti Sedatif PC,geriame savaitė laiko,niekas nesikeičia.Ar jums taip nėra buvę?ką darėte?Ačiū  4u.gif

Sedatif heomopatinis savaites mazai,kad matytusi koks nors poveikis rekomenduoja sugerti kursa 2-3men 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mergaiciukes 4u.gif
gal kas su kavos puodeliu? mirksiukas.gif
Del grezimo tai ir manasis baisiai grezia,bet visi grezimiai baigias uzmigus smile.gif na mum sako cia is neurologines puses taip daro,kaip atpratinti neisivaizduoju,bet jau ir pati nebejauciu,kai anksciau plaukai piestu stodavos blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 23, 15:18)
Niu ka susipazinom su musu gydytoja  thumbup.gif labai faina moteris,labai siltai prieme  wub.gif ryt vaziuojam i mokykla susipazinimui ir prades vyrukas jau mokytis  biggrin.gif

thumbup.gif smagu kad gera gydytoja turesit thumbup.gif
o musiske doh.gif nu trumpina ji mane,ji yra nuotaikos zmogus,as suprantu gydytojai ir zmones,su jausmais,per dienas pavargsta,bet vistiek dirbi su zmonem,tai neparodyk kad tau bloga nuotaika,neissikrauk doh.gif na galbut as ir pati jautriai suregavau,dar po tos ligonines nusilpus,bet....turetu bent gedos...atejau issirasyt vaistu,na blogai padariau atejau be talono,as uzsirasius buvau atejimui kai ligoninej gulejom,tada atsaukiau,ir va nuskubejau pirmadieni,nes gryzo vyras anksciau,o ji va uzsipuole kam betalono,as sakau buciau palikus knygute sesutiai ir pasakisu kokius vistus gerti,bet sakau mum padidino doze vaistu,ir avansu is vaistines vaistuus pasiemiau tai norejau jum tai pasakyt,tai kai pradejo doh.gif sako as nerasyciaujei paliksit,nors kazkada pati liepe palikti registraturoj,parasyt kokiu vaistu reiks,kai tures laiko israsys,sako jei tik del vaistu tereiks,o tada kitaip kalba,pries naujus kad ir su talonu buvom,pralaukem virs valandos,gerai kad su vyru buvom,tai su maizu jie kolidoriui klykinos,tada sako kodel sesute nesureguliavo kad anksciau priimciau,blin pati juk turi po nosim sarasa matai kas ateis,tai ir pasikviesk,nes pirmadieni tai sugebejo parodyt sarasiuka zmoniu,nu ir ka apsiverkiau,ispradziau ryjau seiles,bet kai paklause bandziau atsakyt ir prapliupau,verkdama kalbejau,sakau blin juk zinot musu kokia padetis yra,o dar is po ligonines,o jus taip elgiates,tai ji man tai mes visi turim bedu nesirodom,as sakau as jum apie bedas nieko net nesakau as atejau paprasyt kad tik vaistu israsytumet,ji sako o jei visi prades cia man tai peidinet,nu karoc doh.gif kai pas ja nuotyaika yra tada ,ir betalono priima,ir su sypsena pasitinka,sukalbama,o jei ner nuotaikos tai ta ir akivaizdziai parodys,ne as viena ta vakara nukentejau,ir senuks toks,nu apsiriko jis ten kazka su vaistais,o ji ir pakeltu tonu,juk as jum israsiau,jus turejot tureti,nu vienu zodziu doh.gif ieskau kur persirasyt kitur ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 23, 15:18)
Sedatif heomopatinis savaites mazai,kad matytusi koks nors poveikis rekomenduoja sugerti kursa 2-3men  4u.gif

sitie mano draugeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 23, 12:53)
Mergooooooooooooooooooooooooos, pavasaris nusimato nuo kovo 15  clap.gif  clap.gif  reik eit traukti pavasarinius kailinius biggrin.gif

Jeeega thumbup.gif
o as jau sodininkyste uzsiimu lotuliukas.gif gal kas esat pasisodine jau ka? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi su arbata pas jus smile.gif

Audratum, sveika sugrįžus pas mus 4u.gif

Vikma, nu ir nukentėjai tu nuo daktarės, eina sau, kur tas žmogiškumas visų prapuolė schmoll.gif
Pas mane virtuvėj jau auga cibulis ir pernykštė petražolė, paprika jau sudygus, šiandien norfoj sėklos po 45cnt, tai papirkau 23 pokelius visko doh.gif Gal anytai padovanosiu, maž užaugis ką biggrin.gif Dar pipirnę reik pasėt, Rokas labai mėgsta, skabo ir skabo viršūnes.

Medute, ar tikrai pavasaris jau taip greit bus? Valio thumbup.gif Nors šiandien oras pasakiškas, kad ir šaltuko yra, anyta skambino iš kaimo, tai pas juos ryte buvo -26C blink.gif

Ramunka, sveikinam startavus tavo bernelį moksluose 4u.gif Kažin kaip jam ten seksis, vistiek ir susikalbėt sunku, kol apsipras.

NikeZ, pasikartosiu, Rokui duodavau sedalia sirupą, poveikis tikrai buvo.

Pabaigiau Gretai sijoną rolleyes.gif pagaliau sau galėsiu ko nors imtis.
Ale kad tingiu šiandien, Rokas išsiprašė į lauką, pasivaikščiojom, visus šunų š....s išmindžiojo, nu blyn, negaliu galiu nužudyt visus, kurie šikina savo ciucikus po mano langais schmoll.gif
Ką vakarienei daryt nesugalvoju, varškės turiu kokį kilogramą doh.gif
Atsakyti
Est, mano dukra ir labai griežia dantimis ir neina niekaip atpratinti sad.gif kai pasakau, kad negalima taip daryti ir žiūriu, tai nedaro, bet tik nusisuku ir jau girgžt.. doh.gif ir dar prie visko stipriai žiojasi ir kaukši dantimis, ir naktį griežia..neurologė nieko nepatarė gerti, tik pasakė, kad tai iš neurologinės pusės..
Vikma, dar tik galvoju sėti, reik susipirkt žemių, indelių, nes gi esu pradinukė šioj srity biggrin.gif o gal ir ankstoka dar sėti..reik pasidomėti smile.gif Bet ir daktarė dūra blink.gif kokią teisę ji turi pakelti toną ant paciento, tu jai ne giminė ir ne draugė, reik tokias statyti į vietą, debilka bl** doh.gif
GREK, tu tyčiojies, aniaaa, kiek jau visko prisodinusi bigsmile.gif o aš vis galvoju, kad kovo vidury kažkur reikia viską susisėti, nes ir mama lyg taip darydavo..kai nereikėjo, tai ir nesidomėjau, o dabar ir nebėr ko paklausti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute28: 23 vasario 2011 - 16:11
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 23, 17:06)
GREK, tu tyčiojies, aniaaa, kiek jau visko prisodinusi  bigsmile.gif  o aš vis galvoju, kad kovo vidury kažkur reikia viską susisėti, nes ir mama lyg taip darydavo..kai nereikėjo, tai ir nesidomėjau, o dabar ir nebėr ko paklausti  verysad.gif

tongue.gif lotuliukas.gif nesityčioju, ne, paprikas reikia vasario pradžioj sėti, jom reikia daugiau laiko, o pomidorai ir visa kita tik kovo mėnesį. Spėsi, gali tik paprikas susibert, jei augint ruošies. O pipirnę galima auginti kiaurus metus, ant drėgnos vatos pabėrus sėklyčių, net žemių nereikia. Svogūnai gi jau laiškiukus kiša patys, belieka tik patupdyti į vandenuko indelį. Petražolę su šaknimis visada išsikasu rudenį, tupdau į vazoną su žemėmis ir per žiemą valgau lapelius iki užauga nauji.
Atsakyti
Medute,tavo dukrytė kaip supratau griežia dantukais dienos metu.
Maniškis tik naktį tai daro ir taip stipriai,kad sakau iš miego mane kelia.Ko nebandžiau ir veidelį glosčiau,ir kėliau vaiką iš miego,ir bandžiau veiduko raumenis atpalaiduoti.Jei tai vyktų dienos metu,tai gal pavyktų kaip nors jam išaiškinti,kad negerai daro,bet dabar žiūri vargšas ,pakeltas iš miego,į mane ir tikiu,kad galvoja,kad man su galva negerai fool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 23, 15:07)
Jeeega thumbup.gif
o as jau sodininkyste uzsiimu lotuliukas.gif gal kas esat pasisodine jau ka? ax.gif

as jau planuoju zoleles seti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyciukas@: 23 vasario 2011 - 17:14
QUOTE(GREK @ 2011 02 23, 17:03)
Pas mane virtuvėj jau auga cibulis ir pernykštė petražolė, paprika jau sudygus, šiandien norfoj sėklos po 45cnt, tai papirkau 23 pokelius visko  doh.gif Gal anytai padovanosiu, maž užaugis ką  biggrin.gif Dar pipirnę reik pasėt, Rokas labai mėgsta, skabo ir skabo viršūnes.

pas mane cebuliai jau irgi laiskus leidzia,bet nustebau kaip per dvi savaites kol namie normaliai nebuvau jie man sudygo,mama atveze is kaimo,grynai kaimisku,as kai juos visur dedu man jie greit sueina,ir neisemiau is maisiuko,sekmad isimu ta maisiuka ir visi sugyge,kaikur jau ir laiskiukai mates,nu blin vista galvoju,bet iskart i zeme,nes saknys oho kokios jau smile.gif
vyras ermitaze pas musu snd seklu po 59cnt papirko,vakar draugeraso kad tokioj pardej moki vezi po 99cnt tai snd zadejau jau lekti,bet vyras dar pigiau pamate,o norfoj isvis pigiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 02 23, 17:24)
tongue.gif  lotuliukas.gif nesityčioju, ne, paprikas reikia vasario pradžioj sėti, jom reikia daugiau laiko, o pomidorai ir visa kita tik kovo mėnesį. Spėsi, gali tik paprikas susibert, jei augint ruošies. O pipirnę galima auginti kiaurus metus, ant drėgnos vatos pabėrus sėklyčių, net žemių nereikia. Svogūnai gi jau laiškiukus kiša patys, belieka tik patupdyti į vandenuko indelį. Petražolę su šaknimis visada išsikasu rudenį, tupdau į vazoną su žemėmis ir per žiemą valgau lapelius iki užauga nauji.

o kas ta pipirine? g.gif
as bandysiu ir pomidorus seti,ziuresiu koks blynas gausis lotuliukas.gif bet man sake kad dabar siom dienom gera faze sejai g.gif arba paskui tik kovo men,tai as jau buciau snd krapus,petruskas,salots sejus,ir pomidorus ax.gif juokas net ima is manes tokios sodininkes lotuliukas.gif bet mes cia sudraugem uzsikabliavom nesveikai lotuliukas.gif pas ju tai isvis vietos ant palangiu neber,stalai apkrauti lotuliukas.gif jos dar ir ridikelius ir agurkus namie bandysaugint,bandet kas?
Papildyta:
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 02 23, 18:04)
as jau planuoju zoleles deti ax.gif

o kokias zolytes?
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 02 23, 17:24)
Petražolę su šaknimis visada išsikasu rudenį, tupdau į vazoną su žemėmis ir per žiemą valgau lapelius iki užauga nauji.

pas mane petruskos irgi ilgai zaliavo,mama irgi buvo ivazona idejus su zemem,bet kazko po nauju man ji visai pagedo,dziuvo dziuvo ir visai nudziuvo unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 23, 14:52)
Laba diena mergaiciukes 4u.gif
gal kas su kavos puodeliu? mirksiukas.gif
Del grezimo tai ir manasis baisiai grezia,bet visi grezimiai baigias uzmigus smile.gif na mum sako cia is neurologines puses taip daro,kaip atpratinti neisivaizduoju,bet jau ir pati nebejauciu,kai anksciau plaukai piestu stodavos blink.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

thumbup.gif smagu kad gera gydytoja turesit thumbup.gif
o musiske doh.gif nu trumpina ji mane,ji yra nuotaikos zmogus,as suprantu gydytojai ir zmones,su jausmais,per dienas pavargsta,bet vistiek dirbi su zmonem,tai neparodyk kad tau bloga nuotaika,neissikrauk doh.gif na galbut as ir pati jautriai suregavau,dar po tos ligonines nusilpus,bet....turetu bent gedos...atejau issirasyt vaistu,na blogai padariau atejau be talono,as uzsirasius buvau atejimui kai ligoninej gulejom,tada atsaukiau,ir va nuskubejau pirmadieni,nes gryzo vyras anksciau,o ji va uzsipuole kam betalono,as sakau buciau palikus knygute sesutiai ir pasakisu kokius vistus gerti,bet sakau mum padidino doze vaistu,ir avansu is vaistines vaistuus pasiemiau tai norejau jum tai pasakyt,tai kai pradejo doh.gif sako as nerasyciaujei paliksit,nors kazkada pati liepe palikti registraturoj,parasyt kokiu vaistu reiks,kai tures laiko israsys,sako jei tik del vaistu tereiks,o tada kitaip kalba,pries naujus kad ir su talonu buvom,pralaukem virs valandos,gerai kad su vyru buvom,tai su maizu jie kolidoriui klykinos,tada sako kodel sesute nesureguliavo kad anksciau priimciau,blin pati juk turi po nosim sarasa matai kas ateis,tai ir pasikviesk,nes pirmadieni tai sugebejo parodyt sarasiuka zmoniu,nu ir ka apsiverkiau,ispradziau ryjau seiles,bet kai paklause bandziau atsakyt ir prapliupau,verkdama kalbejau,sakau blin juk zinot musu kokia padetis yra,o dar is po ligonines,o jus taip elgiates,tai ji man tai mes visi turim bedu nesirodom,as sakau as jum apie bedas nieko net nesakau as atejau paprasyt kad tik vaistu israsytumet,ji sako o jei visi prades cia man tai peidinet,nu karoc doh.gif kai pas ja nuotyaika yra tada ,ir betalono priima,ir su sypsena pasitinka,sukalbama,o jei ner nuotaikos tai ta ir akivaizdziai parodys,ne as viena ta vakara nukentejau,ir senuks toks,nu apsiriko jis ten kazka su vaistais,o ji ir pakeltu tonu,juk as jum israsiau,jus turejot tureti,nu vienu zodziu doh.gif ieskau kur persirasyt kitur ax.gif
Papildyta:

sitie mano draugeliai thumbup.gif

Na as ziuriu pas jus tas pats kaip ir pas mus doh.gif , irgi turim tokia dura daktare doh.gif . Man kila tokia nuomane kad jem poh.... tokie pacientai, gal jie mazai pinigu gauna g.gif . Mes stengemes eit i poliklinika tik del recepto, arba del siuntimo. Daugiau jokio tolko nuo jos niera schmoll.gif .

Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 02 23, 17:03)
Vikma, nu ir nukentėjai tu nuo daktarės, eina sau, kur tas žmogiškumas visų prapuolė  schmoll.gif

nu as ir sakau,gydytojai irgi zmones,todel ir zmogiskumo nerasta blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti