Laba diena mergaiciukes
gal kas su kavos puodeliu?
Del grezimo tai ir manasis baisiai grezia,bet visi grezimiai baigias uzmigus

na mum sako cia is neurologines puses taip daro,kaip atpratinti neisivaizduoju,bet jau ir pati nebejauciu,kai anksciau plaukai piestu stodavos
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 23, 15:18)
Niu ka susipazinom su musu gydytoja

labai faina moteris,labai siltai prieme

ryt vaziuojam i mokykla susipazinimui ir prades vyrukas jau mokytis

smagu kad gera gydytoja turesit
o musiske

nu trumpina ji mane,ji yra nuotaikos zmogus,as suprantu gydytojai ir zmones,su jausmais,per dienas pavargsta,bet vistiek dirbi su zmonem,tai neparodyk kad tau bloga nuotaika,neissikrauk

na galbut as ir pati jautriai suregavau,dar po tos ligonines nusilpus,bet....turetu bent gedos...atejau issirasyt vaistu,na blogai padariau atejau be talono,as uzsirasius buvau atejimui kai ligoninej gulejom,tada atsaukiau,ir va nuskubejau pirmadieni,nes gryzo vyras anksciau,o ji va uzsipuole kam betalono,as sakau buciau palikus knygute sesutiai ir pasakisu kokius vistus gerti,bet sakau mum padidino doze vaistu,ir avansu is vaistines vaistuus pasiemiau tai norejau jum tai pasakyt,tai kai pradejo

sako as nerasyciaujei paliksit,nors kazkada pati liepe palikti registraturoj,parasyt kokiu vaistu reiks,kai tures laiko israsys,sako jei tik del vaistu tereiks,o tada kitaip kalba,pries naujus kad ir su talonu buvom,pralaukem virs valandos,gerai kad su vyru buvom,tai su maizu jie kolidoriui klykinos,tada sako kodel sesute nesureguliavo kad anksciau priimciau,blin pati juk turi po nosim sarasa matai kas ateis,tai ir pasikviesk,nes pirmadieni tai sugebejo parodyt sarasiuka zmoniu,nu ir ka apsiverkiau,ispradziau ryjau seiles,bet kai paklause bandziau atsakyt ir prapliupau,verkdama kalbejau,sakau blin juk zinot musu kokia padetis yra,o dar is po ligonines,o jus taip elgiates,tai ji man tai mes visi turim bedu nesirodom,as sakau as jum apie bedas nieko net nesakau as atejau paprasyt kad tik vaistu israsytumet,ji sako o jei visi prades cia man tai peidinet,nu karoc

kai pas ja nuotyaika yra tada ,ir betalono priima,ir su sypsena pasitinka,sukalbama,o jei ner nuotaikos tai ta ir akivaizdziai parodys,ne as viena ta vakara nukentejau,ir senuks toks,nu apsiriko jis ten kazka su vaistais,o ji ir pakeltu tonu,juk as jum israsiau,jus turejot tureti,nu vienu zodziu

ieskau kur persirasyt kitur
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 23, 15:18)
Sedatif heomopatinis savaites mazai,kad matytusi koks nors poveikis rekomenduoja sugerti kursa 2-3men
sitie mano draugeliai