Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

Laba ryta 4u.gif

QUOTE(audratum @ 2011 03 09, 18:08)
mes is pediatro mazius jau serga pilnas karkalu, dickis irgi karkaliuoja zodziu antibiotikai pas mus.

Sveikit greiciau 4u.gif

QUOTE(Mimmi @ 2011 03 09, 21:49)
Man vyras irgi partempė tulpių ax.gif, ale skalbiankė užsirietė. Skambinau meistrui, be 200lt net į kalbas nesileidžia. Guoliai subyrėjo. MB su broliu visa savaitė patys ardo, visi galai užrudiję, teks mest lauk. O aš šiandien magnetinį dariausi. Daktarė sako, kad diskelio nereikia. O ten "tai nesvarbu imsit diskelį ar ne, vistiek 180lt". Vos nenugriuvau. Nu nusikenksminau finansiškai, bet atsakymas vėl toks, kad dar reikia daryt kompiuterinę tomografiją. Pas mane tarp 1 ir 2 slankstelio kažkoks neaiškus darinys. Ne  išvarža, bet panašu į osteochondromą. O Grybo gatvėj tokio tyrimo nedaro. Vadinasi, bankrutuosiu, arba galus atiduosiu doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2011 03 09, 19:08)
Maniskis retai perka geles, dave pinigu sako pati nusipirk, o kaip as pati sau pirksiu geles, nuejau ir suknele nusipirkau bus kuom pavasari pasipuosti.

Geras good.gif ir as taip padaryciau

Jeeetau, kaip as tingiu rasyt, nu tiksliau netingiu, bet mintys nesikoncentruoja, nezinau ka rsyti doh.gif

Kabinete pas mane jau per karsta, toks jausmas, kad už lango vasara, bet lauke tai saltoka

ojjj zinot ka norejau paklausti, atsiminiau biggrin.gif pasisejau as krapus savaitgali, nu aisku niekas dar nelenda. o idomu kada jau kas nors pasimatys g.gif vyras žvengia is manes, ale sodininke cool.gif
A vat klausimas, ar kai suberi seklas, reikia palaistyti? ar reikia tas seklas uzkasti ar taip paberi ir tiek rolleyes.gif

Nu jauciu sodininkes dabar irgi žvengs iš manes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domicele: 10 kovo 2011 - 09:36
QUOTE(audratum @ 2011 03 09, 19:08)
Sveikos. Maniskis retai perka geles, dave pinigu sako pati nusipirk, o kaip as pati sau pirksiu geles, nuejau ir suknele nusipirkau bus kuom pavasari pasipuosti. Va mes is pediatro mazius jau serga pilnas karkalu, dickis irgi karkaliuoja zodziu antibiotikai pas mus..

jum daug sveikatytes!!!! 4u.gif 4u.gif as tai gavau tulpiu kaip ramunka violetiniu... nu grazu...

QUOTE(Mimmi @ 2011 03 09, 22:49)
neaiškus darinys. Ne  išvarža, bet panašu į osteochondromą. O Grybo gatvėj tokio tyrimo nedaro. Vadinasi, bankrutuosiu, arba galus atiduosiu doh.gif

nu bet sakes kaip sunku kai negali normaliai nustatyt.... maniau kad bmr aiskesnis nei kt kazkaip keista kad nenustato normaliai.... laikykis greit paaiskes kad nieko ten baisaus!!! pamatysi...

QUOTE(Domicele @ 2011 03 10, 09:33)
Gvyras žvengia is manes, ale sodininke  cool.gif
A vat klausimas, ar kai suberi seklas, reikia palaistyti? ar reikia tas seklas uzkasti ar taip paberi ir tiek  rolleyes.gif

Nu jauciu sodininkes dabar irgi žvengs iš manes  lotuliukas.gif

as tai sudrekinu zemes pries sejant ir truputeli uzkapstau.... tada graziai sudygsta....
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 03 10, 12:31)
nu bet sakes kaip sunku kai negali normaliai nustatyt.... maniau kad bmr aiskesnis nei kt kazkaip keista kad nenustato normaliai.... laikykis greit paaiskes kad nieko ten baisaus!!! pamatysi...

Jau nusibodo tas jų "matom kas yra, nežinom ką daryt", arba "kažkas yra, bet kol kas neaišku". Šiandien skambinsiu daktarei, dirba ana po pietų. Nu gal jau nebereiks mokėt už tyrimus. O kol kas drabužius skalbiu rankomis, nes skalbiankė išardyta dalimis ir neaišku ar bus surinkta doh.gif
Ilgajam savaitgaliui lieku viena, vyras šiandien išvažiavo į komandiruotę Lenkijoj, trečiadienį jau turi būt Kaune, tai be kito penktadienio tikriausiai ir nematysiu. Likusi šeimyna išlekia į kaimą.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2011 03 10, 13:15)
Jau nusibodo tas jų "matom kas yra, nežinom ką daryt", arba "kažkas yra, bet kol kas neaišku". Šiandien skambinsiu daktarei, dirba ana po pietų. Nu gal jau nebereiks mokėt už tyrimus. O kol kas drabužius skalbiu rankomis, nes skalbiankė išardyta dalimis ir neaišku ar bus surinkta doh.gif

Ilgajam savaitgaliui lieku viena, vyras šiandien išvažiavo į komandiruotę Lenkijoj, trečiadienį jau turi būt Kaune, tai be kito penktadienio tikriausiai ir nematysiu. Likusi šeimyna išlekia į kaimą.

Laba diena
nuva tie gydytojai jau ne patys nebezino tu ligu,gerai kad dar nesiulo gerti kokiu vaistu nuo kokios nors itariamos ligos,kurios net nera doh.gif

ir ka veiksi viena likus? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2011 03 10, 10:33)
Jeeetau, kaip as tingiu rasyt, nu tiksliau netingiu, bet mintys nesikoncentruoja, nezinau ka rsyti  doh.gif

Kabinete pas mane jau per karsta, toks jausmas, kad už lango vasara, bet lauke tai saltoka

ojjj zinot ka norejau paklausti, atsiminiau  biggrin.gif  pasisejau as krapus savaitgali,

o pasirodai jau ir cia mirksiukas.gif musu nebus snd ax.gif tai kas bus pasjumi vasara tada,jei jau dabar kepat,tarp kondisu sedesit?bet kad visai siltai snd,as jau bekepures netgi vaikstau lotuliukas.gif

o ko nepasigyriai vakar,kad pradejai jau sodininkauti mirksiukas.gif nu tu nenorek kad jie tau tiek greit sudygtu,a man greiciau ziuriu pradej dygtt,kai uzdengiau su plevele deze,tiek ta dregme neisgaruoja,ir iskart daigiukai matos, thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 03 09, 17:21)
Kepu kugeli su rukyta sonine  essen.gif nuo kvapo jau net silpna kaip as jo noriu  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tosa tulpes nuo brolio kokios idomios.
bet ir skaniai pas tave vakar buvo,mmmmmm... blink.gif lotuliukas.gif smile.gif lotuliukas.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 03 09, 20:08)
Sveikos. Maniskis retai perka geles, dave pinigu sako pati nusipirk, o kaip as pati sau pirksiu geles, nuejau ir suknele nusipirkau bus kuom pavasari pasipuosti. Va mes is pediatro mazius jau serga pilnas karkalu, dickis irgi karkaliuoja zodziu antibiotikai pas mus., darzas nenusimato sia savaite, kad tik iki savaitgalio pasveiktu esam suplanave varyti i miska saslykus kepti.Oras ir pas mus saulute sviecia, bet vejas saltas. Laukiu nesulaukiu silumos.

niu ir kip snd jauciates?

o tu cia tai gerai sumastiai lotuliukas.gif as tai sukneliu nenesioju,nebent kai ivestuves ar i krikstynas einu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 10 kovo 2011 - 14:30
Liaba, siandien truputuka geriau, i darza nejom, o i terapija vaziavom, naktele pramiegojom ramiai. Be atibiotiku vartojam aerozoli kvepuojam kazkas klause lyg Fonema neatsimenu mergaites nepykit, pati siandien as kaip isvirus, galvele skauda. O del sukneliu tai ir as nemegeja grazu kaip kitos nesioja, nebent vasara kaip labai karsta. Bet tureti verta tikrai patyriau ant savo kailio, praeita sestadieni. Parlekia MB sako ruoskis varom i sokius, o ka rengtis nieks nelyginta, tad issitraukiau suknele, kazkada senai pirkta, pakabinta spintoj, ji vienintele kurios nereikia lyginti, isoku i ilgus batus ir super. Tad kovo 8 uzmaciau ispardavime nebloga suknute, o kaip dar gavai pinigu tad nulekiau nusipirkti, gal vel kada pravers ka gali zinoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 03 10, 15:36)
Laba diena
nuva tie gydytojai jau ne patys nebezino tu ligu,gerai kad dar nesiulo gerti kokiu vaistu nuo kokios nors itariamos ligos,kurios net nera doh.gif

ir ka veiksi viena likus? ax.gif

Tai vat, liepė pirmadienį ateit.
Visą dieną skalbiausi doh.gif, dabar griebsiu mezginį ir prieš teliką pailsėsiu.
Išvažiavo dukra su mano broliu į kaimą autobusu. Ką tik parašė, kad autobusas perpildytas, stovi abudu. O dar 3 valandos kelionės doh.gif

Suknelių ir aš nemėgėja, mama vaikystėj versdavo nešiot, tai dabar pažiūrėt negaliu. O ir figura mano ne ta, kad su sukniom ar sijonais bėgiočiau blush2.gif
Atsakyti
Laba. Kur visos dinge, miegat dar turbut. Mes nuo 8 val. nemiegam. Maziui temperatura pakilo, nevalgo nieko. zodziu darzo nera terapijos irgi sedim namie. unsure.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Su kovo 11-aja lithuania.gif

Einu balandeliu daryt essen.gif

Visiems sergantiems,kad greiciau sveiktu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 11 kovo 2011 - 11:26
Tiksliai visai pamirsau su kovo 11 lithuania.gif ,net geda pasidare blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Laba diena
o man kazkaip ta kovo 11d kaip valstybine svente nieko nereiskia,tai cia man turetu buti geda blush2.gif kazkada reiksdavo,kai svesdavom ta diena tecio gimtadieni......
ar matet kas vyksta japonijoj???katastrofa ,siaubas verkiau ziuredama,nesitiki kad tai realiai vyksta,kai nuo zemes pavirsciaus viskas sluojama doh.gif
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2011 03 11, 11:43)
Laba. Kur visos dinge, miegat dar turbut. Mes nuo 8 val. nemiegam. Maziui temperatura pakilo, nevalgo nieko. zodziu darzo nera terapijos irgi sedim namie. unsure.gif

unsure.gif palauks tas darzas ir terapijos,svarbu pasveikit 4u.gif o didysis kaip jaucias?tai jau ir apie miska nebegalvojat...pas musu snd koks oras,cypia ir per langus vejas,ziema vienu tarpu jau buvo doh.gif tik namie sedet
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2011 03 10, 13:15)
Ilgajam savaitgaliui lieku viena,

Niu nenuobodziauji? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(fonema_79 @ 2011 03 09, 19:34)

Kaip jusu maziukas jaucias?ar jau pasveikot pilnai? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2011 03 10, 18:44)
Suknelių ir aš nemėgėja, mama vaikystėj versdavo nešiot, tai dabar pažiūrėt negaliu. O ir figura mano ne ta, kad su sukniom ar sijonais bėgiočiau blush2.gif

vava ir mano netokia figura suknem ax.gif ax.gif nors kai pamato kai karta i metus uzsidedu,visi nustera ir liepia nesiot,bet ka nesioji jei jei pati nesmagiai jauciuos,kompleksuojuo del koju blush2.gif ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 11 kovo 2011 - 14:21
nera nuotaikos ,nesinori rasinet net schmoll.gif
Atsakyti