Laba,
jetau, Vikma, skaitau ir negaliu patikėt savo akim, nesuvokiama kiek vaikui ir jum reikia iškęst. Tik tu raminkis kiek gali, viskas susitvarkys, gydytojai svarbu žino kas, tada ir gydymas tikslus. Labai tikiu, kad sulauksim tuoj gerų žinių iš tavęs.
QUOTE(cezi @ 2011 02 10, 22:33)
ar turite taupių lempučių??? jei turite epi tai gal jų reiktų atsisakyti??
http://www.delfi.lt/...a.d?id=41723963
oi, mergai, dabar jei jau mesit visos jas, tai siųskit man, ten viduj yra tokia vielutė susukta, labai tinkama biseriui. Tik nesijuokit, rimtai kalbu, pati geriausia vielutė karoliukų vėrimui. varo mane Greta iš proto su tais karoliukais, nespėju pirkt prie monių, o kiek dar netinkamų prisiperka

Ir auskarus veria, ir biseris, ir vėlimas

žodžiu - motkai bankrotas
Medute, gerai augat, šaunuoliai. Dėl skiepų, nežinau, rizika, pernai gulėjom ligoninėj su su mergyte poros mėnesių, kokliušu sirgo, buvo be skiepo. Nu bet jei saugantis, gal ir pavyks, sėkmės jum, jei taip nusprendėt
Laindrusa, blyn, skerstuvės šiandien, o ji atvarykit ant vėdarų, tai ko ant skerstuvių nekvieti?
Ramunka, vaje, tikrai rimta padėtis tavo mylimo

eina sau, smagu, kad jau gėrėja.
Žodžiu, norėjau parašyt, kad nervinuosi, nes gretai tempos kelios dalys, neleidau į mokyklą, o Roko gerklė raudona, bet taip gėda pasidarė, paskaičius apie jūsų bėdas

tai pas mane tada viskas gerai sakykim
Dar kažką norėjau rašyt, pamiršau