Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

Vikma 4u.gif ,

baisu skaityti, kaip jus sergat verysad.gif . nuo ko viskas pas jus taip komplikavosi? ar ne nuo gripo? ar gripa jus jau ligoninej pasigavot?
jei diagnozuoja gripa, tai jie dare tyrima, ar sprendzia is simptomu?

man labai idomu, nes mano dukrele (apskritai sveika mergyte) sirgo laaabai stipriai, tik mes aciu D., isvengem komplikaciju, isskyrus padidejusi nervinguma. mums sake, kad gripas pagal visus simptomus. antra diena jau plauciu uzdegimas pradejo vystytis.

sveikatytes jums console.gif

Ramunka,

o tavo vyrukui irgi nuo gripo, ar ten kazkas kito?
laikykites 4u.gif
Atsakyti
Labutis

PADEKIT mamos!!!!! biggrin.gif baigem RC skirta reabilitacija... tai kur man db eit? ka jus daret? ar privaciai ieskojot? ar pacios mankstinat? kazkokia pasimetus esu ir net nezinau kaip geriau daryti?

Medute nu ir auga gi tavo saunuolis thumbup.gif thumbup.gif dauk ka reiskia kai geru kuru uzpilineji lotuliukas.gif maniskis tai misinukais auga nuo 2 men,tai kazko letai letai,bet cia ligele prisideda speju...
Linele isivaizduoju kaip tau akivaizdziai skiriasi vaiku augimas,kaip atsimeni kaip buvo su Oliu ir kaip matai kai taip greit Elzyte auga.... bigsmile.gif

gal kas girdejot kaip Deividukas?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(linele.m @ 2011 02 11, 01:47)
Pradzia sunkiausia,svarbu isivaziuoti issiaiskinti sistema. Saunuolis Zygis  4u.gif

Ikeliau nuotraukyciu,pasirodo paskutines buvo kai metukai buvo  rytoj jumis apziuresiu.Einu ir as i lovyte.

Va sita kaip tik ir darom drinks_cheers.gif

Paziurejau nuotraukytes wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Medute28 @ 2011 02 11, 09:52)
  viskas bus gerai tavo vyrui 

O mes prisiduodam po TA, sveria mano šaunuolis 5700 ir ūgio 61 jau

Tikiuosi siandien jau tempa tik 37 thumbup.gif

Oho bigsmile.gif tu ji gal mielem maitini biggrin.gif

QUOTE(kosemalose @ 2011 02 11, 09:57)
Ramunka,

o tavo vyrukui irgi nuo gripo, ar ten kazkas kito?

Net nezinau greiciausiai nuo sefo apsikrete nes jis pirmas susirgo arba cia jau jam komplikavosi nes visa menesi vis pasirguliuodavo,bet nebutu vyras pas gydytoja nenuvarysi doh.gif pastoviai:"gerai rytoj" doh.gif
Atsakyti
Laba,
jetau, Vikma, skaitau ir negaliu patikėt savo akim, nesuvokiama kiek vaikui ir jum reikia iškęst. Tik tu raminkis kiek gali, viskas susitvarkys, gydytojai svarbu žino kas, tada ir gydymas tikslus. Labai tikiu, kad sulauksim tuoj gerų žinių iš tavęs.

QUOTE(cezi @ 2011 02 10, 22:33)
ar turite taupių lempučių??? jei turite epi tai gal jų reiktų atsisakyti??

http://www.delfi.lt/...a.d?id=41723963

oi, mergai, dabar jei jau mesit visos jas, tai siųskit man, ten viduj yra tokia vielutė susukta, labai tinkama biseriui. Tik nesijuokit, rimtai kalbu, pati geriausia vielutė karoliukų vėrimui. varo mane Greta iš proto su tais karoliukais, nespėju pirkt prie monių, o kiek dar netinkamų prisiperka doh.gif Ir auskarus veria, ir biseris, ir vėlimas doh.gif žodžiu - motkai bankrotas biggrin.gif

Medute, gerai augat, šaunuoliai. Dėl skiepų, nežinau, rizika, pernai gulėjom ligoninėj su su mergyte poros mėnesių, kokliušu sirgo, buvo be skiepo. Nu bet jei saugantis, gal ir pavyks, sėkmės jum, jei taip nusprendėt mirksiukas.gif

Laindrusa, blyn, skerstuvės šiandien, o ji atvarykit ant vėdarų, tai ko ant skerstuvių nekvieti? biggrin.gif

Ramunka, vaje, tikrai rimta padėtis tavo mylimo blink.gif eina sau, smagu, kad jau gėrėja.

Žodžiu, norėjau parašyt, kad nervinuosi, nes gretai tempos kelios dalys, neleidau į mokyklą, o Roko gerklė raudona, bet taip gėda pasidarė, paskaičius apie jūsų bėdas ax.gif tai pas mane tada viskas gerai sakykim biggrin.gif

Dar kažką norėjau rašyt, pamiršau doh.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Vikma, kaip jūs? Kaip Deivydukui??? Kaip Vvarlioko sūnukui??? Visiems visiems ligoniukams daug daug sveikatėlės. wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Linele.m, labai gražios foto. wub.gif wub.gif wub.gif

Laindrusa, dabar patarčiau pačiai namie daryti sūneliui mankšteles iki kol bus galimybių vykti į sanatoriją. Rc gal būdavai kartu per mankšteles? Tai mėgink jas atkartoti. Pasikonsultuok su gydytoja dėl kokių stiprinančiu vaistukų ir panašiai. mirksiukas.gif

Oj merginos, vėl sulaukiau savo "giltinės" žinučių. blink.gif doh.gif Tai mama kaip paskambino, kaip prigrasino policija, įdomu dar ar drįs kada parašyt. O atsiliepė tuo nr kažkoks jaunas vaikinas, balsas nepažystamas, tai visai neįsivaizduoju kas galėtu būt. Dar aiškino kad ir jis tokias sms gauna. doh.gif
Truputi įtarimas krito ar nebus čia mano buvusiojo darbeliai. g.gif Prieš kelias savaites bandė sukt smegenėles kad taikytumėmės. Gal suprates pagaliau kad tikrai viskas baigta, kokį draugelį priprašė mane paerzint. Jis manau taip galėtu. Nes daugiau tikrai neįsivaizduoju kas galėtu būti. Jokių priešų neturiu berods. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 11, 10:52)
Ramunka  4u.gif  viskas bus gerai tavo vyrui  mirksiukas.gif

O mes prisiduodam po TA, sveria mano šaunuolis 5700 ir ūgio 61 jau  bigsmile.gif  vajei kaip auga vaikis  wub.gif  +4 cm ir + 900 g.  bigsmile.gif  atsisakiau skiepų iki 5 mėnesių, tikiuosi nesuklydau, labai bijau aš tokiam mažiukui leisti juos  verysad.gif lai paauga, pastiprėja...pasaugosim labiau, nevažiuosim į svečius kur yra vaikų..

Visiems sirgaliukams daug sveikatytės  4u.gif  4u.gif

Labas rytas visoms smile.gif

Linele  4u.gif

Na gerai auga tavo mazilis thumbup.gif , kaip tikras viras 4u.gif .

NeikZ, kaip tavo pupos?

Labas visiem mirksiukas.gif .
Atsakyti
Vikma, kaip jūs? Brūkštelk nors žodelį, kai galėsi, labai laukiam žinių iš tavęs unsure.gif

Ernestyta, būk atsargi, tokie pavojingi, meilė žinai kaip susuka galvas schmoll.gif

Mano mergai vėl trys dalys tempos, o jokio kito simptomo, nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
Vikma, kaip jūs?

Ernestyta, jei dar gausi, rimtai eik į policiją, jei tei ir tevo buvęs, eik žinok ką jis padaryt gali ne tik pasakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 02 11, 14:19)
Žodžiu, norėjau parašyt, kad nervinuosi, nes gretai tempos kelios dalys, neleidau į mokyklą, o Roko gerklė raudona, bet taip gėda pasidarė, paskaičius apie jūsų bėdas  ax.gif tai pas mane tada viskas gerai sakykim 

Perduok sveikatinius balionus ir lai neserga 4u.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 11, 15:38)
Oj merginos, vėl sulaukiau savo "giltinės" žinučių.

Neistrink sms,jei kartais reiktu i policija kreiptis cool.gif

Idomu kaip Deividukui ir Vvarlioko suneliui? unsure.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 11, 09:52)
Ramunka  4u.gif  viskas bus gerai tavo vyrui  mirksiukas.gif

O mes prisiduodam po TA, sveria mano šaunuolis 5700 ir ūgio 61 jau  bigsmile.gif  vajei kaip auga vaikis  wub.gif  +4 cm ir + 900 g.  bigsmile.gif  atsisakiau skiepų iki 5 mėnesių, tikiuosi nesuklydau, labai bijau aš tokiam mažiukui leisti juos  verysad.gif lai paauga, pastiprėja...pasaugosim labiau, nevažiuosim į svečius kur yra vaikų..

Visiems sirgaliukams daug sveikatytės  4u.gif  4u.gif

Labas rytas visoms smile.gif

Linele  4u.gif

oho vyriokas sauniai auga thumbup.gif manoji tik 6.6kg dar smile.gif
oi suprantu tave del skiepu verysad.gif ....man apskritai tokia paranoja buvo,ruosiausi visai neskiepyti,meciausi ilgai doh.gif bet visdelto skiepijau pirmus 4men,uk biski kitokia skiepu programa nei lt,bet as skiepysiu veliau, o MMR skiepysiu iskaidytai(kiekviena skiepa atskirai)bet reiks privaciai nes valstybes to nedaro.

jokiu ziniu is Vikmos...galvoju apie juos...
ziuriu Lt vel salcius pranesa,nepavydziu,pas mus diena +12,o nakti +10 tai jau pavasariu kvepia smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Daug sveikatytes gulintiems ligonine ir sunkiai sergantiems. Sveikite greiciau. ir nebesirkite. 4u.gif 4u.gif

Kazkas manes klause kur pirkau voleli Miglei,Cia maximoje,zaislu skyriuje 20lt kainavo.

Ernestyta,na rimtai kazkoks nesveikas tas bernas,tikrai saugok sms,kad jei dar ka parasys turetum policijai parodyt. kaip sekasi ruostis gimimui? thumbup.gif thumbup.gif

Medute,na jus jau kokie dideli,tuoj leonardukas sese peraugs 4u.gif

GREK na kas ten per ligos pas jus.? KAip siandiena jauciasi dukriukas? Jei kils temp vezk pas gydytoja... Mes uzvakar kai buvome,sake jogplauciu uzdegimai eina,be kosulio,be temperaturu..Baisu kas per ligos. Mes dar namuciuose tupim smile.gif Neskubu i darzeli leisti pakankai vargo prituejau,kai sirgo...
Atsakyti
QUOTE(linele.m @ 2011 02 12, 01:18)
Labas vakarelis,

oho vyriokas sauniai auga  thumbup.gif manoji tik 6.6kg dar  smile.gif
oi suprantu tave del skiepu  verysad.gif ....man apskritai tokia paranoja buvo,ruosiausi visai neskiepyti,meciausi ilgai doh.gif bet visdelto skiepijau pirmus 4men,uk biski kitokia skiepu programa nei lt,bet as skiepysiu veliau, o MMR skiepysiu iskaidytai(kiekviena skiepa atskirai)bet reiks privaciai nes valstybes to nedaro.

jokiu ziniu is Vikmos...galvoju apie juos...
ziuriu Lt vel salcius pranesa,nepavydziu,pas mus diena +12,o nakti +10 tai jau pavasariu kvepia smile.gif

Ziuriu apie skiepus diskutuojat... Zinokit pas mano zuiki tik vienas skiepas ira, kuri gavo kai tik gime. O kitu ispradziu negalima buvo darit del sirdies, o paskuj del epi. Tai taip ir givenam ne skiepitos ax.gif .Bet manau kad ir ne skiepisiu, labai jau man baisu unsure.gif .

Labas rytas 4u.gif . Visiem ligoniukam po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenusikas: 12 vasario 2011 - 09:26