Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

QUOTE(Lenusikas @ 2011 02 12, 09:25)
Ziuriu apie skiepus diskutuojat... Zinokit pas mano zuiki tik vienas skiepas ira, kuri gavo kai tik gime. O kitu ispradziu negalima buvo darit del sirdies, o paskuj del epi. Tai taip ir givenam ne skiepitos ax.gif .Bet manau kad ir ne skiepisiu, labai jau man baisu unsure.gif .
Labas rytas 4u.gif . Visiem ligoniukam po 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif .

o kokių skiepų jam dėl epi negalima, nes mes turim epi, o mus ketina skiepyt? labai įdomu pasidarė
Atsakyti
Sveikos,

Visų pirmiausia pilni sveikatytės balionėliai ligoniukams 4u.gif Įdomu kaip Deividukas laikosi?? g.gif Ramunka kaip tavo vyrui šiandien sveikatėlė? Kaip Žygučiui? Ir visiems kitiems sirgaliukams? 4u.gif

Taip merginos, dar nors syki giltinė man parašys (taip dabar tą nr įsivedžiau pas save biggrin.gif ) tikrai bus perduotas policijai. Užtenka man tokių juokelių. Bet neduok dieve tai būtų buvusio užsakymas, nepamirštu jis tada manęs tikrai visą gyvenimą. box.gif bash.gif aggressive.gif

Lenusikas, kodėl turint epi negalimą skiepų. g.gif Dabar sėdžiu ir galvoju, man regis kai turėjau, skiepijo porą kartukų. g.gif Nors tiksliai nebeatsimenu.

Joolita, neblogai sekas ruoštis gimti, tik jau ima biški jaudulys kilti dėl balandžio konkurso. doh.gif Žiuriu vadovas taip užsideges šiuo spektaklių, toks įsitikines kad su juo laimėsim, kad baisu jau man. Nes jame didžiausias krūvis ir atsakomybė man, taip baisu kad nenuvilčiau jo. blink.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linele.m @ 2011 02 12, 01:18)

manoji tik 6.6kg dar 

O tavo kruopytė mažai valgo ar kitos priežastys svorio nedidelio ? blush2.gif
Linele, nu va aš teiravausi daktarės, kodėl tiek virusų vienu metu, tai ji man dėbtelėjo, kad jie labai lengvi ir nieko čia baisaus, kad vaikas vienu metu gaus kovoti su 5-6 virusais blink.gif . Įdomu Lt galima taip ar ne, išskirstyti po vieną g.gif Žinok kas įdomu, kad kai atsisakiau skiepų kuriam laikui, tai baisiai nepatenkinta ji buvo, ar jie gauna nuo paskiepyto vaikučio pinigėlių g.gif
Ech, pavasaris bigsmile.gif PAVYDŽIU 4u.gif pas mus sninga ir pusto pilnu tempu..

QUOTE(joolita @ 2011 02 12, 06:32)

4u.gif aš klausiau, reikės paieškoti,bet mes perkamės maksimos bazėj, tai ten akis neužkliuvo už volelių g.gif
Taip, greit sesutę praaugs bigsmile.gif gražiai jiedu bendrauja, bent kol kas nesimuša lotuliukas.gif

QUOTE(Lenusikas @ 2011 02 12, 09:25)
Ziuriu apie skiepus diskutuojat...

Nu žinok mano Andrėjai ir išprovokavo hepatito B skiepas epi traukuliukus unsure.gif todėl daugiau ir nebeskiepijau, baisiausiai tai, kad, jei ji lankys darželį, yra labai didelė galimybė užsikrėsti daugeliu ligų, nuo kurių skiepija verysad.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 12, 10:52)

Lenusikas, kodėl turint epi negalimą skiepų.  :

Ernestuk, tau gimdyve geriau reikėjo būti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tu juk gali laimėti mirksiukas.gif 4u.gif
Šiaip skiepas labai nusodina imuninę sistemą, o suleidžia virusą, su kuriuo turi kovoti organizmas, o kai kovoja labai silpnai, arba iš viso nekovoja, organizmas užsiteršia tuo nuodu suleistu, tada kenčia inkstai ir kepenys, kurie valo kraują, o kai kraujas užterštas, smegenys negauna pakankamai deguonies. Žodžiu čia grandinė reakcija gaunasi. Nepamenu tiksliai, bet man aiškino gydytoja g.gif Skiepai ne tik epi, bet ir autizmą bei dar nemažai ligų išprovokuoja verysad.gif

GREK, kaip tavo mergina šiandien ? 4u.gif
Ramunka, kaip taviškiai, kapstosi ? 4u.gif

Kažin kaip Vikmos Deividukui....
Atsakyti

Šiaip skiepas labai nusodina imuninę sistemą, o suleidžia virusą, su kuriuo turi kovoti organizmas, o kai kovoja labai silpnai, arba iš viso nekovoja, organizmas užsiteršia tuo nuodu suleistu, tada kenčia inkstai ir kepenys, kurie valo kraują, o kai kraujas užterštas, smegenys negauna pakankamai deguonies. Žodžiu čia grandinė reakcija gaunasi. Nepamenu tiksliai, bet man aiškino gydytoja g.gif Skiepai ne tik epi, bet ir autizmą bei dar nemažai ligų išprovokuoja verysad.gif

Pilnai pritariu drinks_cheers.gif , mum ta pati aiskino neuruologas. O kadangi pas mus West sindromas verysad.gif , tai iskart pasake kad apie skiepus net negalvuot.
Vikma, kaip tavo zuikutis?
Atsakyti
Labas,

Vikmos nėra dar vis, tai galėtų reikšti, kad ji kartu su mažium, tada jau nebe reanimacijoj, čia aš taip sumąsčiau, nes tikrai tikiu, kad zuikis pasveiks greit smile.gif
Vikma, linkėjimai jum abiem 4u.gif

Ačiū, mergaitės, mano mergina taip ir tupi, tai dalis tai dvi temeratūros, daugiau nieko, sveikutėlė, valgo gerai, nesuprantu. Jei nepraeis ta tempa, pirmadienį varysiu ryte tyrimus tegul daro.

Nu jau oras doh.gif dangus su žeme maišosi, o per radiją sako: "Sinoptikų duomenimis žymesnių kritulių šiandien nenumatoma", nu py..p, jie durni ar akli?

Lėksiu vakare pas draugę, einu savo penkis plaukus plaut, parėdus ruošt, vis pramoga namų šeimininkei rolleyes.gif

Atsakyti
Medute28, na gal sekančiam spektakly jau ir gimdysiu. lotuliukas.gif Su mano vadovo fantazijom visko gali būti. lotuliukas.gif

GREK, ir man praeita savaitgalį laikėsi 37 temperatūra, ir tik silpna buvo, galva svaigo, bet lengvai viskas prasiėjo. Tikiuos ir tavo mažė neįsisirgs. mirksiukas.gif Nors tyrimus irgi jau eisiu pasidaryti trečiadienį, laisva diena bus tai nulėksiu. Senai tyriausi tai kaip ir ne pro šalį pasitirti. rolleyes.gif

Ir aš einu prie tokios išvados dėl Deividuko. Labai tikiuos jau nebe reanimacijoj ir sveiksta jau su Vikma šalia. Tikėkimes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 12 vasario 2011 - 16:03
QUOTE(Lenusikas @ 2011 02 12, 13:44)
Pilnai pritariu drinks_cheers.gif , mum ta pati aiskino neuruologas. O kadangi pas mus West sindromas verysad.gif , tai iskart pasake kad apie skiepus net negalvuot.
Vikma, kaip tavo zuikutis?

nu suparinot juodai, tai reiškia, kad skiepas iššauks epi, tai čia viskas ok, bet neduok dieve vaikas fulę žais doh.gif nu durnynas juodas, nekenčiu durnų medikų doh.gif (kad girdėtumėt kiek kartų nusikeikiau)
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 12, 18:27)
nu suparinot juodai, tai reiškia, kad skiepas iššauks epi, tai čia viskas ok, bet neduok dieve vaikas fulę žais doh.gif  nu durnynas juodas, nekenčiu durnų medikų doh.gif  (kad girdėtumėt kiek kartų nusikeikiau)

nu jo drinks_cheers.gif kartais ju sapaliojimai su realybe prasilenkia,o ne duok dieve ju prognozes paneigsi tai visai nenores bendraut... kai kurie medikai save dievais laiko....

labu mamkos as su mesom uzsivertus prisedau paziuret kaip ligoniukai laikos ... manau deividukui geriau juk turi but geriau!!
Atsakyti
Laba naktis 4u.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2011 02 12, 09:52)
Ramunka kaip tavo vyrui šiandien sveikatėlė? Kaip Žygučiui?

MB jau visai siandien tempos nera tik dar silpna labai ir dar pakosti gydytojas sake kad silpnuma gali jausti dar 1-2men,nes organizmas ilgai atsistatines po tokio soko cool.gif
O Zygiui prasciau jau sloga islindo,tempa kyla po dalele per diena,bet nepasiduodu kovojam abu visais imanomais liaudiskais receptais cool.gif heomapinius baigsim jei negeres teks gert chemija verysad.gif

QUOTE(Medute28 @ 2011 02 12, 12:32)
  Žinok kas įdomu, kad kai atsisakiau skiepų kuriam laikui, tai baisiai nepatenkinta ji buvo, ar jie gauna nuo paskiepyto vaikučio pinigėlių 

baisiausiai tai, kad, jei ji lankys darželį, yra labai didelė galimybė užsikrėsti daugeliu ligų, nuo kurių skiepija

Skiepai ne tik epi, bet ir autizmą bei dar nemažai ligų išprovokuoja

Zinoma gauna ir dar kokius cool.gif

Bet ji prasirgs visas ligas naturaliai ir gaus imuniteta joms visam gyvenimui.as neskiepyta cool.gif prasirgau visom vaikiskom ligom viena kart gyvenime,o va drauge jos tevai skiepino ir skiepino kad tik "apsaugot" ir ka sirgo ir sirgo.tai kokia is to nauda jus man pasakykit?jei paskiepina pvz: nuo vejaraupiu ir po men jais vistiek susergi doh.gif

Taip pat kurtuma cool.gif

QUOTE(cezi @ 2011 02 12, 17:27)
(kad girdėtumėt kiek kartų nusikeikiau)

biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Vykite visas ligas 4u.gif mes geguze vaziuojam atostogu i Lt ir as jau bijau,Olis 3 kartus buvo Lt ir nei sykio nepavyko nesusirgti doh.gif
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 12, 12:32)
O tavo kruopytė mažai valgo ar kitos priežastys svorio nedidelio ?  blush2.gif
Linele, nu va aš teiravausi daktarės, kodėl tiek virusų vienu metu, tai ji man dėbtelėjo, kad jie labai lengvi ir nieko čia baisaus, kad vaikas vienu metu gaus kovoti su 5-6 virusais  blink.gif . Įdomu Lt galima taip ar ne, išskirstyti po vieną

Valgo lyg ir neblogai,nes kai vaziuoju kur su Oliu,tenka nusitraukti pienuka ir geria is buteliuko ,tai nemazai suvalgo smile.gif gime ji tik 3.220g ir kiekviena men priauga po 600g tik antra menesi priaugo 800g. Ji tiesiog labai smulkute,mes abudu ne isdidziuju gal del to.

Skiepai skiepai bjaurybe didele,bet ir dilema kartu doh.gif domejausi kai Oliverio laukiausi ir nusprendziau skiepyti, suskiepijau ramia sirdimi. O su Elze baime nereali blink.gif Nezinau kaip Lt,bet UK atskirais skiepais skiepija tik privacios klinikos,kazkaip tikiu,kad ir Lt yra galima,pasidomek tiesiog mirksiukas.gif UK buvo didelis mamu judejimas 1997 del MMR skiepu ir autizmo sasaju...bet visur raso,kad irodymu tiesioginiu nera...bet tas skiepas jungiamas metalais,kol nezinojau dzin buvo,o dabar bijau.
Dar sako geriau skiepyti kol maitini MP,vis imunine sistema stipresne.

Ramunka Zygis eis i spec ar normalia mokykla? Koks man galvos skausmas del Oliverio, kazkaip jie manes neitikina,kad jam butu geriau bendroj apskritai as jo neisivaizduoju dar ne namuose. Uzrasiau i darzeli ,tikiuosi nuo rugsejo gaus vieta,bet tik 3 val i diena,nenoriu visai dienai,sirdis plysta vien pagalvojus schmoll.gif
Papildyta:
Akinukus paskyre nesioti 4 men,sako toleregyste...jeigu zvairumas nesitaisys tada darys tolimesnius tyrimus MR ir kazkoki kur elektroidais pajungia ir ziuri ar signalai eina is akiu i smegenis unsure.gif aiskino,bet pirma karta girdejau,tai nezinau kaip ten veikia...na ,kad isiaiskintu ar visdelto,cia jam del kaukoles neproporcingo augimo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linele.m: 13 vasario 2011 - 01:26
mergaitės, gal kuri galit paskambint vikmai, labai jau neramu dėl jos mažiuko...
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 13, 08:42)
mergaitės, gal kuri galit paskambint vikmai, labai jau neramu dėl jos mažiuko...

Ir man labai neramu. g.gif

Ramunka, smagu kad vyras jau sveiksta. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O čia Žygučiui kad neįsisirgtu labai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Linele.m nebijok ir būtinai leisk Oliveriuką į daržiuką ir mokykloj tikiu jam seksis puikiai. mirksiukas.gif Žinau iš savo mamos kaip sunku jums atsiskirti nuo mūsų, bet reikia būtinai, ir kuo ankščiau tuo geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 13 vasario 2011 - 10:52