N E R E A L I O S Salotos
Su vištiena ir vynuogėm Pekino kopūstas, nedidelis, susmulkintas
Vištienos ketvirtis rūkytas, kubeliais.
Obuolys pjaustytas kubeliais
Vynuogių saldžių pagal skonį, perpjauti per pusę
Sūrio olandiško, irgi kiek norisi, smulkiai patarkuoto
Skrebučiai iš skrudinto batono.
Padažui: majonezas Vilnius, česnako pora skiltelių, druskos vos-vos, pipirų. Viską sumaišyti.
Sluoksniuojam: pekino kopūstas , padažas. Vištiena, obuoliai, padažas. Vynuogės, sūris. Leidžiame nors kiek pastovėti, dešimt minučių, pvz

.

Dedam į lėkštę ir užsiberiam skrebučių. Aš niekada nededu iš karto, nes tai klaida, jie atidrėksta laba greitai, o to mums tikrai nereikia
šaltinis