Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Airijoje

nestuke.gif as esu nescia ir gyvenu Airijoj, gal yra mamyciu gimdziusiu cia? Man neramu, nezinau, ar vaziuoti i Lietuva, ar ne. Cia ligoninej tai kaip konvejerius mus varo, kazkaip nejauku visiskai. Rodos komplikaciju nera, bet airiais nepasitikiu niekaip. Butu smagu isgirsti, kokia istorija, tai nors susidaryciau nuomone. Nes dabar kankinuosi nezinomybeje. Jei nerinkciau informacijos, tai net nezinociau, kas kur ir kaip. Yra pazistamu Lietuvoj, galetu padeti, be to, taip noretussi visiems savo voveriuka parodyti:)) 4u.gif
Atsakyti
Sveikute,na nebijok,Tu taip 4u.gif ...Tikrai cia Tau nieko nenutiks as ir dar negimdzius ir nerimas ima,bet juk pagimdo visos,pagimdysim ir mes.Siaip turiu kelias drauges kurios gimde cia ir visos dziaugesi tuo,kad gimdo ne Lt...,nes sake pagal prieziura gimdymo metu Airija daug kartu pranoksta Lt.Beje,kurioje ligoninej lankaisi?Ir is kurio Airijos sonelio esi? thumbup.gif viskas bus gerai,tik nereikia bijot as Airiu nemegstu,bet juk cia daktarauja uzsienieciai..,jeigu pastebejai ne patys Airiai... biggrin.gif O jeigu nori ko nors konkreciau,isgirsti tikra gimdymo istorija,susirask kazkur cia SM yra uzsienieciu skyrelis na jau ten Tau tikrai papasakos tikru istoriju..... mirksiukas.gif
Atsakyti
as gimdziau anglijoj, tai labai galiu pagirt, ir nestumo metu ir per gimdyma ir po labai priziurejo. labai dziaugiuos, nezinau kaip buna lietuvoj, bet likau patenkinta gimdymu cia.
Atsakyti
4u.gif niu tai nudziuginot mane, as corke esu. O tu peskute? Einu, tiksliau buvau tik viena karta, St. Finbarrs hospital, tai ne koks ispudis, pusdieni laukiau, kol priejau, nors pagal laika ryte priimti turejo. Salej buvo 70 tokiu, kaip as:(( Daktare ginekologe tai nieko tokia, bet seute tai salta, kai ledas:)) o kaip ten su pasalpa, gal ka zinot? As dabar nedirbu ir nerandu darbuko, o sako, man pinigu neduos, nes per mazai Airiijoj esu pprabuvus. Gal imanoma is ju isreikalauti, gal kas jau praejo ta procedura? g.gif dekui labai uz nuraminimus, truputi geriau pasidare thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,na tai labai saunu ,kad nors truputuka nusiraminai thumbup.gif .As esu Dubline ir patikek,man taip pat nera lengva ligoninej pralaukt kelias valandas,bet manau,kad visur taip.
Del pasalpu tai tikrai nezinau kaip bus Tau,nes kaip sakai visai nieko nedirbi.Kaip sake Aires kiekvinam gimusiam vaikui mokama pasalpa iki 16 m. 150 euru i men.cia gal tokia kaip privaloma,o visos kitos pasalpos skaiciuojamos pagal isdirbta laika ir dar daug visokiu nesamoniu...Tu uzeik,cia SM i Airijoi esanciu mamyciu skyrely ir duok uzklausa,tikrai neabejoju,kad neviena Tau pades ir patars....
Atsakyti
AS ESU VOKIETIJOJE CIA IR GIMDZIAU
.GALIU PASAKYTI,KAD CIA DAKTARAI YRA NUOSTABUS.JIE MANIMI LABAI RUPINOSI.TU SAKAI KAD NEDIRBI IR NEGALI GAUTI DARBUKO,NES PER MAZAI ESI AIRIJOJE ISGYVENUSI.MAN IRGI BUVO TAIP PAT.TACIAU JUK KIEKVIENOJE SALYJE YRA ISTAIGU KUR PADEDA TAU.TURI EITI KUR SUTEIKIA SOIALINE PAGALBA.AS NETUREJAU NEI DRAUDIMO NEI TIEK DAUG PINIGELIU SUSIMOKETI UZ APSILANKYMUS PAS DAKTARUS.TACIAU KAIP SAKOMA NERA PADETIES BE ISEITIES.AS PRALAKSCIAU TRIS MENESIUS NUO VIENU DURU PRIE KITU,IR SIOS PASTANGOS BUVO VAISINGOS.AS GAVAU SOCIALINE PASALPA PRAGYVENIMUI IR DRAUDIMA.KAI MANO MERGAITE GIME GAVAU IR DARBO LEIDIMA.TAIGI NENUKABINK NOSIES VISKAS BAIGSIS IR TAU GERAI. bigsmile.gif
Atsakyti
tai, tiesa, as zinau, kad uz vaikiuka gausiu pinigeliu, bet mamai tai neduoda, nes turi buti metai isbuvus Airijoj, kai gimdai:(( As buvau social pati nuejusi, tai taip pasake man. Lieka kaltinti tik save, kad per anksti Airijoj pastojau nestuke.gif Darbuko vis dar ieskau, bet jau visai prarandu vilti, kazkoks rodos absurdas, ir anglu kalba super ir patirtis, bet neleidziu nuotaikai sugesti, tuo labiau, kad lauke labai grazu... Pas gydytojus tai nemokamai viskas, visa laime jauciuosi gerai, tai nereikia ju daznai lankyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriene @ 2006 04 07, 14:17)
tai, tiesa, as zinau, kad uz vaikiuka gausiu pinigeliu, bet mamai tai neduoda, nes turi buti metai isbuvus Airijoj, kai gimdai:(( As buvau social pati nuejusi, tai taip pasake man. Lieka kaltinti tik save, kad per anksti Airijoj pastojau nestuke.gif Darbuko vis dar ieskau, bet jau visai prarandu vilti, kazkoks rodos absurdas, ir anglu kalba super ir patirtis, bet neleidziu nuotaikai sugesti, tuo labiau, kad lauke labai grazu... Pas gydytojus tai nemokamai viskas, visa laime jauciuosi gerai, tai nereikia ju daznai lankyti thumbup.gif

Sveikute mirksiukas.gif ,kiek zinau neuztenka but tik isbuvus,turi but isdirbus ir mokejus mokescius(metus) jeigu nori gaut pinigeliu... g.gif
Atsakyti
nu taip tai ir norejau pasakyti, kad jei pilnai nori pasalpos, tai netgi visus du metukus verysad.gif na bet isgyvensim, svarbiausia, kad vaikiukas sveikas gimtu, o kitos problemeles issprendziamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriene @ 2006 04 09, 13:48)
nu taip tai ir norejau pasakyti, kad jei pilnai nori pasalpos, tai netgi visus du metukus verysad.gif  na bet isgyvensim, svarbiausia, kad vaikiukas sveikas gimtu, o kitos problemeles issprendziamos biggrin.gif

thumbup.gif As ir taip sakau...Ner ko jaudintis,tiesiog augink ir mylek savo pilvuziuka kaip niekad.Beje kiek tau metu?Ir is kur esi Lt? blush2.gif Mano smalsumas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriene @ 2006 04 07, 14:17)

Tai tu is Airijos ar is Floridos?????????Jei ka tai uzsuky Gimdymas Airijoje, 2 dalis, Plepam ir dalinamės patirtimi toliau smile.gif
Tikrai rasi daug gerai nusiteikusiu mamyciu pagelbet.
Atsakyti
QUOTE(aliinna @ 2006 04 02, 22:34)
as gimdziau anglijoj, tai labai galiu pagirt, ir nestumo metu ir per gimdyma ir po labai priziurejo. labai dziaugiuos, nezinau kaip buna lietuvoj, bet likau patenkinta gimdymu cia.

Sveika aliinna
As taip pat rosiuosi gimdyti anglijoje, todel paguodei parasiusi kad dziaugiesi, kad gimdei cia. Seip kolkas ir as patenkinta mane priziurinciais daktarais, tik labai neramu kaip bus per gimdyma. Nes gyvenu viename mieste, o gimdysiu kitame, nes noriu gimdyti su epiduriniu. Gal gali papasakoti daugiau bigsmile.gif
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti