Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Airijoje

Pirmaji gimdziau,Lietuvoje.
Antraji,Airijoje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gimdymas,nuo Lietuvos skiriasi kaip diena ir naktis.Lietuvoje,nors i sumoki gyd.pinigus tokios prieziuros vistiek nera-daugiau dirbtinumas.Airijoje ateina anesteziologas,paklausia epiduro reikes ar ne,ir viskas uz dyka.Lietuvoje turi atskirai tartis taram,taram...Airisku gimdymu, tikrai likau labai patenkinta.Gimdykloje pragulejau labai ilgai,nes nebuvo atsidarymo,tai ne sekundei nebuvau palikta viena,nors salia per visa gimdyma buvo mano vyras.
Po gimdymo akuseres atnese pasiringtinai kavos ar arbatos,sausainiu pasistiprinimui.Man paliko silta,naturalu,malonu ispudi thumbup.gif
Atsakyti
gyvenu corke, airijoje, pastojau dar pas daktarus nebuvau, neimanoma pas juos patekti... gal galite patarti ar kas zino koki gera ginekologa.....

Atsakyti
Siūlau pasižiūrėti užsienio skyriuje temą Gimdymas Airijoje . Garantuoju, kad ten rasi visą info.

Beje, miestų ir šalių pavadinimai rašomi iš didžiųjų raidžių rolleyes.gif
Atsakyti
Aš gimdyčiau Lietuvoje, bet čia tik mano nuomonė... blush2.gif Kažkaip labai jau daug gimdymo istorijų negražių girdėjau apie tuos kraštus ax.gif
Atsakyti
gal cia ir ne i tema todel kad as gyvenu jau 6m.Danijoje ir gimdyciau tik Danijoje.Man pries 2savaites buvo persileidimas,reikejo ligoninej atlikti isvalima,nes leliukas nesivyste verysad.gif aptarnavimas ligoninej superinis,sesutes kas 10min.i palata vaiksciojo vis klause apie savijauta.Kai atveze i operacine net 5 seseles aplink sokinejo.Po operacijos i palata atejo daktaras viska paaiskino atsake i visus mano klausimus,po jo atejo kitas daktaras jis is Rusijos,tai buvo tikrai malonu, jis dar karta viska rusiskai paaiskino.Na jokio isskyrimo,kad lietuve,jokiu kysiu,nieko.Visi sypsosi,malonus.Tokia akimirka tikrai labai svarbu supratimas ir rupestis. Kursim dar karta leliuka ir jei gimdysiu tai tikrai Danijoje 4u.gif
Atsakyti
labas,

ir as esu nescia,jau 18sav, gyvenu irgi corke, lankausi eriville ligoninei, man ten patinka, tai pagl laika jau turetum buti pagimdzius, kur gimdei/.cia ar lt?
Atsakyti
sveikos mamytes.
norejau paklausti jusu patarimo del gimdymo namu pasirinkimo.nezinau ka geriau pasirinkti ar Rotundo ar Holles hospitali Dubline.gal galit padeti, jau galva sukasi nuo visko.aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau Airijoje, Limerick'o mieste. Likau LABAI LABAI patenkinta. Visas aptarnavimas labai geras thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos, gimdziau Airijoje, Dublino ligonineje "Rotunda" likau labai patenkinta, prieziura labai gera, seseles malonios, aplinka jauki. Po gimdymo arbata ir kava vaisino ne tik mane bet ir vyra ir valgyti dave, ir svarbiausia moketi nereikia. Nesigailiu savo pasirinkimu:)
Atsakyti
aciu jums, mamytes, pasirinkau rotundos ligonine, tikiuosi viskas bus gerai.o kaip po gimimo vaikelis buna su mama?kaip ji poto skiepija?ar mamos tame dalyvauja? nes mane cia drauges kinezeterapeutes gasdina, kad vaikus pakeicia, kad vagia....zinau, tai yra gal kiek perdeta, biski baisu...nors mums dar tik 9 savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olgutez @ 2007 09 07, 19:52)
aciu jums, mamytes, pasirinkau rotundos ligonine, tikiuosi viskas bus gerai.o kaip po gimimo vaikelis buna su mama?kaip ji poto skiepija?ar mamos tame dalyvauja? nes mane cia drauges kinezeterapeutes gasdina, kad vaikus pakeicia, kad vagia....zinau, tai yra gal kiek perdeta, biski baisu...nors mums dar tik 9 savaite smile.gif

As gimdziau Rotundos ligonineje, ir galiu tave nuraminti,dukrytei gimus visa laika buvau salia, nesiskyriau nei minutei. Prie mano akiu atliko visus butinus patikrinimus, o tada kartu perveze i palata. Ir patariu pasistengti negalvoti apie tokius baisius dalykus juk nestuke.gif linkiu daugiau geru emociju!
Atsakyti
Sveikos mamules,as lankausi National Maternity Hospital,in Holles st. norejau paklausti,gal yra gimdziusiu tenai?
Atsakyti