QUOTE(Apache @ 2011 02 23, 17:45)
Mano pirmas vizitas buvo buvo mw aire,lb patiko,nes mano nera lb jau gera,tai net siule verta i rusu kalba,bet atsisakiau,nes kitaip neismoksiu kalbeti

na,esu ejusi pas babaju,tai nzn,bent jau vyras kur buvo,tai normaliai tikrai ziurejo,isklausinejo,nieko nepraleido pro ausis,o va tokia bobute su skara mw tai isvis koma,per mobilka prasnekejo per mano vizita

beja,pas gydytoja cia neini,eini pas mw (akusere) ji priziuri,bet jei yra kazkas ne taip,tai mw siuncia pas gyd isamesniai apziurai. Del lyties,nesakau,jei nera tikri. Man 17sav per pirma skana pasake,kad 95proc mergyte,bet sako tiesiog negaliu sakyti 100proc,nes visko gyvenime buna,bet siaip uzgarantavo kad tikrai mergyte,ir net vyrui rode,pagal ka jis ten mato

na vadinamasias ''kavos pupeles'' rode. Siaip visada droghedoj sako,jei gerai matosi,jei nera tikri,tada nesako.
Pranesk kaip sekesi pirmas vizitas
Viskas sklandziai praejo, apointmenta turejom 9.15, tai taip ir atejom - jokiu eiliu, nieko

pas mw paskui pasedejom palyginus ilgai, kol visko issiklausinejo ir panasiai.. nezinau ar labai durnai busiu padarius, bet uzsirasiau i ta MLU (midwifery led unit), man apie ja kolega buvo pasakojes, sake gerai ten... o ir siaip, jei kas ka, sako visada galima i stacionara sugrizt. nu, kaip nors gal

skana dare irgi jauna airike tokia, lyties net neklausiau, kazkaip is galvos isgaravo net kai pamaciau ta maza spirguti viduj

tai zodziu, uztrukom apie 2 val, turbut palyginti nedaug, kadangi anksti atejom

sekantis vizitas i ligonine tik geguzes pradzioj, laukiu nesulaukiu vel...

tik dabar dar viena problema - reik pas stomatologus apsilankyt, o zinau kad reiketu protini danti issitraukt.. tik kazin ar galima?...