Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Airijoje

QUOTE(Apache @ 2011 04 28, 11:54)
na,vadinasi nesuklydau del paruosiamuku smile.gif  laikykis,tiek beliko  smile.gif  As buvo nestumus turejau kosmariskus paruosiamuosius,tai zn,kad nervus gadina smile.gif

patikek,siandien vel visa diena taip negera................... verysad.gif skauda visas kunas,o ryte buvo super nuotaikyte,pradejau versti visus kampus-maniau susitvarkysiu....bet........... viska meciau ir vaikstau is kampo i kampa.ir ne tai kad labai labai skauda bet toks sunkumas,negera..... doh.gif
Atsakyti
sveikos, as pernesioju jau antra diena smile.gif norejau paklausti, gal zinote, ka daktarai cia daro kai issaukineja gimdyma? mano dviems draugems kazka pakrapste ir beveik iskart pradejo jausti silpnus saremius, o pati procedura skausminga buvo... as bijau kad ir man netektu to patirti bet vistiek idomu ka ten padaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrepm @ 2011 01 05, 20:28)
sveikutes smile.gif  man labai reikia jusu pagalbos smile.gif  mano draugas nedirba. Musu draugai siulo vaziuoti pas juos, nes idarbintu mano drauga, jais mes pasitikime, tikrai saunus zmones. Bet mane baugina mintis del gimdymo airijoje. nezinau kokiu dokumentu reikia, kaip viska susitvarkyt del ligoniniu... bijau kad gali nepriimti manes gimdymui, daug visokiu minciu kyla. o isvaziuoti norisi. jeigu vaziuoti tai vaziuotumem vasario menesi, o balandi man gimdyt, nzn kaip reiktu viska spet susitvarkyt... gal kas nrs buvot panasioje situacijoje, ir galit patart? blush2.gif

Mane lygiai tas pats klausimas neramina smile.gif MB mano kad del prastos situacijos darbe reiketu mums kelti sparnus i Siaures airija...bet man irgi labai neramu... ar nuvaziavusi ten kokia 30 nestumo savaite, gausiu ten prieziura, jei visi tyrimai viskas LT...na labai didele sumaistis galveleje, pasidalinkite ziniomis jei kam teko pakliuti i panasia situacija...labai laukiame atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandira @ 2011 04 29, 11:49)
Mane lygiai tas pats klausimas neramina smile.gif MB mano kad del prastos situacijos darbe reiketu mums kelti sparnus i Siaures airija...bet man irgi labai neramu... ar nuvaziavusi ten kokia 30 nestumo savaite, gausiu ten prieziura, jei visi tyrimai viskas LT...na labai didele sumaistis galveleje, pasidalinkite ziniomis jei kam teko pakliuti i panasia situacija...labai laukiame atsiliepimu  mirksiukas.gif

zinoma kad gautumete visa prieziura, as taip pat pradejau lanbkytis kai jau buvo virs 20 savaiciu...zinomka klause kur buvau anksciau, bet pasakiau , kad su vyru neapsisprendem kur pasilikti cia ar vyktiu i lietuva....ir jiems toliau niekas neidomu....priziuri kaip ir betkuria kita pradejusia lankytis nuo nestumo pradzios,....
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 04 30, 12:41)
zinoma kad gautumete visa prieziura, as taip pat pradejau lanbkytis kai jau buvo virs 20 savaiciu...zinomka klause kur buvau anksciau, bet pasakiau , kad su vyru neapsisprendem kur pasilikti cia ar vyktiu i lietuva....ir jiems toliau niekas neidomu....priziuri kaip ir betkuria kita pradejusia lankytis nuo nestumo pradzios,....

O jus jau pagimdziusi? kaip gimdymas ten, koki yspudi paliko?
Ir tiesa, gal isvaziuodama is LT vezetes savo nesciosios kortele ten? g.gif
Atsakyti
Atsakant i temos klausima - gimdyti tik LT 4u.gif Nes jei gimdymas komplikuotas, Airijoj prikankina iki begalybes, bet CP vis tiek nedaro arba kai jau prikankinta tiek mama, tiek vaikelis buna padaro verysad.gif
Gimdziau du kartus - pirmakart LT, is anksto susitarus su gyd. o antra Airijoj .. Abu gimdymai komplikuoti buvo .. Taciau apie LT medikus galiu atsiliept tik geru zodziu, deja, apie Airijos medikus-veterinarus (Mullingaro ligoninej) nenoriu net prisimint verysad.gif Iki siol trauma tiek man, tiek vaikui ...
Zodziu, as uz gimdyma LT, susitarus is anksto su nestuma priziurincia gyd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 30 balandžio 2011 - 12:54
QUOTE(sandira @ 2011 04 30, 13:52)
O jus jau pagimdziusi? kaip gimdymas ten, koki yspudi paliko?
Ir tiesa, gal isvaziuodama is LT vezetes savo nesciosios kortele ten?  g.gif

taip as jau po visko....dar tik kelios savvaiteles....as cia airijoj pastojau ior neturejau korteles is lt...bet nemanau kad jos ir reiketu jie jau per pirma apsilankyma visus reiklaingus tyrimus pasidaro...nuo kraujo tyrimu iki ekoskopo...
Atsakyti
monikaie dingus kelios dieneles... gal jau leliuka turi? smile.gif
del skatinimo tai tikrai nzn, bet jie men regis 2sav leidzia pernesioti.
Atsakyti
oi ne, nenoriu 2 savaiciu pernesiot blink.gif sakiau, kad neisiu is ligonines tol, kol man gimdymo neissaukines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2011 04 29, 08:13)
sveikos, as pernesioju jau antra diena smile.gif norejau paklausti, gal zinote, ka daktarai cia daro kai issaukineja gimdyma? mano dviems draugems kazka pakrapste ir beveik iskart pradejo jausti silpnus saremius, o pati procedura skausminga buvo... as bijau kad ir man netektu to patirti bet vistiek idomu ka ten padaro g.gif

man kai buvo 39 sav ir 3 dienos ir gerai pakrapste ,kad net pasokinejau biggrin.gif sake po savaites jau susitik neteks ,atvaziuosiu anksciau bigsmile.gif uz 2 dienu vaziavau gimdyt.
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 05 01, 14:57)
monikaie dingus kelios dieneles... gal jau leliuka turi? smile.gif
del skatinimo tai tikrai nzn, bet jie men regis 2sav leidzia pernesioti.

sveikute,nea dar nieko neturim,bet jau taip atsibodo.......... doh.gif vis dar dideliam laukime esam.ir vis tikiuos gal siandien.o gal jau tikrai rytoi........... biggrin.gif nestuke.gif o lelius reto ramumo siandien,tai gal tikrai daug nebeliko.rytoi dar mano tortadienis tai gal dovanelei ruosiasi biggrin.gif 4u.gif nestuke.gif P.S o kaip jus laikotes su mazyliu? augat turbut valandom o ne dienom 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikaie: 01 gegužės 2011 - 21:51
QUOTE(Domke @ 2011 04 30, 13:53)
Atsakant i temos klausima - gimdyti tik LT  4u.gif Nes jei gimdymas komplikuotas, Airijoj  prikankina iki begalybes, bet CP vis tiek nedaro arba kai jau prikankinta tiek mama, tiek vaikelis buna padaro  verysad.gif
Gimdziau du kartus - pirmakart LT, is anksto susitarus su gyd. o antra Airijoj .. Abu gimdymai komplikuoti buvo .. Taciau apie LT medikus galiu atsiliept tik geru zodziu, deja, apie Airijos medikus-veterinarus (Mullingaro ligoninej) nenoriu net prisimint  verysad.gif Iki siol trauma tiek man, tiek vaikui ...
Zodziu, as uz gimdyma  LT, susitarus is anksto su nestuma priziurincia gyd.

man airijoj gimdymas buvo thumbup.gif lietuvoj turejau extra cezari , vaikas gavo tik 5 balus is 10, gydutojas ,lauke nezinia ko ,kol susiprato cezari padaryt doh.gif beja, su juo buvo tartasi unsure.gif plius prieziura po gimdymo nekokia- seseles ateiti nesiteike,nors vaikas visa nakti klyke, sanitares surAukusios nosis vAIKsciojo- tai kojas pakelk kai grindis plaunu,tai palata prasivedink- bet visa tai pasako tokiu tonu ,kad ... doh.gif
beje, domke, tau tiesiog nepasiseke mirksiukas.gif mano gimdymas buvo komplikuotas,bet tuo kaip pasielge gydytojai esu patenkinta . mano gimdymas buvo labai greitas , kaklelis greit atsidarinejo, ir per anksti atsiskyre placenta ,pradejo smarkiai kristi tonai vaikucio, suleke kokia 20 zmoniu i palata, kaip supratau tikriausiai jei butu greit nepavyke isstumti, ruosesi cezariui, prie lovos stovejo du gydytojai, aiskino kaip stummt, perviena saremi islindo galvyte, per kita visas vaikutis . tiesa panaudojo dar ir vakuma .gavo 8 balus is 10 thumbup.gif beje, gimdymo metu stebejo randa ,likusi po pirmo cezario. o prieziura po gimdymo tai isvis thumbup.gif
Atsakyti