QUOTE(Domke @ 2011 04 30, 13:53)
Atsakant i temos klausima - gimdyti tik LT

Nes jei gimdymas komplikuotas, Airijoj prikankina iki begalybes, bet CP vis tiek nedaro arba kai jau prikankinta tiek mama, tiek vaikelis buna padaro
Gimdziau du kartus - pirmakart LT, is anksto susitarus su gyd. o antra Airijoj .. Abu gimdymai komplikuoti buvo .. Taciau apie LT medikus galiu atsiliept tik geru zodziu, deja, apie Airijos medikus-veterinarus (Mullingaro ligoninej) nenoriu net prisimint

Iki siol trauma tiek man, tiek vaikui ...
Zodziu, as uz gimdyma LT, susitarus is anksto su nestuma priziurincia gyd.
man airijoj gimdymas buvo

lietuvoj turejau extra cezari , vaikas gavo tik 5 balus is 10, gydutojas ,lauke nezinia ko ,kol susiprato cezari padaryt

beja, su juo buvo tartasi

plius prieziura po gimdymo nekokia- seseles ateiti nesiteike,nors vaikas visa nakti klyke, sanitares surAukusios nosis vAIKsciojo- tai kojas pakelk kai grindis plaunu,tai palata prasivedink- bet visa tai pasako tokiu tonu ,kad ...
beje, domke, tau tiesiog nepasiseke

mano gimdymas buvo komplikuotas,bet tuo kaip pasielge gydytojai esu patenkinta . mano gimdymas buvo labai greitas , kaklelis greit atsidarinejo, ir per anksti atsiskyre placenta ,pradejo smarkiai kristi tonai vaikucio, suleke kokia 20 zmoniu i palata, kaip supratau tikriausiai jei butu greit nepavyke isstumti, ruosesi cezariui, prie lovos stovejo du gydytojai, aiskino kaip stummt, perviena saremi islindo galvyte, per kita visas vaikutis . tiesa panaudojo dar ir vakuma .gavo 8 balus is 10

beje, gimdymo metu stebejo randa ,likusi po pirmo cezario. o prieziura po gimdymo tai isvis