Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Airijoje

aciu uz atsakyma, parkingas ten tikrai brangiai kainuoja.. bandysim kazka galvot.
beje siandien buvau ligoninej, dare skana ir antrakart krapste ir vel nieko sad.gif zodziu pirmadieni eisim skatinimui, as tik bijau kad pernesiojimas leliukui nepakenktu.. kita vertus dabar ramiai gliu laukt pirmadienio ir gal netycia jei maziau galvosiu, leliukas pats sugalvos pasibelst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2011 05 06, 14:01)
aciu uz atsakyma, parkingas ten tikrai brangiai kainuoja.. bandysim kazka galvot.
beje siandien buvau ligoninej, dare skana ir antrakart krapste ir vel nieko sad.gif zodziu pirmadieni eisim skatinimui, as tik bijau kad pernesiojimas leliukui nepakenktu.. kita vertus dabar ramiai gliu laukt pirmadienio ir gal netycia jei maziau galvosiu, leliukas pats sugalvos pasibelst smile.gif

Nieko nenutiks,viskas bus gerai smile.gif o del to parkingo tai zn... nera taip jau lb toli,leis sustoti kokiam pusvalandziui (cia jei nakti) nes as nakti pvz vaziavau,tai paliko masina prie iejimo (mazu,gi gali ir anmo isisusti,jei nera pakankamai gera veikla) taigi vyras palydejo i priemimo kambary,o kol mane apziurejo,galejo perstatyti,jei butu reikeje,nes vis tiek stovejo uz duru. Taip kad lauksim jau naujienu,nes pirmad (nu dar antrad tikimybe) jau busi su lialiuku thumbup.gif beja juk gali ir pasiskatinti namudiniais budais tongue.gif
Atsakyti
Nėštumo metu ir aš lankiaus pas T.Kazlauską, man jis labai patiko. Esu buvus ~5 kartus, visuomet skirdavo laiko, kiek reikia, atsakydavo į klausimus ir pan. Jis tikrai nevisoms patinka, nes nėra pas jį jokių gražbyliavimų, trumpai, aiškiai konkrečiai.

Rimutiene pabandyk apsilankyti pas lenkų ginekologus, man labai patiko vyras ginekologas Medicus centre, Prussia st. Moteris ten tokia šiaip sau, bet vyras tikrai fainas. Draugė lankėsi dažnai Emc klinikoje (prieš Rotundą) buvo labai patenkinta.
Dabar pažiūrėjau, senoka ši žinutė, tikuos viskas gerai leliukui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2011 05 06, 14:01)

valgyk ananasus, mylekis ir daug vaiksciok per savaitgali, gal pats pasibels biggrin.gif
bet kokiu atveju, lauksim ziniu bigsmile.gif
ir gero gimdymo 4u.gif

as tai bijau gimdyti... unsure.gif
Atsakyti
as dar vis panikes judu,krutu......... jau taip igriso skambuciai ir zinutes per skype doh.gif tada mane dar labiau suerzina biggrin.gif pati nebesulaukiu o dar kitiem aiskinti reikia doh.gif kaip butu faina jei tik zinociau dienele ta lemtinga,tada ramiai laukciau nestuke.gif thumbup.gif o dabar minciu pilna,tik mazas koks skausmelis-tada iskart _o gal dabar jau??? biggrin.gif ax.gif jau vyras irgi sako galetu lelius tas musu atkeliauti,nes turbut labai atostogu nori biggrin.gif planuoja pasiimti kai pasigimdysiu savaitikei smile.gif vaikai irgi vis prieina paglosto pilvuza,klausia kada bus tas leliukas 2.gif
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 05 07, 09:50)
valgyk ananasus, mylekis ir daug vaiksciok per savaitgali, gal pats pasibels  biggrin.gif
bet kokiu atveju, lauksim ziniu  bigsmile.gif
ir gero gimdymo  4u.gif

as tai bijau gimdyti... unsure.gif

o ko? smile.gif kaip tik negalvok apie tai,nes nuo baimes tik kunas isitempia ir ilgiau viskas trunka.
Del skatinimosi,tai nzn kiek man tai padejo,bet pamenu sestad isvarem i miesta peskom ir be sustojimu 5val vaiksciojom po visur,jau jutau,kad kojos linksta ir pilvukas kieteja. Nusipirkau sampes,galvojau namie kalsiu (nes lb norejau jau savaitgali ta gimdyti) ir tik vyras atidare sampe vos taure pridejau prie burnos,kai pajutau,kad vandenys nubego biggrin.gif vat ir isvaziavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2011 05 07, 11:22)
o ko?  smile.gif  kaip tik negalvok apie tai,nes nuo baimes tik kunas isitempia ir ilgiau viskas trunka.
Del skatinimosi,tai nzn kiek man tai padejo,bet pamenu sestad isvarem i miesta peskom ir be sustojimu 5val vaiksciojom po visur,jau jutau,kad kojos linksta ir pilvukas kieteja. Nusipirkau sampes,galvojau namie kalsiu (nes lb norejau jau savaitgali ta gimdyti) ir tik vyras atidare sampe vos taure pridejau prie burnos,kai pajutau,kad vandenys nubego biggrin.gif  vat ir isvaziavom smile.gif

lotuliukas.gif geeras, girdejau, kad sampe irgi skatina smile.gif
man pirma CP dare LT, o dbr nzn svetima salis, ju mastymas kitoks ir t.t. visokios reples, vakumai, eina svilpt kaip baisiai viskas man cia atrodo. doh.gif jei galeciau turbut dar sugalvociau ir i lt gimdyt nuskrist, bet nuo 34 sav man regis niekas jau i lektuvus neileidzia lotuliukas.gif dar lektuve apsigimdyciau doh.gif

idomu kaip Almantaite, jai snd skatinima daro g.gif

Monikaie laikykis, jau ne nebedaug liko thumbup.gif kaip nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 05 09, 10:35)
lotuliukas.gif  geeras, girdejau, kad sampe irgi skatina  smile.gif
man pirma CP dare LT, o dbr nzn svetima salis, ju mastymas kitoks ir t.t. visokios reples, vakumai, eina svilpt kaip baisiai viskas man cia atrodo. doh.gif  jei galeciau turbut dar sugalvociau ir i lt gimdyt nuskrist, bet nuo 34 sav man regis niekas jau i lektuvus neileidzia  lotuliukas.gif  dar lektuve apsigimdyciau  doh.gif

idomu kaip Almantaite, jai snd skatinima daro g.gif

Monikaie laikykis, jau ne nebedaug liko  thumbup.gif  kaip nuotaikos?

Aga,jau turbut GN yra... rolleyes.gif linkiu jai visko kuo lengviausio!!!!!!!

O tai kodel cp dare? ax.gif as pirma LT gimdziau,tai viskas truko 15.5val su arklinem dozem skatinanciu blink.gif per pati stumimo procesa,jau nebe tam sviete buvo,tai teko maziuke gyd isstumti. Todel lb bijojau,kad vel neskatinti (gimdziau be epiduro ir siakrt zinojau,kad vel teks be jo) taigi lb bijojau... bet mano nerealiai nuostabai,dziuagsmui,laimej ir viska kitam,nors ir skatino sikart,bet viskas truko 2val 49min thumbup.gif nes i gimdykla nespejom lotuliukas.gif pagimdziau ant lovos kur saremiaujanciuju palata lotuliukas.gif nespejau net pavargti ir lb man padejo tos stebuklinogs dujos thumbup.gif aciu tam,kas jas isrado 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2011 05 09, 10:41)

O tai kodel cp dare? ax.gif 

buvo neprogresuojantis gimdymas, t.y. 3cm ir nei ten, nei ten, su visa kruva skatinamuju kaip ir tau ir sunaus sirdies ritmas buvo sutrikes, deguonies stygius jam buvo, tai gerai, kad nelauke ilgai.
o va dbr nzn kaip cia bus... velniskai bijau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 05 09, 17:06)
buvo neprogresuojantis gimdymas, t.y. 3cm ir nei ten, nei ten, su visa kruva skatinamuju kaip ir tau ir sunaus sirdies ritmas buvo sutrikes, deguonies stygius jam buvo, tai gerai, kad nelauke ilgai.
o va dbr nzn kaip cia bus... velniskai bijau... unsure.gif

Na lb linkiu,sikrt susisukti greitai ir lengvai. Nzn,mano patirtis byloja,kad enra tie airiai tokie jau buki siuo klausimu. Skatinant stebejo tonus nuolat. salia manes nuolat buvo akusere,kuri vis stebejo,kaip ir kas vyksta. Tad nemanau,kad jei matys,kad jau taip lb blogai,leis kankintis. Galu gale juk jei skatins ar siaip,galima daryti epidura
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 05 09, 10:35)
lotuliukas.gif  geeras, girdejau, kad sampe irgi skatina  smile.gif
man pirma CP dare LT, o dbr nzn svetima salis, ju mastymas kitoks ir t.t. visokios reples, vakumai, eina svilpt kaip baisiai viskas man cia atrodo. doh.gif  jei galeciau turbut dar sugalvociau ir i lt gimdyt nuskrist, bet nuo 34 sav man regis niekas jau i lektuvus neileidzia  lotuliukas.gif  dar lektuve apsigimdyciau  doh.gif

Pasikalbek apie savo baimes su daktaru/akusere, dar gimdymo plana pasirasyk. As savajam buvau irasiusi punkta apie reples bei vakuumo taurele (kad esant galimybei naudotu vakuuma, ne reples). O jie zino, kad pirmas cp buvo? Mano draugei pirmakart po 48val saremiu dare cp, sikart tiek nebeleido laukti, kai pamate, kad tas pats, kaklelis neatsidarineja, dare cp po keliu valandu.
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2011 05 10, 07:47)
Pasikalbek apie savo baimes su daktaru/akusere, dar gimdymo plana pasirasyk. As savajam buvau irasiusi punkta apie reples bei vakuumo taurele (kad esant galimybei naudotu vakuuma, ne reples). O jie zino, kad pirmas cp buvo? Mano draugei pirmakart po 48val saremiu dare cp, sikart tiek nebeleido laukti, kai pamate, kad tas pats, kaklelis neatsidarineja, dare cp po keliu valandu.

Kad jie nelb ziuri i tuos planuos,pvz as buvau priraisusi,bet net nepkalause nieko,ejo viskas sava vaga,gerai kad viskas lengvai ir greitai.
Kas del cp,tai cia jau nuo ligonines pirklauso,nes zn kad B puske irgi pirma turejo cp po 48val LT,ir antra lygiai taip airijoj gimdydama lauke 48val ir tik tada dare... (cia kalbu ne apie droghedos ligonine,jei ka ir ne Dublino)
Atsakyti