QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 05 15, 23:44)
http://www.independe...l-5-212733.html
o cia toje ligonineje kur man gimdyti

baisu...
Bet cia jau senokai buvo, tikekimes, tas gyd. ten jau nebedirba ... Koks buvo tavo pirmas gimdymas? Vaikelis gerai buvo isistates i dubeni, lengvai isstumei?
Nes as savo pirma sunkiai gimdziau LT, 2 val. stumiau, bet gyd. sukviete visa mediku brigada ir jie man ta vaikeli isspaude svelniai .. Net nemoku paaiskint, ant pilvo taip uzgule atsargiai su rankom padejo isstumt .. Vaikas buvo grazutis, be jokiu guzu, melyniu, kraujosruvu ir t.t.
Tai va, po tokio gimdymo nujauciau, kas man gresia Airijoj gimdant .. Nu bet kadangi buvau pasirasius gimdymo plana, naivuole

buvau isitikinus, kad bus viskas pagal plana

Va, ko mums truko, tai ryzto .. Ryzto tam babajui pasakyt griezta NE, kai jis tas reples atsinese .. Reikejo grasint teismu iskart, tada butu rades kita sprendima, blogiausiu atveju CP ..
O TB pasakyk, kad stovetu salia ir neleistu nieko panasaus daryt .. Nors gal tavo ligoninej gyd. bus pasimoke, jei jau teismus del to turejo
Kalbant apie ryzta kai kuriais atvejais pasipriesinti mediku sprendimams,
man labai geras pavyzdys Natukes gimdymo istorija ..(gaila, as perskaiciau tai per velai, gal buciau pasidarius isvadas pries tai) Nu siulyciau kiekvienai nestukei pasiskaityt .. Labai gerai ir optimistiskai nuteikia

Ji tikra saunuole, kad nesileido tiem babajam savivaliaut ir pati kontroliavo visa eiga .. Ko pasekoje, vaikas gyvas ir sveikas ..