Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Airijoje

QUOTE(Domke @ 2011 05 22, 17:57)
vis uzeinu pazet, rupi kaip Monikaie sekas  blush2.gif

Aga,ir as taip pat... vis ilendu,paziuriu,bet matau,kad naujienu is jos dar nera ax.gif g.gif turbut dziaugiasi seimyna db mazuoju dziaugsmeliu smile.gif
Atsakyti
sveikutes mielosios!!! 4u.gif geguzes 20d gime sunytis thumbup.gif svoris 4,140 ugis 53cm kaip ir sakiau sulaukiau vyro kada grys is darbo ir nuvaziavom i ligonine penktadieni 19h pasitikrinti kas ten man lasa vis....... doh.gif padare tyrimus ten lasejo galiniai vandenys,begulint klausantis sirdeles ritmo 21h prijunktai prie aparatu pasileido visi vandenys....... saremiai prasidejo 23h ir 03.18 gime mano stebukliukas.praejo viskas sklandziai,isstumiau per 4 kartus.tik po poros val kai pasake kad kaklelis dar tik du cm atsidare jau galvojau reiks epidiuro.nes saremiai stiprus buvo kas 3min.... bet kai po 1val 30min kiso pirstus patikrinti kiek atsidare buvo jau 9cm ir tik istrauke pirstus daktare iskart prasidejo stumimas..... nors norejo dar saukti nestumk tau dar tik 9cm kaklelis atsidare,bet as sakau man neina sulaikyti kaip as galiu nestumti juk zinau kad gimdau jau..... doh.gif taip ir buvo mazyli isstumiau greitai.... nestuke.gif thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Monikaie sveikinu! Smagu, kad taip greitai ir sklandziai wub.gif, dickis bernuzelis! Saldaus pienelio, ramiu nakteliu 4u.gif
Atsakyti
Dideliausi,nuosirdziausi sveikinimai susilaukus sunelio,Monikaie!!!!!!!! Greit atsigauti ir daug pienelio,ramiu nakteliu ir viso,ko geriausio!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaie @ 2011 05 23, 11:13)
sveikutes mielosios!!! 4u.gif  geguzes 20d gime sunytis  thumbup.gif  svoris 4,140 ugis 53cm kaip ir sakiau sulaukiau vyro kada grys is darbo ir nuvaziavom i ligonine penktadieni 19h pasitikrinti kas ten man lasa vis....... doh.gif  padare tyrimus ten lasejo galiniai vandenys,begulint klausantis sirdeles ritmo 21h prijunktai prie aparatu pasileido visi vandenys....... saremiai prasidejo 23h ir 03.18 gime mano stebukliukas.praejo viskas sklandziai,isstumiau per 4 kartus.tik po poros val kai pasake kad kaklelis dar tik du cm atsidare jau galvojau reiks epidiuro.nes saremiai stiprus buvo kas 3min.... bet kai po 1val 30min kiso pirstus patikrinti kiek atsidare buvo jau 9cm ir tik istrauke pirstus daktare iskart prasidejo stumimas..... nors norejo dar saukti nestumk tau dar tik 9cm kaklelis atsidare,bet as sakau man neina sulaikyti kaip as galiu nestumti juk zinau kad gimdau jau..... doh.gif taip ir buvo mazyli isstumiau greitai.... nestuke.gif  thumbup.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

Sveikinimai sulaukus berniuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jetus, skaitau ir negaliu patiket - baltai pavydziu toookio lengvo ir greito gimdymo .. bigsmile.gif thumbup.gif Per 4 valandas pagimdyt nuo pirmuju saremiu - esi sutverta gimdymui bigsmile.gif thumbup.gif (kai pati gimdau po 2 paras, tai cia man kaip is fantastikos srities smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(monikaie @ 2011 05 23, 09:13)
sveikutes mielosios!!! 4u.gif  geguzes 20d gime sunytis  thumbup.gif  svoris 4,140 ugis 53cm

user posted image

user posted image

Dideliausi sveikinimai!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <<sypsenele>>: 23 gegužės 2011 - 12:24
dekui jums labai thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip jautiesi kaip maziukas?
kaip vyras?
kaip pienelis, kaip broliai reguoja?
pasipasakok kai turesi galimybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 05 23, 11:00)
Sveikinimai sulaukus berniuko  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jetus, skaitau ir negaliu patiket - baltai pavydziu toookio lengvo ir greito gimdymo ..  bigsmile.gif  thumbup.gif    Per 4 valandas pagimdyt nuo pirmuju saremiu - esi sutverta gimdymui  bigsmile.gif  thumbup.gif  (kai pati gimdau po 2 paras, tai cia man kaip is fantastikos srities  smile.gif )

Domke,ne is fantastikos,buna ir taip gyvenime smile.gif gaila,kad tau neteko patirti legvai ir greitai.
Mano pirmas gimdymas truko beveik 16val su skatinanciais,o antras nuo pirmo saremio iki uzgimimo truko 2.49 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2011 05 23, 13:46)
Domke,ne is fantastikos,buna ir taip gyvenime  smile.gif  gaila,kad tau neteko patirti legvai ir greitai.
Mano pirmas gimdymas truko beveik 16val su skatinanciais,o antras nuo pirmo saremio iki uzgimimo truko 2.49 bigsmile.gif

wow bigsmile.gif kad taip man.... rolleyes.gif
Atsakyti
o del ko tau CP dare?
man pirmas irgi CP lietuvoj buvo, dbr laukia gimdymas cia- airijoj, bet planinio cp cia niekasd nesiruosia daryt doh.gif tipo cp padaryt visada galima... nu nu... o kai buna ekstra traukia replem, nes nebelieka laiko cp paruosti operacine!!! verysad.gif
laaaaabai cia bijau as visko, kuo toliau tuo labiau..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2011 05 23, 15:46)
Domke,ne is fantastikos,buna ir taip gyvenime  smile.gif  gaila,kad tau neteko patirti legvai ir greitai.

*****, tuoj pienas uzrugs is pavydo tongue.gif Nu zinokit niekaip man galvoj netelpa, kad taip gali but.. Zinau, kad daug kam buna, bet as nes is tu laimingu tarpo doh.gif
Pirmas gimdymas nuo vandenu nubegimo ir pirmo saremio su skatinamasiais per 18 val. doh.gif (stumimas 2 val.)
Antras gimdymas (be skatinamuju) 48 val. nuo pirmo saremio iki uzgimimo .. doh.gif doh.gif doh.gif (stumimas 4 val.)
MB juokauja, kad trecia gimdysiu visa savaite, o stumsiu para .. Sakiau, jau ne, aciu schmoll.gif
Atsakyti