Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Airijoje

man su pirmuoju irgi kabinosi ta zaraza, vyras daug dirbo, gyvenom pas jo tevus, visai kitam gale miesto nuo mano draugiu, mamos, jauciausi vienisa, o ir vaikiukas nlb ramus buvo, neissimiegojus, pavargus (niekas nepadedavo, o ir pati neprasydavau, uzsisklendziau savyje ir gyvenau pasauleli, kuriame buvom as ir sunelis) ir gana ilgai tai tesesi, o kai jau atsigavau isvaziavom cia. papuolem kaip as vadinu i pragara. sad.gif tada tikrai buvau tokioj juodoj depresijoj, kad ooo. bet pamazu istryniau visus blogus prisiminimus, gaila, kad su jais dingo ir dalis geru sad.gif net keista, bet paziuriu nuotraukas ir kartais net nepamenu, kad taip butu buve.
tikiuosi dbr neprisikabins ta rupuze, nors vel tas pats vyras dirba lb ilgas valandas nuo pirmad iki sestad, matomes praktiskai tik sekmad ir tai kol apsiperki valgyt, kol ta, ana, kita, ziurek vel miegot laikas, o net pakalbet nespejom.... sunus lb tecio pasiilgsta, man net nepasakoja ka darzeli veike, sako teciui papasakosiu sad.gif o mane tas laukimas pjauna, skaiciuoju kiekviena diena, na aciu D nedaug jau beliko iki birzelio 10d biggrin.gif gal nenuprotesiu.
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 05 27, 15:06)
man su pirmuoju irgi kabinosi ta zaraza, vyras daug dirbo, gyvenom pas jo tevus, visai kitam gale miesto nuo mano draugiu, mamos, jauciausi vienisa, o ir vaikiukas nlb ramus buvo, neissimiegojus, pavargus (niekas nepadedavo, o ir pati neprasydavau, uzsisklendziau savyje ir gyvenau pasauleli, kuriame buvom as ir sunelis) ir gana ilgai tai tesesi, o kai jau atsigavau isvaziavom cia. papuolem kaip as vadinu  i pragara. sad.gif tada tikrai buvau tokioj juodoj depresijoj, kad ooo. bet pamazu istryniau visus blogus prisiminimus, gaila, kad su jais dingo ir dalis geru sad.gif net keista, bet paziuriu nuotraukas ir kartais net nepamenu, kad taip butu buve.
tikiuosi dbr neprisikabins ta rupuze, nors vel tas pats vyras dirba lb ilgas valandas nuo pirmad iki sestad, matomes praktiskai tik sekmad ir tai kol apsiperki valgyt, kol ta, ana, kita, ziurek vel miegot laikas, o net pakalbet nespejom.... sunus lb tecio pasiilgsta, man net nepasakoja ka darzeli veike, sako teciui papasakosiu sad.gif o mane tas laukimas pjauna, skaiciuoju kiekviena diena, na aciu D nedaug jau beliko iki birzelio 10d biggrin.gif gal nenuprotesiu.

su tuo darbu tai tas pats ir pas mus.vyras dirba sesias dienas per savaite verysad.gif linksmiausias metas buna kai bankholliday ateina thumbup.gif biggrin.gif bet va uz 3sav turesim sveciu is lietuvos vyro tetis ir musu abieju seses joms tik po 14m atskris. bet bus jos iki rugpjucio2d menesiuka thumbup.gif o uosvis pasisveciuos 5 dieneles ir atgal i lietuva isskris.tai biskiuka gal prasiblaskysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 05 24, 22:55)
siaip idomu ar vyra leidzia buti salia operacijos metu ir kiek laiko lligoninej teko praleisti. smile.gif man minejo, kad 5 dienas...

buvo ir vyras salia...o ligoninej po 3 par paleido mane....tris naktis ismiegoti teko. bet laikas neprailgsta nes prieziura tai super yra,,,ir valgyti ta pacia diena duoda , ne taip kaip lietuvoj dvi paras badu kankino neleido nei vandens gerti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
dave man jau popieriuka, irase i knyga kaip tik snd thumbup.gif
zodziu birzelio 10d uztikrintai turesim leliuka wub.gif
tik man nepatiko tai, kad net vandens gert negalesiu nuo 00:00val iki operacijos ta diena verysad.gif numirsiu is troskulio, 8am ligoninej reiks but, o pagal eile esu 4 knygoj ta diena doh.gif plius dar neplanuotu cp jei bus... unsure.gif
man sake 4-5 dienas laikys, tai jei 3 tai visai super butu thumbup.gif
o vyrui reikia kokios aprangos ar duoda ten spec. kazka? g.gif

lt kai cp dare, tai valgyt pati 2 paras nenorejau lotuliukas.gif adrenalinas uzkiles buvo, dvi paras nei valgiau, nei miegojau doh.gif paskui luzinet pradejau doh.gif
Atsakyti
o pas mus ir bank holiday laisvu nebuna ir per juos dirba. sad.gif
mes ir sveciu laukiam biggrin.gif mano mama 4d atvaziuoja, pabus gal menesi, atgalinio bilieto dar nenupirkom biggrin.gif o liepos pabaigoj vyro tevai atskrenda, pabus savaite, jam kaip tik atostogos bus, sake jei paprasys dirbti, tai tas kas paprasys pasigailes gimes lotuliukas.gif
aciu D nedirbs dar 2dienas po leliuko gimimo (bus savaitgalis) wub.gif
taigi, snd buvau paskutinej TA, niekas nepasikeite birzelio 10d. planuotas cp, atvykti 8am nieko nevalgius ir negerus nuo 00:00 ir laaaaaukti hospitalizavimo biggrin.gif
oi, kaip laukiu smile.gif
na, pasipasakok, monikaie, kaip jum sekasi augti? kaip su pieneliu?
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 06 01, 00:34)
o pas mus ir bank holiday laisvu nebuna ir per juos dirba. sad.gif
mes ir sveciu laukiam biggrin.gif mano mama 4d atvaziuoja, pabus gal menesi, atgalinio bilieto dar nenupirkom biggrin.gif o liepos pabaigoj vyro tevai atskrenda, pabus savaite, jam kaip tik atostogos bus, sake jei paprasys dirbti, tai tas kas paprasys pasigailes gimes lotuliukas.gif
aciu D nedirbs dar 2dienas po leliuko gimimo (bus savaitgalis) wub.gif
taigi, snd buvau paskutinej TA, niekas nepasikeite birzelio 10d. planuotas cp, atvykti 8am nieko nevalgius ir negerus nuo 00:00 ir laaaaaukti hospitalizavimo biggrin.gif
oi, kaip laukiu smile.gif
na, pasipasakok, monikaie, kaip jum sekasi augti? kaip su pieneliu?

Bet jauciu kaip keista, kai zinai tiksliai, kada vaikutis turi ateit .. Ar ne? blush2.gif Man butu keista, nes prisimenu, kaip jau nuo 38 savaites pradedavau speliot atsibudus: gal jau siandien TA diena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 05 31, 22:14)
dave man jau popieriuka, irase i knyga kaip tik snd  thumbup.gif
zodziu birzelio 10d uztikrintai turesim leliuka  wub.gif
tik man nepatiko tai, kad net vandens gert negalesiu nuo 00:00val iki operacijos ta diena  verysad.gif  numirsiu is troskulio, 8am ligoninej reiks but, o pagal eile esu 4 knygoj ta diena  doh.gif  plius dar neplanuotu cp jei bus...  unsure.gif
man sake 4-5 dienas laikys, tai jei 3 tai visai super butu  thumbup.gif
o vyrui reikia kokios aprangos ar duoda ten spec. kazka? g.gif

lt kai cp dare, tai valgyt pati 2 paras nenorejau  lotuliukas.gif  adrenalinas uzkiles buvo, dvi paras nei valgiau, nei miegojau  doh.gif  paskui luzinet pradejau  doh.gif

nieko vyrui nereikia, manaji tai kaip tikra daktara aprenge:)) lai pasiima fotika taviskis, nes paskui jis su vaiku bus kol tave dar operacinej laikys...mes nepagalvojom nepasiemem, tai tik su telefonu vaika prifotkinom pooperacinej palatoj.... as tai 7 ryto turejau buti ligoninej o lelis mano po 10 gime....
as tai po visko apie maista ir tesvajojau ir gerti labai norejau, tai geriau ir geriau vandemni, o paskui arbata vis duodavo....
tai liux , kad jau greitai leliuka turesit thumbup.gif
man pries paruosian operacijai , ateidavo vis visokiu klausymu uzduoti, tai as klausiau daktaro kiek laikys mane tai irgi sake 6 dienas, tai nuliudus buvau...bet tam kitam skyriui iskarto pasake , kad jei viskas gerai tai tik 3 paras telaiko...
Atsakyti
siaip keista, net labai blush2.gif
bet daug ramiau, nei pastoviai galvoti ir sapnuoti kaip cia si kart bus, viskas gerai, ar ne....
nes tas galvojimas mane tik i nevilti vare, o kazkokio naturalaus teigiamo jaudulio kaip ir nlb buvo... del saves nebijojau, tik nenorejau ne uz ka, kad mano kudikiui kazkas nutiktu. dbr laukiam tos gimimo dienos taip, kaip termino dienos ir tiek ax.gif tik su 100% garantija biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus 4u.gif
o gerti, tai tikiu, kad lb lb noresiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 06 01, 16:48)
aciu uz patarimus  4u.gif
o gerti, tai tikiu, kad lb lb noresiu  doh.gif

o lietuvoj man gerti isviso nedave 2 paras...po operacijos dave tik leduka , lupom suslapinti doh.gif
Atsakyti
eik tu? geeeeras, matai kaip visom skirtingai... 4u.gif man leido...
aisku ne kibirais, bet leido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <<sypsenele>>: 01 birželio 2011 - 19:44
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 06 01, 20:43)
eik tu? geeeeras, matai kaip visom skirtingai...  4u.gif  man leido...
aisku ne kibirais, bet leido.

uoj ne...man nieko nedave ir neleido, nors nebuvo nei jokiu komplikaciju....turbut teisingai sakai visom skirtingai smile.gif o kokiam tu mieste cia darysies pc?
Atsakyti