As gimdziau abiejose siose salyse. Vyresnele gimdziau pries 4.5m Lt,o maziuke vos pries 1m Airej. As uz Aire. Lt kysio nedavem,gimdymas ne is maloniuju,prieziuro po jo irgi,nestumo metu prieziura irgi vidutiniska,tik kad daznesne,nwi Airej,bet mano patirtis tokia,kad ten laaabai jau jiesko tau ligu

kas visa nestuma pavercia vienu dideliu stresu.
Airej,jie i nestuma ziuri lb naturaliai,ligu nejiesko ir aplamai nestumo laikotarpi palieka teketi sava vaga,taciau,jei jauti,kad neramu ar pajauti kazka negero,visada apziuri (bent jau tokia mano patirtis) Gimdziau Droghedoj. GImdymas isvis praejo ziabiskai,taciai likau patenkinta jau vien tuom,kad tikrai slaugutes ir akuseres lb paslaugios... Gimdymo metu,suteikia daug pagalbos,vyrui net kavos dave

Po gimdymo taip pat viskas gerai,sutvarko gimdyve,perkelia i palata,nuolat salia sukinejasi nemazai sesuciu,jei kyla kazkokiu klausimu del kudikelio prieziuros,padeda panesioti,jei reikia,na zodziu

Kita diena,maziuka numaudo,apziuri pediatras pakartotinai ir isleidzia namo. Cia jei gimdymas naturalus,be komplikaciju,namo isleidzia isbuvus po paros. Paskiau jau i namus ateina nurses ir vel gauni daug info,gali uzduoti bet kokius klausimus... Zodziu,jei dar karta tektu gimdyti,rinkciausi Aire. Aisku,kiekvienas gimdymas savitas,gali nutikti kazkas nenumatyto,tada jau nesvarbu,kur gimdai,taciau,man malonesne aplinka Airijoj.