QUOTE(rimutiene @ 2011 03 07, 20:35)
Sweikutes, esamos ir busimos mamytes gyvenancios airijoje
Labas ir sveikinu

Siaip Apache labai teisingai pasake,mano irgi ta pati nuomone - kam leisti pinigus kokiems tai lietuviskai snekantiems sundaktariams, kuriems tik pinigai galvoj, jei gali viska susitvarkyt taupydama pinigelius busimam leliui ar sau paciai ir gauti ta pacia pagalba is airisku daktaru, kurie dar tave ir su sypsena pasitiks (gal kartais ir kiek dirbtine, bet vistiek geriau nei ruskanas lietuviskas apie atlygi galvojantis veidas

). As pati dar, aisku nedaug apsilankymu pas daktarus turejau, nes kolkas viskas ciki su nestumu, bet viska, ko reikejo, ta gavau. Pries puse metu lietuvoj budama echoskopavausi, buvo cista, todel pasakiau gp, o ji iskart pazymejo mano byloj kuria siuncia i ligonine, ir ten kai dare pirma skana iskart patikrino ir pasake, kad jos nebera, zodziu nuramino. del vaistu, tai as tikiu, kad gal kai kurie ir pigiau iseis litais isvertus, priklausomai, kokiu tau reikia. as pati, kiek kokiu problemu turejus, visada is lt vaistus siunciuosi

del darbo virtuvej tai as tikiu, kad sunku, pati dirbu viesbuty ir zinau, kokius darbus virejai atlieka. nors pas mus, sakykim, dirba ir porteris visada, kur indus plauna, tai merginos nesidrovedamos praso ju pagalbos, kai kokia bulviu kose kazkokiu primityviu budu issukt reikia ar gautus deliverius surusiuoti ir sukilnot kur jiems vieta.
ir dar, nezinau kaip tavo situacijoj, bet as savo nestumo neslepiau ir vos tik suzinojau kad laukiuosi (5 sav), pasisakiau, kad nekiltu jokiu neaiskumu, kodel sunkiau nekilnoju ar kodel i kitus darbus atsargiau ziuriu ir jei turiu galimybe paprasyt kieno nors kito, taip ir darau. o yra buve atveju, kai merginos lauke, kol sueis 3 men, kad pasisakytu, teko ir stoka daryt, ir sunkias dezes panesiot ir dirbti kvailus grafikus, kai is vakaro iki 2 nakties, o nuo ryto 8.30 vel darbe reikia but, kai mano atveju jei jau netycia syki i menesi tenka dirbti velai, tai sekancia diena butinai offas buna, net be jokiu prasymu
taip kad saugok save, neleisk veltui pinigeliu (ju tikrai reikes veliau

) ir leisk sau papiktnaudziaut kitu gerumu