Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Airijoje

tai manasis irgi diiidelis biggrin.gif liepa 5metai bus, bet kartais uzeina oziuku paradas ir dazniausiai paciu netinkamiausiu metu biggrin.gif o man pirmas skanas buvo 5sav, kai kraujuot pradejau, tai tikrai atidziai apziurinejo, antras po 10d, kazkur 7sav, tai irgi labai atidziai, paskui 16sav LT buvom, pasidarem del sventos ramybes, pagrindinis buvo beveik 20sav cia ligoninej, tai irgi atidziai, dar viena turejom 27sav 3D-4D privatu, tai ten jau ilgai uztrukom apie 35-45min,ir dar velyvas app buvo, kai maniskis jau kaip ir ruosti miegot turejo, tai jam ten oziuko ragiukai islindo, bet nieko, visko buna, o dar viena skana turejau 28sav ligoninej, tai apakau gal 3min uztruko. pasake, kad hematoma dingus, nors pries sav privaciai sake kad yra, neisnyko per 8sav (ja man aptiko 20sav), bet kazkaip stebuklingai isnyko per 1 sav. netikiu, nepasitikiu, ai nzn, man labai nepatiko paskutinis skanas ligoninej....
o kada dbr laukti ir ar is vis laukti tai net supratimo neturiu...
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 04 04, 14:13)
tai manasis irgi diiidelis biggrin.gif liepa 5metai bus, bet kartais uzeina oziuku paradas ir dazniausiai paciu netinkamiausiu metu biggrin.gif o man pirmas skanas buvo 5sav, kai kraujuot pradejau, tai tikrai atidziai apziurinejo, antras po 10d, kazkur 7sav, tai irgi labai atidziai, paskui 16sav LT buvom, pasidarem del sventos ramybes, pagrindinis buvo beveik 20sav cia ligoninej, tai irgi atidziai, dar viena turejom 27sav 3D-4D privatu, tai ten jau ilgai uztrukom apie 35-45min,ir dar velyvas app buvo, kai maniskis jau kaip ir ruosti miegot turejo, tai jam ten oziuko ragiukai islindo, bet nieko, visko buna, o dar viena skana turejau 28sav ligoninej, tai apakau gal 3min uztruko. pasake, kad hematoma dingus, nors pries sav privaciai sake kad yra, neisnyko per 8sav (ja man aptiko 20sav), bet kazkaip stebuklingai isnyko per 1 sav. netikiu, nepasitikiu, ai nzn, man labai nepatiko paskutinis skanas ligoninej....
o kada dbr laukti ir ar is vis laukti tai net supratimo neturiu...

oi kaip tau faina daug kartu mateisi su savo mazyliu.as pirma irgi turejau kai kraujavau 13sav,bet aisku juk ten nieko dorai dar nesimate, buvau ir tada kai buvau 20sav ta privaloma padare ir pasake kad daugiau nebedarysim nes tik vienas priklauso.net apakau kai pasake blush2.gif buvau lietuvoi savaitikei su seimyna atostogu buvau uzsirasiusi irgi skenui bet............ atostogu turejom tik kelias dieneles o as tada su 39 temp lovoi gulejau nes tik parskridus gripas su virusu mane pasigavo....... verysad.gif tai taip ir nuplauke man tas skenas verysad.gif bet paskutini kart kai buvau dabar ligoninei cukraus tyrimams (nestukems kur visad daro) sesuciu paklausiau del skeno tai jos man tiesiai sviesiai sako:kai atvaziuosi dabar balandzio 19d padejuok daktarui ir pasakyk kad nesijauti ramiai tada turetu padaryti mirksiukas.gif net apakau kai airikes taip pasake biggrin.gif tai ziuresim kaip cia bus,tik nesumastau ka pasakyti-del ko neramu man biggrin.gif dar laiko turiu-sumastysim........
Atsakyti
tai rimtai cia tik 1 skanas priklauso? ohmy.gif kokia nesamone...
na jei nedarys man ligoninej, tai kokiu 36 sav eisiu privaciai greiciausiai... bet va man dar del tos mano hematomos kaip bus nzn, eisiu pas GP kita sav tai sakiau papasakosiu kaip viskas buvo, paziuresim ka jis sakys, gal kokia rekomendacija parasys pertikrinti i nestumo pabaiga unsure.gif
Papildyta:
jo pacio zmona po 2 persileidimu laukiasi, tai jis labai kazkaip ziuri nestukes, na bent mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 04 04, 20:42)
tai rimtai cia tik 1 skanas priklauso? ohmy.gif  kokia nesamone...
na jei nedarys man ligoninej, tai kokiu 36 sav eisiu privaciai greiciausiai...  bet va man dar del tos mano hematomos kaip bus nzn, eisiu pas GP kita sav tai sakiau papasakosiu kaip viskas buvo, paziuresim ka jis sakys, gal kokia rekomendacija parasys pertikrinti i nestumo pabaiga unsure.gif
Papildyta:
jo pacio zmona po 2 persileidimu laukiasi, tai jis labai kazkaip ziuri nestukes, na bent mane smile.gif

na taip man ligoninei pareiske.tik aisku jei kas blogai tik tada dar daro jei tikrai butinybe yra verysad.gif nebutu airija... verysad.gif . nors kiek skaiciausi kitu nestukiu joms perkiekviena vizita padaro skena 4u.gif turbut cia kaip kokiam mieste....... o kitur matai reikalauti reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikaie: 05 balandžio 2011 - 15:14
nieko nuostabaus kad skana per visa nestuma daro cia tik 2 kartus pirmas kartas suzino kiek vaikutis savaiciu,o antras kartas nestumo beveik pabaigoj.ir tai labai gerai nes tie skananai vaikui neynauda.na o jai pernesiosit tai dar ir trecia padarys.as irgi turiu du berniukus ir nedare daugiau kaip 3 skanus.kiek zinau vaikas mazesnis ir silpnesnis gimsta jai daug skanu daro,tai svarbiau skanai ar vaikucio sveikata? jai mama gerai jauciasi jaucia judesius tai ko ta skana daryt
Atsakyti
siaip niekur neirodyta kiek zinau, kad skanas kenkia vaisiui ir kuom smile.gif
Atsakyti
ir as kiek domejaus-niekur neteige kad jis kenkia,bet man asmeniskai ramiau butu jei nors 3-4 per nestuma padarytu........ del sventos ramybes.. ax.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikaie: 05 balandžio 2011 - 21:21
sutinku, man ir del sventos ramybes smile.gif
Papildyta:
beje, o kai tada tie visi tyrimai, kur pvz duria ir ima vaisiaus vandenis ir kiti, kur gali netycia uzkabinti vaisiu ar pradurti ne ten kur reikia, va cia tai manau tikrai rizikinga, bet darosi merginos....
Papildyta:
siandien musu metines 5tosios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 04 06, 07:42)
sutinku, man ir del sventos ramybes smile.gif
Papildyta:
beje, o kai tada tie visi tyrimai, kur pvz duria ir ima vaisiaus vandenis ir kiti, kur gali netycia uzkabinti vaisiu ar pradurti ne ten kur reikia, va cia tai manau tikrai rizikinga, bet darosi merginos....
Papildyta:
siandien musu metines 5tosios biggrin.gif

sveikinimai jus su sia svente!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif musu bendro gyvenimo metines 10 metu bus birzeli smile.gif o gruodi atsventem 6metus kaip vede 4u.gif clap.gif sakes kai pagalvoji kaip laikas lekia kosmisku greiciu........... man buvo tik 15metu kai pradejom draugauti,nu visiskas vaikas buvau........... blush2.gif bet aciu dievui iki siol gyvenam,ir dauginames biggrin.gif 4u.gif nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikaie: 06 balandžio 2011 - 11:38
aciu, aciu smile.gif
tai kokie saunuoliai esat jus, jau 10 metu kartu smile.gif
mano drauge su vaikinu jau 12 ar 13 metu kartu, bet dar nei vestuviu, nei vaiku... biggrin.gif kartais keistai man jie atrodo smile.gif
Atsakyti
kai tik suzinojau kad laukiuos, pasidariau 1 skana privaciai, o rotundoj padare 3 skanus, ir dar viena papildomai kai eme vaisiaus vandenis.seip man atrodo kad 2 skanai priklauso, bet kiek lankiausi vis zyziau kad darytu, nes visa nestuma pravemiau (iki gimdymo, per ji ir po jo doh.gif ) ir svoris neaugo
Atsakyti
Oho, tai kiek cia iseina is viso, 5 kartus?.. neblogai pasisvitinai doh.gif nu bet svarbu viskas gerai su sveikatom butu. o man va tik 1 skana dare 13 sav, daugiau kaip ir nebepriklauso, nes as naturalaus gimdymo skyriuj esu priskirta biggrin.gif tai vat ir galvoju, ar darytis 3D greitu laiku ar vis del to pasilikt siurpraiza ir geriau tuos pinigelius prie kokio pirkinio didesnio prisidet blush2.gif
Atsakyti