QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 04 04, 14:13)
tai manasis irgi diiidelis

liepa 5metai bus, bet kartais uzeina oziuku paradas ir dazniausiai paciu netinkamiausiu metu

o man pirmas skanas buvo 5sav, kai kraujuot pradejau, tai tikrai atidziai apziurinejo, antras po 10d, kazkur 7sav, tai irgi labai atidziai, paskui 16sav LT buvom, pasidarem del sventos ramybes, pagrindinis buvo beveik 20sav cia ligoninej, tai irgi atidziai, dar viena turejom 27sav 3D-4D privatu, tai ten jau ilgai uztrukom apie 35-45min,ir dar velyvas app buvo, kai maniskis jau kaip ir ruosti miegot turejo, tai jam ten oziuko ragiukai islindo, bet nieko, visko buna, o dar viena skana turejau 28sav ligoninej, tai apakau gal 3min uztruko. pasake, kad hematoma dingus, nors pries sav privaciai sake kad yra, neisnyko per 8sav (ja man aptiko 20sav), bet kazkaip stebuklingai isnyko per 1 sav. netikiu, nepasitikiu, ai nzn, man labai nepatiko paskutinis skanas ligoninej....
o kada dbr laukti ir ar is vis laukti tai net supratimo neturiu...
oi kaip tau faina daug kartu mateisi su savo mazyliu.as pirma irgi turejau kai kraujavau 13sav,bet aisku juk ten nieko dorai dar nesimate, buvau ir tada kai buvau 20sav ta privaloma padare ir pasake kad daugiau nebedarysim nes tik vienas priklauso.net apakau kai pasake

buvau lietuvoi savaitikei su seimyna atostogu buvau uzsirasiusi irgi skenui bet............ atostogu turejom tik kelias dieneles o as tada su 39 temp lovoi gulejau nes tik parskridus gripas su virusu mane pasigavo.......

tai taip ir nuplauke man tas skenas

bet paskutini kart kai buvau dabar ligoninei cukraus tyrimams (nestukems kur visad daro) sesuciu paklausiau del skeno tai jos man tiesiai sviesiai sako:kai atvaziuosi dabar balandzio 19d padejuok daktarui ir pasakyk kad nesijauti ramiai tada turetu padaryti

net apakau kai airikes taip pasake

tai ziuresim kaip cia bus,tik nesumastau ka pasakyti-del ko neramu man

dar laiko turiu-sumastysim........