QUOTE(light @ 2011 04 27, 12:51)
O del tu pirktiniu ir naminiu, tai kaip jus jas darot? Mano vaikas mano virtu apskritai nevalgo,
as isvirus trinu sakute ir dar saukstuku patrinu, gaunasi tikrai pakankamai skysta, nes as matau, kad jis nevalgo ne del konsistencijos, o del skonio, nors pirmiausia daviau savo pacios gamintas.
Ir dar klausimas del blenderio-jus trinat toki maza kieki, nes nu isvirus puse bulvytes ir morkytes, tai mano blenderis neuzkabina tokio kiekio, ar jus padarot daugiau ir po to sildot?
tai vat sios dieno spatirtis del konsistencijos

dingo elektra, nespejau subelenderiuoti

tai surtyniau su kosei trinti skirtu daiktu, o tada dar i sonus su saukstu, tai kelis sauksteliu valge, o paskui pradejo springti ir supyko baisiausiai, spjove is burnos, nesu to macius iki siol.
Bevalgant atsirdo elektra, sublenderiavau ir dabaige valgyti be pyksciu
QUOTE(women007 @ 2011 04 29, 08:38)
Sveikutes, norejau pasiteirauti, ar kai jums lieka kosytes, ja pasidedat i saldytuva ir paskui susildot? Ar kaskart nauja verdat? Ir jei sildot kokiu budu? ar statot induka i karsta vandeni? Ar mikrobangei?
kas lieka ismetu, nes ten jau bakteriju is burnytes patenka, palaikius ten ju ciela kolonija buna.
as verdu daugiau, kad pagautu blenderis, tai buna pavakariams tada, arba kitai dienai, jam su pilvu viskas ok, tai nebijau kad bus vakarykstis maistas.
sildau sildykleje arba karstame vandenyje, jokios mikrobanges

nors ja labai naudojam seimoje
QUOTE(Dolyte @ 2011 04 29, 15:16)
Ka jus duodat gerti apart MP? reikia kazkaip pradeti mokyti gerti is puodelio
kolkas duodu kartais virito vandenuko, bet matosi kad skonis jam

tik kaip zaidimas, ziadzia kramto snapeli su kruminiais dantukais, apziurineja teliuskuojanti vandenuka buteliuke