Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

QUOTE(snapper @ 2011 06 26, 20:08)
pabandyk gal moliugo kokio duoti, morkytes, sios darzoves saldesnes ir vaikiukams labiau patinka, bandyk ivairias darzoves, tikrai kazka atrasite abi  mirksiukas.gif

Kad ta košė ir taip saldi, nes su MP skiedžiu. Bandysiu šiandien špinato įmaišyti.

QUOTE(rittusia @ 2011 06 26, 21:13)
Gal per tirsta kosyte padarote.Pabandykite daryti skistesne smile.gif .

Skysta košytė. Kartą buvau visai skystą išvirusi, tai spaudėsi doh.gif

Neparašiau, kad ji kelis gurkšnius nuryja, o po to laiko burnoj, kol rėkti pradeda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2011 06 27, 13:16)

Neparašiau, kad ji kelis gurkšnius nuryja, o po to laiko burnoj, kol rėkti pradeda  blink.gif

Taip,kai kurie vaikuciai taip jau valgo kol ismoksta normaliai smile.gif .Maniske ir purksdavo ir verkdavo.Kol pavalgydavo,budavome abi apipurkstos kose lotuliukas.gif .Kantrybes mamyte mirksiukas.gif ,viskas bus gerai 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2011 06 26, 16:51)
O man jau darosi neramu dėl mano 6 mėnesių merginos. Jau beveik 2 savaites bandau primaitinti, bet ji net nesiruošia normaliai valgyti. Iš pradžių daviau ryžių- nepatiko, po to kukurūzai- irgi nurašė!  doh.gif  Pradėjau virti bulvę. Šventė būna, jei suvalgo arbatinį šaukštą. Kad maistas nebūtų sprangus, maišau su MP. Ką daryti?

Pas mane tos pacios bedos doh.gif ir bulvyte daviau, ir morkyte, ir banana, ir grikius, ir avizinius..visas tyreles su MP skystas dariau...ir ne vieno gramelio nenuryja..pradeda ziaugciot, spjaudyt..ir galiausiai viskas baigiasi rekimu doh.gif Nezinau nezinau...is kur tos kantrybes pasisemt...
Atsakyti
Vakar nei vieno kąsnio maitinama nenurijo. Užvakar bemaitindama pati bliauti pradėjau.. Kaži, kiek laiko teks mokintis? Šiandien artėja maitinimo metas, jau stresuoju.. doh.gif
Atsakyti
mamytes sakykite kurios duodate tarpmaitinimu tyreles kiek duodate jos ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte-x @ 2011 06 30, 10:17)
mamytes sakykite kurios duodate tarpmaitinimu tyreles kiek duodate jos ? g.gif

Vaisiu tyreles suvalgo puse bonkutes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2011 06 30, 12:26)
Vaisiu tyreles suvalgo puse bonkutes rolleyes.gif

ar mazos ax.gif nes maaniskis taigaletu ir visa sukirsti tik duok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte-x: 30 birželio 2011 - 14:10
80 ml, tas maza visa indeli Gerber, o jei is Hipp tai puse, kartais ir daugiau. nematau nieko blogo, jei apetitu nesiskundziat 4u.gif tik gali kitas maitinimas nusivelint....
Atsakyti
QUOTE(ausrele84 @ 2011 06 30, 23:06)
80 ml, tas maza visa indeli Gerber, o jei is Hipp tai puse, kartais ir daugiau. nematau nieko blogo, jei apetitu nesiskundziat  4u.gif tik gali kitas maitinimas nusivelint....

Mes 7.5 men panasiai tiek suvalgom 4u.gif Ir ne tarp maitinimu, cia musu pietus (darzoves su mesyte) arba vakariene buna... g.gif (vaisiai arba kruopu kose (matuoju tyreliu bonkutem, man taip patogiau maitinti, o ir lekstutes dar nenusipirkom blush2.gif ) per menesi priaugom 540g, tai turbut uztenka vaikui 4u.gif aisku, MP valgom daug (kas 3h, o kai karsta ir dazniau, nes gerti nieko nenorim doh.gif )

Atsakyti
sakykit mamites, o ar duodate arbateles ir kokias, pirktines ar paciu kazkaip darytos, maniske tai sultis megsta o vat arbatyte net nezinau kokia duot g.gif
Atsakyti
QUOTE(eva15 @ 2011 07 01, 10:02)
sakykit mamites, o ar duodate arbateles ir kokias, pirktines ar paciu kazkaip darytos, maniske tai sultis megsta o vat arbatyte net nezinau kokia duot  g.gif

as verdu kompota paprasta ir duodu man patare alergologe duoti nes vandenuko negere
Atsakyti
maniske irgi vandfenuko negeria, o pirktiniu arbateliu tiek daug kad nezinau kopkia pasirinkti, tai duodu sultys . o is ko kompotuka verdat?
Atsakyti