Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

QUOTE(saulyte-x @ 2011 07 04, 12:41)
mes  valgome taip:
  6.30-7.00 misinukas,230ml.
  10.30-11.00 darzoviene ,kartais gerem truputi kompotuko
  14.30-15.00 misinukas 230ml.
  18.30-19.00 kruopu kose ,krtaisgerem truputi kompotuko
  22.30-23.00 misimukas230ml.

kartais i tarpa duodu vaisiu  smile.gif

pas mus irgi panasus meniu tik :
10.30-11.00 kruopiene kose
14.30-15.00 darzuoviene
4u.gif
Atsakyti
Mes tik pradedam daržovienes ragaut...man įdomu,ar labai nukentės košės vertė,jei aš ją ryte išvirsiu,sutrinsiu ir laikysiu šaldytuve iki pietų?
Šiaip valgom tik MP,jau pabandėm bulvę,brokolį ir cukiniją.Azarto didelio košei kol kas nėra... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2011 07 08, 08:22)
Mes tik pradedam daržovienes ragaut...man įdomu,ar labai nukentės košės vertė,jei aš ją ryte išvirsiu,sutrinsiu ir laikysiu šaldytuve iki pietų?
Šiaip valgom tik MP,jau pabandėm bulvę,brokolį ir cukiniją.Azarto didelio košei kol kas nėra... biggrin.gif

seip tai ne ,bet kam je virti anksciau laiko ? smile.gif
Atsakyti

Kūdikiams skirto maisto nerekomenduojama šildyt. Aš, jeigu vis tik nebūtų galimybės virti prieš pat maitinimą, laikyčiau iš anksto paruoštą košę šiltai, pvz., termose. Yra ir specialių termosų vaikų maistui.
O maniškis, būdamas 6 mėnesių, irgi sunkokai valgė, vos po kelis šaukštelius. ir dabar dar didelio džiaugsmo nerodo doh.gif bet sąžiningai kiekvieną dieną pasiūlau...
Atsakyti

Aš ryte visad išsiverdu daržoves , o prieš duodama susmulkinu ir pašildau, juk su pirktine lygiai tas pats. O tevu -vaiku daželyje yra negi rekomenduojama košes duoti kambario temperatūros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte-x @ 2011 07 08, 09:10)
seip tai ne ,bet kam je virti anksciau laiko ? smile.gif

Mes grįžtam iš lauko ir jau labai norim valgyt...o košė neišverda staigiai... biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2011 07 08, 14:30)
Mes grįžtam iš lauko ir jau labai norim valgyt...o košė neišverda staigiai... biggrin.gif .

galima pasirinkti kita maitinima kai neinat ilauka
Atsakyti

Pas mus ta pati situacija mirksiukas.gif
Atsakyti

as manau pas daugeli mamyciu tokia pat situacija. o as tiesiog ateinu anksciau is lauko namo ir verdu darzoves o pavalgius po kokios valandeles vel einam i lauka. nors mano lialia ir blogai valgo, buna vos pora saukstu te suvalgo bet stengiuos kasdien gaminti sviezia, bet aisku buna kad zinau kad pagaminti neiseis kaip vakar pvz, vaziavom pas darugus prie ezero tai as isviriau ir sudejau i bonkute nuo tyreles ir laikiau siltai(visada turiu tuscia panasiems atvejams) o kazkur po 3 val mes jau valgem ja ir ji dar buvo net silta, nezinau gal tai ir nelabai geras variantas bet as manau geriau savo paruosta nei pirktine.
Atsakyti
mums 6 menesiai ir jau pratinames prie darzoviu tyres, taciau mazylis suvalges tyre buna irzlus ir reikalauja MP. Kaip reikes viena maitinima pakeisti darzoviu tyre, jei jis po valgio reikalauja MP? Gal kuri mamyte yra su tuo susidurusi ir ka dare?
Atsakyti
QUOTE(coraxas @ 2011 07 10, 17:17)
mums 6 menesiai ir jau pratinames prie darzoviu tyres, taciau mazylis suvalges tyre buna irzlus ir reikalauja MP. Kaip reikes viena maitinima pakeisti darzoviu tyre, jei jis po valgio reikalauja MP? Gal kuri mamyte yra su tuo susidurusi ir ka dare?

mum penktadieni jau bus 7 o koses pradejom valgyt nuo 5.5 ir mano lialia visada po darzovines dar MP pageria biggrin.gif pas mus nei vienas maitinimas neapsieina be MP kitaip ji jauciasi nepavalgiusi
Atsakyti
Sveikutes, norejau pakalusti, kada jus nusprendete ivesti antraji maitinima, mes jau nepilnas menesiukas kai valgome darzoves pietums, daugiau nieko nevalgome isskyrus MP, kada jau butu galima isvesti antra matinima, as galvoju apie dar viena darzoviene su mesyte jau, nes svorio pas mus pakankamai 9kg, tai nenoriu su kruopomis skubeti ax.gif
Atsakyti