Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas už minimumą

QUOTE(mot99 @ 2011 02 10, 17:03)
Tai kiek valandu per savaite jus dirbat?

niekam tos valandos yra neidomios yra darbo dirbi, darbas su klientais, gali ir 20 val paskambint leksi ir per sventes ir atostogas doh.gif Per sventes dirbti is vis ne naujiena
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2011 02 10, 16:05)
nera jokios galimybes vaziuot ne masina plius turiu visur spet tuo paciu ir vaika is darzelio paimt  unsure.gif gyvenu vienam gale miesto, darzas centre, darbas kitam gale beveik jau ne Vilniuje.
O atrodyt turi irgi normaliai, nes darbas su klientais pageidautinas kostiumelis ofisinis, o alga jau nusirito iki minimumo  unsure.gif
Kiek paskaitau apie bedarbes, tai jauciuosi blogiau nei tos bedarbes, net vaiko aukletoja ir tai pasake jus is tu vienetiniu seimu mokanciu uz darzeli visa kaina  blink.gif , matyt turite is ko  cool.gif 95 proc grupes teveliu moka ne visa kaina.
Tai ir pagalvoji dirbi, kad uz darzeli uzmoket ir tai neuztenka mano algos  doh.gif , tai kam tada dirbt  g.gif

i vyras negali vaiko paimt/ nuvest?

As kazkada gyvendama Virsuliskese dirbau NV unsure.gif be masinos. Apie valanda kelio (gal su biskiu), bet kokiame didmiestyje darbas iki kurio valanda kelio skaitosi "prie namu".
Papildyta:
QUOTE(Dipsis @ 2011 02 10, 16:10)
uz minimuma gali dirbti, jei nesugalvoji nieko geriau, nes sedint namie galima uzdirbti tikrai daugiau, bet cia kiekvienam spresti pagal save. smile.gif

pvz?
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2011 02 10, 17:10)
uz minimuma gali dirbti, jei nesugalvoji nieko geriau, nes sedint namie galima uzdirbti tikrai daugiau, bet cia kiekvienam spresti pagal save. smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , nu bet nuomone is karto tokia va sedi namuose nedirba doh.gif , degraduoja unsure.gif ,manau chalturkiu as susirasciau aisku neoficialiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 02 10, 15:41)
Tai juk ir 100 ant kelio nesimeto  unsure.gif Juk zmogui kurio minimalios pajamos tai turetu buti didele suma. Ar kazko nesuprantu? Juk pvz jei sudejus pasalpas gauni 600 (abejoju kad tiek gauni, nes gi bedarbio pasalpa trumpalaike), tai 100-200lt papildomai per men tikrai nemazi pinigai turetu atrodyti, o dar ir kaip jau minejo, kita darba gal lengviau susirast dirbant.

Jei dirbi pašalpų gali ir negauti, jei įsitenki į minimumą 1 žmogui. O dirbti už minimalų, kai atskaičius išlaidas transportui ir auklei ir darželiui lieka 100 Lt tai išvis blink.gif Jūs sutiktumėte dirbti mėnesį už 100 Lt?
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 02 10, 17:14)
i vyras negali vaiko paimt/ nuvest?

As kazkada gyvendama Virsuliskese dirbau NV  unsure.gif be masinos. Apie valanda kelio (gal su biskiu), bet kokiame didmiestyje darbas iki kurio valanda kelio skaitosi "prie namu".
Papildyta:
pvz?

Nuveza, jeigu nenuveztu doh.gif vaziuoju masina 1-1,5, autobusais 3 persedimais, o atgal 4, net neisivaizduoju kiek reiktu vaziuot doh.gif
Bendradarbe jau ne karta su taksu vaziavo, nes vienas is autobusu velavo tuo paciu ji i kita neisedo doh.gif , o autobusu grafikas kas 1-1,5 val, buna ir apskritai neatvaziuoja, tai viena karta laukem 3 val, kai as dar masinos neturejau ir teisiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blumchen: 10 vasario 2011 - 15:27
QUOTE(Digse @ 2011 02 10, 16:20)
Jei dirbi pašalpų gali ir negauti, jei įsitenki į minimumą 1 žmogui. O dirbti už minimalų, kai atskaičius išlaidas transportui ir auklei ir darželiui lieka 100 Lt tai išvis blink.gif Jūs sutiktumėte dirbti mėnesį už 100 Lt?

kur uz 100? Jei dar uz darza ir aukle uztenka sumoket? Man nei uz darza, nei uz aukle niekas nedovanoja. O vaiko 4-5 metu namie irgi laikyt nelabai, darzelis taip ar taip bus, beto as nesugebu vaiko pamaitint uz 5lt dienai, darzelis dar taupiau iseina, man rodos.
Papildyta:
QUOTE(blumchen @ 2011 02 10, 16:22)
Nuveza, jeigu nenuveztu  doh.gif vaziuoju masina 1-1,5, autobusais 3 persedimais, o atgal 4, net neisivaizduoju kiek reiktu vaziuot  doh.gif

o verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2011 02 10, 16:16)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif , nu bet nuomone is karto tokia va sedi namuose nedirba  doh.gif , degraduoja  unsure.gif ,manau chalturkiu as susirasciau aisku neoficialiu  cool.gif

"sedi namuose" ir "dirba namuose" siek tiek skiriasi, ar ne?
Na bet man vis tiek idomu - toks valandu neskaiciuojantis, atsakingas, kurybingas darbas 6 dienas per savaite, Vilniuje ir minimalus atlyginimas? Be priedu uz projektus ar rezultatus? Taigi - 9600 Lt per metus?? Ar teisingai suprantu?
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 02 10, 16:25)
kur uz 100? Jei dar uz darza ir aukle uztenka sumoket? Man nei uz darza, nei uz aukle niekas nedovanoja. O vaiko 4-5 metu namie irgi laikyt nelabai, darzelis taip ar taip bus, beto as nesugebu vaiko pamaitint uz 5lt dienai, darzelis dar taupiau iseina, man rodos.
Papildyta:
verysad.gif

čia norėjau pasakyti, kad arba auklė, arba darželis, žodžiu, visos tos išlaidos, kurių atsiranda dėl darbo
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2011 02 10, 16:29)
čia norėjau pasakyti, kad arba auklė, arba darželis, žodžiu, visos tos išlaidos, kurių atsiranda dėl darbo

darzelis, mano akim atsiranda ne del darbo, o del vaiko lavinimo. Ir man atrodo darzelyje pigiau nei namie, cia tik skamba 200/men, juk ir namie vaikas valgo, knygeliu, popieriaus/ piestuku reikia
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2011 02 10, 17:26)
"sedi namuose" ir "dirba namuose" siek tiek skiriasi, ar ne?
Na bet man vis tiek idomu - toks valandu neskaiciuojantis, atsakingas, kurybingas  darbas 6 dienas per savaite, Vilniuje ir minimalus atlyginimas? Be priedu uz projektus ar rezultatus? Taigi - 9600 Lt per metus?? Ar teisingai suprantu?

ne kurybingas, bet atsakingas, klientu aptarnavimas, sutarciu tesimas.
Musu srityje nieks valandu neskaiciuoja, jeigu pradesi skaiciuot, tai ir tos minimalkos neuzdirbsi. Visur jums tik projektai ir priedai rodosi, mes zmones zemiskesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2011 02 10, 16:37)
Musu srityje nieks valandu neskaiciuoja, jeigu pradesi skaiciuot, tai ir tos minimalkos neuzdirbsi. Visur jums tik projektai ir priedai rodosi, mes zmones zemiskesni  smile.gif

o ieskoti kito kad ir labai panasaus bet arciau nebandete? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2011 02 10, 16:37)
Musu srityje nieks valandu neskaiciuoja, jeigu pradesi skaiciuot, tai ir tos minimalkos neuzdirbsi. Visur jums tik projektai ir priedai rodosi, mes zmones zemiskesni  smile.gif

Ka reiskia "rodosi"? Klientu aptarnavimas tai suprantu cia ne prie kasos? Visur kur prasideda pardavimai, atsiranda priedai nuo rezultatu. Todel ir klausiu - ar tikrai jus per metus uzdirbot 9600 lt? Ir taip eile metu? Turedama ziniu sudarineti sutartis ir patirties pardavimuose per visus tuos metus nesugalvojot pakeisti darbo? Bent jau del to, kad jis butu salia namu? Arba salia darzelio.
Vadinasi arba kazko nedasakot, arba realiai situacija jus tenkina.
Atsakyti