Įkraunama...
Įkraunama...

Bebecar vežimėliai

QUOTE(dizzy___ @ 2011 04 17, 20:21)
Mums irgi labai, labai patiko stylo at vežimukas, t.y jo lopšys ir kėdutė, sėdimąją dalį panaudojom tik mėnesį, nes daug patogiau nusipirkt skėtuką, jį paprasčiau susipakuot, ir t.t
dar vienas minusas, kad vežimai labai brangūs, o parduot jų praktiškai neįmanoma doh.gif  O jie juk nesudėvimi lotuliukas.gif  nors gimdyk ir gimdyk lotuliukas.gif

Labai puikus sprendimas biggrin.gif
Taip sutinku su visomis -Sportine dalis tikrai galetu buti kiek platesne, nors tos sonines apsaugos -jos lankstosi.
Plotis sportines jei neklystu 33cm - labai daug vezimu toki ploti ir turi.
Atsakyti
Plotis 28 cm maximum mirksiukas.gif 33 cm cia jau prabangiai butu biggrin.gif
Atsakyti
Dar neilgai bandom parduot savąjį, tačiau būtų idomu išgirst, ar LT saviškius pardavėt, jei taip už kokią kainą? Rašykit į až, dėkui!
Atsakyti
As gana greitai pardaviau, bet mes ji naudojom tik kaip lopsini ir kedute, sportinis buvo naujas. Naudojom 5 men. papardavem trecdaliu pigiau nei pirkom. Kaip mazai naudotas vezimas, manau kaina pirkejui gera, as su mielu noru ir pati uz tiek buciau nusipirkus tokio stovio, bet tada rast naudotu negalejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 04 18, 21:16)
As gana greitai pardaviau, bet mes ji naudojom tik kaip lopsini ir kedute, sportinis buvo naujas. Naudojom 5 men. papardavem trecdaliu pigiau nei pirkom. Kaip mazai naudotas vezimas, manau kaina pirkejui gera, as su mielu noru ir pati uz tiek buciau nusipirkus tokio stovio, bet tada rast naudotu negalejau  doh.gif

Ir gerai kad negalejai biggrin.gif
28 - cia kurioj taip vietoj ...
Atsakyti
Aktualiausioj per pecius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 04 18, 23:38)
Aktualiausioj per pecius  mirksiukas.gif

Aktualiausia ta vieta ant kurios sedi biggrin.gif
As ir sakau,kad tos sonines apsaugos i sonus atsilenkia, bet tikrai galetu but kitokios. Forma kitokia ir platejancios, one tokios stacios doh.gif
Atsakyti
Na ta vieta ant kurios sedi pas vyrus yra siauresne uz pecius (su retom isimtim biggrin.gif ), todel mes matuojam per pecius. Jei peciai tilps, tai sedimajai dar ir vietos liks lotuliukas.gif
Atsakyti
o as manau kad parduoti lengva toki vezimuka..mes pirkom deveta..tai keikiausi koks mazas pasirinkimas devetu..bet galiausia gavau toki koki norejau..net spalva pasiseke gauti tokia kokia norejau wub.gif svarbu kainos per daug neuzraityti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Labai domiuosi BEBECAR vezimeliais, tik niekaip nezinau kur butu galima juos nusipirkti.Labai patinka 2011 metu modeliukai.gal kas galite man padeti ir suteikti daugiau informacijos.Aciu
Atsakyti
Praeita savaite skambinau i ju atstovybe Vilniue, deja, apie puse metu vezimeliu i lietuva nevez, ir kada jie bus-neaisku. Sake jie jau nieko nebeturi. Vezimeliai man labai patiko, super vaziuoja, bet man buvo nepatogu paimti lopsi uz tu rankenu, nes jis toks nemazas, ir nepatogi fiksacija ant vaziuokles, ir zinoma svoris tiek lopsio, tiek vaziuokles. O siaip tikrai geras variantas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirele: 18 gegužės 2011 - 09:06
As taip pat rasiau jiems laiska ir man taip pat atsake, jog nebeves i LT ir kazkaip idomu kodel, nes kiek kas turejo tikrai labai gyre juos ir man labai patinka ju modeliukas, o ypac IP-OP.Na nera vezimo mano manymu kuris neturetu tam tikru minusu ir tam tikru pliusu smile.gif zsienyje, tik vat nelabai cia i LT siunia, o ir paciupineti labai jau norisi gyvai ji...
Atsakyti