Įkraunama...
Įkraunama...

Bebecar vežimėliai

Man stylo AT vaziuokles grazios biggrin.gif
O rinkausi ji dar ir todel, kad bene vienintelis is geru klasikiniu vezimu turi manevringus ratus. Nei inglesina, nei emos tokiu neturi. O ir medziaginis krepsys mano akiai graziau atrodo, baisiai nenorejau metaliniu grotu apacioje.
user posted image

Atsakyti
Stylo at vezimeliai smagus, labai minkstai vaziuoja. la bai ilgai ieskojome pikrti, nes norejome butent geleto, bet radome.
Siaip tikrai patariu, kas nesibaimina svorio smile.gif
o mes jau isaugome ir parduodame saviski smile.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojame Stylo At. Labai dziaugiames (netgi vyras). Labai pravazus, vazinejomes ir miske ir pajuriu, ir jokiu problemu. Labai man patinka puiki amortizacija, vezimukas i visas puses linguojas, minkstutis. Nors turime kedute bet jos net nenaudojam, nes man lopsiukas superinis, visur leliuka jame veziojames, man taip gera ziuret kai vaikiukas miega lopsiuke patogiai issidrebes nei kad tose kedutese sumurdytas. Ir dar mum pajuryje gyvenantiem labai pasiteisino lopsiukas nes nors ir silta visada labai vejuota. Masinoje silta o lauke baisus vejas, tai buda uzverti ir lelius jokio vejo negauna, o jei keduteje susilusi vaika is masinos reiketu traukti ir nesti kazkur tai tikrai ne kas butu.
Na sportinuko dar neisbandem, bet jau lopsiuka baigiam isaugti, tai neuzilgo reikes ir ji bandyt smile.gif
Atsakyti
Sakykit mergaites praduriau katik savo stylo rata..kaip geriausia sutvarkyti? verysad.gif verysad.gif verysad.gif kad normaliai laikytu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 23 birželio 2011 - 11:21
QUOTE(gaudri @ 2011 06 23, 11:09)
Sakykit mergaites praduriau katik savo stylo rata..kaip geriausia sutvarkyti? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  kad normaliai laikytu doh.gif

Neskit tiems, kas masinu padangas remontuoja, uzklijuos mirksiukas.gif
Atsakyti
leliukas bus pas mus tik spalio gale, bet jau isigyjau BEBECAR STYLO ir dziaugiuosi, nes man jie tik kokybe tiek isvaizda superiniai, o i lT zada pradeti vezti juos jau siais metais... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2011 06 23, 12:09)
Sakykit mergaites praduriau katik savo stylo rata..kaip geriausia sutvarkyti? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  kad normaliai laikytu doh.gif

Labas
nieko neklijuokit,- paprasciausia nusipirkit kita kamera 12 coliu.
Jos yra tokios pat kaip ir paciu maziausiu triratuku ar dviratuku, kainuoja gal 8lt.
gal ir suklijuos bet bus sustorejimas kameroj ir tikrai nauja ilgiau tarnaus smile.gif
Atsakyti
as turiu bebecar stylo anksciau pirkta pirmam vaikuciui.
bet mes pirkome be auto kedutes. dabar pagalvojau kad labai praktiska ir auto kedute, kuria ant remo gali uzsimesti..
tad klausimas ar naujai pirktos autokedutes tiks mums ant senesnio remo.
ir klausimas gal kas gali mums parduoti nauja ar deveta? smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ar įmanoma IpOp nupirkti tik Air Tyres - pripučiamus ratukus, nes nupirkom paprastą variantą ir baisiai jis krato, kai nuo šaligatvių ant įvairesnės žemės užvažiuojam...
kiek ieškojau internete niekur nerandu kad tik padangėles nupirkti (mes UK gyvenam, tai čia rašo, kad AT nebūna išvis), bet gal čia aš ko nežinau, nes išvis niekur atsarginių ratų nerandu...
g.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri naudojote Bebecar Stylo Class?
Atsakyti
Jau vėl atsirado Lietuvoje Bebecar stylo at thumbup.gif Ką domina: http://www.vaikams.e..._category_id=35
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2011 08 17, 18:22)
Jau vėl atsirado Lietuvoje Bebecar stylo at  thumbup.gif  Ką domina: http://www.vaikams.e..._category_id=35

Nu geras bigsmile.gif . O tai kas čia tokią antį buvo paleidęs, kad jau nebeveš jų visai į LT ? g.gif
Atsakyti