Įkraunama...
Įkraunama...

Bebecar vežimėliai

Mes šiandien Klaipėdoje apžiūrėjom Bebecar Stylo Class, tai nerealus vežimėlis, su dideliais ratais. Super minkštas ir gražus.
Atsakyti
QUOTE(vaidajk @ 2011 08 17, 21:11)
Mes šiandien Klaipėdoje apžiūrėjom Bebecar Stylo Class, tai nerealus vežimėlis, su dideliais ratais. Super minkštas ir gražus.

As irgi uzmaciau sita grozi!!! Tikrai labai grazus. Priekiniai ratai manevringi smile.gif Bet vis tiek Emmaljunga man labiau patinka.
Atsakyti
duokit žinoti kur Vilniuje pardavinėja Bebecar?
man tiksliau jų auto kedutės reikia..
Atsakyti
Na mes turime Bebecar Ip-op ir kol kas dziaugiames - pradzioj labai barskejo jis mum, kol apziurejom, kad ratukai skiritngais auksciais pastatyti doh.gif Dabar norisi lopsio didesnio ir erdvesnio, kol kas dar ne ankstas, bet ziema apsirengus bus per mazas tikrai. Beje, pastebejom, kad tiek lopsyje, tiek autokedutej prakaituoja maziukas, tai tiesiam papildomo audinio, bet didelio skirtumo nebuna.
Dabar ziurinejam pirkti nauja vezimuka su didesniu lopsiu ir vel perziureje visus grzim prie Bebecar Stylo Class - norim klasikinio, bet kad ratai priekiniai butu manevringi - kitokiu alternatyvu kaip ir neradau. Ar kas zinote, kiek didesni Stylo Class lopsiai nei Ip-Op? Niekur nerandu ismatavimu MiniBob ir MaxiBob lopsiuku, kad palyginti butu galima...
Atsakyti
Kas gali pasakyti, kas pas mus prekiauja siais vezimais, kas tikrieji atsovai? nes kam rasau del kainu tai arba neatraso net arba teigia kad jau neprekiauja. Kaip suprantu imanoma pirkti tik lopsi su vaziuokle?
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2011 09 17, 14:41)
Kas gali pasakyti, kas pas mus prekiauja siais vezimais, kas tikrieji atsovai? nes kam rasau del kainu tai arba neatraso net arba teigia kad jau neprekiauja. Kaip suprantu imanoma pirkti tik lopsi su vaziuokle?

Prekiauja www.vaikams.eu
jie turi ne tik internetinę, bet ir gyvas parduotuves. Manau, kad tik lopšį su važiuokle pas juos galima nusipirkti. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 09 18, 11:25)
Prekiauja www.vaikams.eu
jie turi ne tik internetinę, bet ir gyvas parduotuves. Manau, kad tik lopšį su važiuokle pas juos galima nusipirkti. Sėkmės  4u.gif

Kainos ten butent situ vezimeliu nenurodytos, tai kazkaip keista..
O gal kas naudojo gali parasyt, ar uztenka sio vezimelio lopsiuko plocio vaikuciui ziema? Radau internete, kad Bebecar Stylo AT vidiniai lopsio ismatavimai: 75*30*18cm. Ar ne per siauras jis ziemai?
Atsakyti
Ismatavimai kazkokie neteisingi g.gif Stylo lopsys tikrai platus bus kokie 35 cm tikkrai, jis tik i koju gala siaureja kazkiek, bet ties kojom to plocio ir nereikia. Man i stylo lopsi tilpo ir storas vilnonis vokas ir vaikas su kombinezonu i ta voka dar cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 09 24, 01:12)
Ismatavimai kazkokie neteisingi  g.gif  Stylo lopsys tikrai platus bus kokie 35 cm tikkrai, jis tik i koju gala siaureja kazkiek, bet ties kojom to plocio ir nereikia. Man i stylo lopsi tilpo ir storas vilnonis vokas ir vaikas su kombinezonu i ta voka dar  cool.gif

Man gamintojai taip atsakė del lopšių išmatavimų :

The Maxibob carrycot is 790cm x 370cm and the minibob is 770cm x 360cm.
Atsakyti
Pas mane vežimukas ip-op. Lopšys toks http://www.vaikis.eu...racer-st-e850_/ tai išmatavau 71x34 cm. Tiesa, ties kojytėm siaurėja, lieka apie 28 cm. Šitie lopšiai trumpesni. bet kadangi leliukas gims lapkritį, tai mums to lopšio per žiemą bus per akis smile.gif
Atsakyti
Pradedu aktyviau ieškoti vežimaičio gruodžio pradžioj gimsiančiam kleckui..Kažkaip anksčiau akys neužkliūdavo už Bebecar stylo at, ale dabar pamačiau ir pradedu gundytis..svoris man kaip ir neaktualus, važiuosim liftu, laiptų niekur nėr, tai įdomu, kokie dar minusai šio vežimo? Lopšys irgi nemažas, kaip suprantu, pilnai užtektų visai žiemai..Kad priekinius ratus galima padaryti manevringais irgi super, kad supamas, minkštas thumbup.gif ..Kuri ten rašėt apie lopšio pasvirimą į priekį ir prastą rankenos išcentravimą, prašom plačiau, labai įdomu visokie minusiukai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 10 05, 15:05)
Kuri ten rašėt apie lopšio pasvirimą į priekį ir prastą rankenos išcentravimą, prašom plačiau, labai įdomu visokie minusiukai..  g.gif

Ne aš rašiau, bet nešant lopšį už rankenų, galvūgalis nusvyra šiek tiek žemyn. Bet aš tą problemą sprendžiu paimdama rankenas ne per vidurį, o arčiau galvūgalio. irnesakyk.gif O šiaip daugiau jokių minusų-minusėlių nesugalvoju. g.gif
Atsakyti