Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje



Zinau, kad daugiausia Moksleiviu rumuose vaikai lanko, bei gal yra dar kitu vietu...
Pati buvau Telekome, tai baseine man visai nesilta pasirode ??? I jacuzzi irgi nerekomenduojama vestis, nes sroves kelia kuna ir lengvus vaikus gali apversti...
O vaiku baseinelyje tai isvis vandens iki keliu - negi jei gules ten atsigule...

Kas lankote pasidalinkite patirtimi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 17 vasario 2006 - 00:22
mes moksleiviu rumuos buvom karta, ten yra grupe su trenere mazesniems nei 6m vaikai. Ta prasme mama ar tetis kartu su vaiku i baseina lenda o trenere moko kaip plaukti reikia. Turiu pasakyti kad ispudziai patys kosmariskiausi mad.gif daugiau jeigu eisim tai tik atskirai, be jokiu treneriu mad.gif Dukra jau po 10 min pareiske kad eis is cia, o pries tai vos ne asaros buvo, trenere leipia ( primigtinai) daryti kazka, o vaikas mano pirma karta baseine, aisku kad reikia pirma viena dalyka ismokti, po to kita, o cia viena rato vienas pratimas, kita jau kitas ir visai nesvarbu kad to pirmojo neismokai. Ir dar ant manes vare, kad va lepkit vaikui daryti ta ar ana, bet jeigu vaikas bijo panerti, tai gal pirma reikia kad nebijotu, o ne kisti galva po vandeniu per asaras. Viskas baigesi tuo kad susinervinau ir baigem atsikirai nuo visu.

Aisku as ir pati galiu pamokyti kaip plaukti, bet noretusi kad kazkas kitas tai padaryti, gal kas nors turi kokios patirties su plaukimo treneriais, ta prasme pas ka geriau vesti kad plaukti ismokytu netraumuojant vaiko?
Atsakyti
O as apie moksleiviu rumus labai gera nuomone susidariau. Savo veresniji pries mokykla 2 metus veziojau i "Nykstuku" mokyklele. Vykdavo ir baseino pamokeles. Visi vaikai, kurie pastoviai lanke, po metu jau gerai plauke. Manau, tikrai didelis treneres nuopelnas, kad 15 penkiameciu vienam baseine ne tik suvalde, bet ir plaukt ismoke clap.gif . Mus treniravo Rasa.
Atsakyti
Kai mano mazajai suejo 1 menuo pradejo lankyti antakalnio baseina. Mazoji puikiai plaukia. Yra instruktore. Taipat yra kur pasedeti, ir issimaudzius gali buti kiek nori, tad as su maze iseinu, kai ji uzmiega. Pilna visokiausiu zaisliuku. Siltas oras, maze gali sau prisiplikineti, o ta ji labai megsta. Vandens ten tikrai iki keliu. Labai paskausta nugara. Man apie 10 kartu abonimenta niekada niekas neuzsimine, nors mes buvom apie 30 kartu. As moku uz 5 kartus 60lt. ir dar gaunam 3 kartus nemokamai.
Atsakyti
Iva, as seniau panasaus amziaus mokiausi plaukti moksleiviu rumuose. Bet zinai kaip seniau budavo, tai be teveliu viskas vykdavo.
O siaip tai tikrai labai daug kas nuo treneriu priklauso. Jei vyresniems vaikams, tai Zilinska rekomenduociau, bet jisai man atrodo tik didziajame baseine dirba.
Atsakyti
Žinau, kad Karoliniškiese yra darželis " Delfinukas" su baseinu. 1 val. kainuoja 5 LT. Leidžia nuo 3 metuku. Gal kas žinot daugiau?
Atsakyti
vakar buvome antakalnio baseine. vanduo sake 34 laipsniai. mano mazoji pirma karta maudesi tokioje dideleje erdveje, ir kai instruktore liepe laikyti tik galvute, tai maciau, kad jai labaio nesaugu buvo - vis ieskojo mano rankos isikibti. taip pat nepatiko plaukti ant nugaros. pirma karta buvome 15 min. veliau sake po truputi laika ilginti.
taciau po baseno, namuose kai miegojo (per miegus), labai graudziai verke - taip dar nebuvau girdejusi ohmy.gif issigandau, kd taip stipriai paveike - ji pas mane jautruole 2.gif net nezinau ar lankysime, nors jau nusipirkau abonimenta.
tai tokia musu patirtis g.gif
Atsakyti
O mums tai Antakalnio baseine thumbup.gif
Po pirmo karto tai ir as maniau kad daugiau ten neisiu, o dabar kuo toliau tuo smagiau. Tik isinesu i baseino patalpa ir perrengineju, o ji jau ziuri i vandeni ir krikscia is malonumo, o vandeny ir juokiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Iva @ 2004 01 29, 14:23)
mes moksleiviu rumuos buvom karta, ten yra grupe su trenere mazesniems nei 6m vaikai. Ta prasme mama ar tetis kartu su vaiku i baseina lenda o trenere moko kaip plaukti reikia. Turiu pasakyti kad ispudziai patys kosmariskiausi mad.gif daugiau jeigu eisim tai tik atskirai, be jokiu treneriu mad.gif Dukra jau po 10 min pareiske kad eis is cia, o pries tai vos ne asaros buvo, trenere leipia ( primigtinai) daryti kazka, o vaikas mano pirma karta baseine, aisku kad reikia pirma viena dalyka ismokti, po to kita, o cia viena rato vienas pratimas, kita jau kitas ir visai nesvarbu kad to pirmojo neismokai.

Aisku as ir pati galiu pamokyti kaip plaukti, bet noretusi kad kazkas kitas tai padaryti, gal kas nors turi kokios patirties su plaukimo treneriais, ta prasme pas ka geriau vesti kad plaukti ismokytu netraumuojant vaiko?

Taigi,ir mes savo vyresneli pries metus lvjc rumuose baseine traumavom.Jam tada buvo 3metai,ispudziai analogiski(kaip supratau ,ta pati trenere buvo).Pasekmes taisom iki siol.Nors,atrode,vaikas pries "treniruotes" nebijojo vandens,bet po 4 plaukymo pamoku... ohmy.gif Nebegalejau prikalbinti net lipti i baseina. blink.gif
Siais metais(dabar jam 4m)pradejom lankyti moksl.rumuose "Nykstuku mokyklele".Va ten,treneres deka,vaikas jau nebebijo baseino(to pacio ji isgasdinusio).Dar kisti galvos po vandeniu nedrista,bet jauciasi pazanga.Na tikrai labai sauni trenere-jokio spaudimo vaikui nedaro,leidzia tiesiog zaisti vandenyje. rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip ten Antakalnio baseine ar reikia kokiu spec. pampersu plaukiojimui, ar vaikuciai ten pliki plaukioja? Ir kokia apranga mamytems?

Laikas jau ir mums butu pradeti plaukioti smile.gif
Atsakyti
kaip bebutu keista, bet mazyliams baseine tikrai pravercia spec. pampersai arba bent jau triusikeliai. vat paskutini karta, kai buvom, mazuli mamytei teko is vandens kelt pilnom kelnem... o butu nuogas buves - zvejotu kaki po visa baseina...
Atsakyti
Į "Delfinuką" mes buvom nuėję prieš kokius 2 metus. Mano sūnui buvo 3 metai. Baseinas visai mažuliukas, o dar mamytės sulindusios. Žiūri, kad tik užpakaliais nesusidurtum. Vaikui patiko. Bet jau higienos atžvilgiu tie visi kilimėliai aplink baseiną ir persirengimo kambaryje ... doh.gif doh.gif doh.gif Daugiau ten nėjom. Be to , po metų sužinojau , kad vaikai , kurie dar lankė baseiną kažkokią odos ligą pasigavo. To ir reikėjo tikėtis... dry.gif dry.gif dry.gif
Atsakyti