Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 51 namučiai

SS, taip, aš labai norėjau šios knygos ir iškart pradėsiu skaityt thumbup.gif

Nežinau, ką daryt su KM, noriu važiuot, bet gaila kelionėj pinigų. O dar darbovietė parašė, kad jei noriu, gali pervesti pinigų man už darbą, tai kaip ir turėčiau už ką važiuot. Ką daryt doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 02 17, 14:10)
Zmoniu labai daug,teisingiau vaiku,nes siandien ten ju diena,moksleiviai autobusais suvaziave. Grybauskaite su visa palyda buvo,tai apstumde mane tie jos berniukai-sargiukai biggrin.gif Siaip faina man ten,nors minios nemegstu,tai vienintele isimti knygu mugei darau,ta pati knygine atmosfera mane atgaivina bigsmile.gif

Geras sitas sakinys. lotuliukas.gif

QUOTE(Creed @ 2011 02 17, 14:19)
Dar galvoju ar noriu M.Cole "Apsupta" ir Starkaus "Tuk tuk Indija"

Kiek kainuoja tuk tuk indija? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 02 17, 15:35)
SS, taip, aš labai norėjau šios knygos ir iškart pradėsiu skaityt  thumbup.gif

Nežinau, ką daryt su KM, noriu važiuot, bet gaila kelionėj pinigų. O dar darbovietė parašė, kad jei noriu, gali pervesti pinigų man už darbą, tai kaip ir turėčiau už ką važiuot. Ką daryt  doh.gif  bigsmile.gif

Važiuok, mes keturiese iš kito skyrelio ryt būsim, iš Kauno biggrin.gif
Atsakyti
Paskaičiau kaip ten žmones stumdosi ir rūbinėse nėra kur striukių kabint ir visai nesigailiu, kad nesu aš knygų mugėj laugh.gif

Dori, aš tai tavo vietoj nevažiuočiau vien dėl kelionės išlaidų unsure.gif unsure.gif

Atsakyti
Sveikutes. Ar kuri skaitet Paulo Coelho "Maktub"? Radau rusiskoj el.bibliotekoj. O įdomu kaip Lietuviskai vadinasi vadinasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siberica: 17 vasario 2011 - 15:40
QUOTE(Siberica @ 2011 02 17, 16:39)
Sveikutes. Ar kuri skaitet Paulo Coelho "Maktub"? Radau rusiskoj el.bibliotekoj. O įdomu kaip Lietuviskai vadinasi vadinasi?

niekaip dar nesivadina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 02 17, 15:47)
Kiek kainuoja tuk tuk indija? bigsmile.gif

35 Lt 4u.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif

mano krūvelė pasipildė dar dviem knygomis. Abi apie vampyrus ( Miręs pasauliui ir Vampyrų akademija ). nujaučiu, kad šiais metais persisotinsiu vampyrais ir daugiau į jų pusę nebežiūrėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiūriu dabar laidą "Akropolio šeimos turnyras", vienas iš klausimų "Ką galima rasti bibliotekoje?". Žinot koks populiariausias atsakymas? Ne, ne knygos, ŽURNALAI doh.gif
Atsakyti
Sveikos

Perskaiciau siandien "Mama Afrika" ax.gif Ir nekantrauju, kada ryt eisiu naujos knygos rinktis ax.gif Pries miega turbut dar karta skaitysiu "Mazaji princa" (praeita savaite maximoje su nuolaida nusipirkau rolleyes.gif )

Dz. Keruako "Kelyje" bandziau skaityt dar vidurineje, nelipo man schmoll.gif Dabar gundausi vel pabandyt, jei is Jusu patarto saraso nieko nerasiu..
Atsakyti
priminė šitą biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Gal galit patart kokia knyga,kuri butu apie seimos kartas. smile.gif patinka man tokie pasakojimai..
Atsakyti