Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 51 namučiai

QUOTE(muminukas @ 2011 02 18, 06:46)
sapnavau, kad Doriforė, kuri sapne vadinosi Lina, ėmė Užkalnio autografą, o jis čia mums visoms perdavė laikyti frontą... visai jau man faricht, pilnatis  biggrin.gif

lotuliukas.gif geras sapnas.

Nustebau, kad metų knygą laimėjo M. Martinaitis ax.gif buvau beveik garantuota, kad laimės Radvilavičiūtė. Vakar pradėjau skaityt jos knygą, labai įtraukianti, taip lengvai "slysti" tekstu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2011 02 18, 08:40)
O as skaitau toliau Moemo Aistru nasta. Zinokit, visai idomu, kazkaip tinka man siuo metu ji....
Ingenai, primink, kiek tu jos perskaitei? Pirmaja dali?

Pirmosios dalies nepabaigiau blush2.gif Gal kokius du trečdalius pirmosios perskaičiau g.gif Ir tada atėjo nušvytimas, kad nebenoriu aš jos unsure.gif blush2.gif

QUOTE(Masako @ 2011 02 18, 08:59)
O si knyga - letai, nuosekliai pasakojanti apie vieno zmogaus gyvenima, atskleidzianti jo potyrius, jausmus, mintis, poziuri i pasauli...Siuzetas toks paprastas, jokiu ten intrigu, sokiruojanciu detaliu, bet reikia ir nuo to kartais pailseti turbut  biggrin.gif

Va turbūt tas lėtai, nuosekliai man ir užkliuvo...
GinkDie , nesakau, kad knyga bloga. Gera, bet ne visai man, ne visai laiku.
Atsakyti
clap.gif gavau šiandien bibliotekoj Saramago "Evangelija pagal Jėzų Kristų" ir Kurklietytės "Šešėlių verpėja" yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 18 vasario 2011 - 13:44
Prisiminiau neblogą knygą,Džeko Londono "Mėnulio slėnis".Gal kas skaitėt? Turiu seno leidimo ir kaip visad nėr paskutinio puslapio,nežinau kuo baigės smile.gif

Nežinau ką skaityt,ir vieną imu,tai kitą...Reiktų iš bibliotekos paimtas skaityt.Turbūt imsiu Sigrid Undset "Ulavas,Auduno sūnus".Pažiūrėsiu,ar po "Kristina,Laurenso duktė" patiks.

Ar kas skaitėt"Rikardo Rejišo metai"?Daugumai patinka "Evangelija pagal Jėzų Kristų".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 18 vasario 2011 - 13:47
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 18, 11:00)
Kadangi anonsą įdėjo visai neseniai, tai spėju, kad gali pasirodyti šio mėn pabaigoje arba kovo pirmomis dienomis.

Klausiau mugej Jotemos ,tai irgi sake,kad kovo menesi,taip pat ir kazkokia nauja Marininos knyga ruosia,bet uzmirsau pavadinima doh.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 18, 11:49)
Norėjau paklausti tų, kurios jau buvo mugėje ir galbūt apsilankė Lietuvos rašytojų sąjungos stende. Ar jau galima pas juos įsigyti:
Mari Poisson ir Sara Poisson 'Šabaš'
Gao Xingjian 'Dvasios kalnas'[/b]
Aš nežinau, bet galbūt dar pati šiandien vakare ištrūksiu į KM, bet dar kol kas nežinau net  unsure.gif

Pirmaja tikrai maciau,o uz antros kazkaip akys neuzkliuvo g.gif

Beje,siandien daug maziau zmoniu ir laisviau visur,negu vakar thumbup.gif Tik skirtuku jau beveik nera,vakar daugiau buvo biggrin.gif Nieko sau siandiena nepirkau,tik vaikui visokiu knyguciu,zurnaliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 18, 14:14)
GinkDie , nesakau, kad knyga bloga. Gera, bet ne visai man, ne visai laiku.

taip, tikriausiai jai reikia tinkamos nuotaikos ir laiko. Man siuo metu idomu ir kazkaip raminanciai veikia smile.gif Tuoj baigsiu pirma toma.

QUOTE(eliss @ 2011 02 18, 14:45)
Turbūt imsiu Sigrid Undset "Ulavas,Auduno sūnus".

as sita irgi papirkau, bet dar neatkeliavo bigsmile.gif
Atsakyti
dziugu, kad nauja Tess Gerritsen knyga pasirodys bigsmile.gif O cia ji atskira knyga ar chirurgo tesinys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 02 17, 21:31)
Noreciau jums parekomenduoti labai gera knyga,o gal jus jau skaitet smile.gif James Joyce "Ulysas". Paskaitykit,tikrai idomi.

Teko universitete skaityti, bet dabar galvoju, gal ir ne visą, ištrauką kokią... g.gif
Atsakyti
Vakar klausiausi Zitos Kelmickaitės laidos, su Laimonu Briedžiu ir Gabija Grušaite. taip įdomiai kalbėjo bigsmile.gif Tik nervas ėmė, kai pradėjo žmonės skambint į laidą ir priekaištauti, kodėl jie kalba su anglišku jau akcentu (tas eemm kai sako). Tipo jau čia joks patriotizmas, savos kalbos negerbimas ir bla bla, net pačią Kelmickaitę užsopuolė, kad ir ji "eeeemmmmsi" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 02 18, 15:40)
net pačią Kelmickaitę užsopuolė, kad ir ji "eeeemmmmsi"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
O kaip lietuviskai reiketu daryt kazi? biggrin.gif
Man atrode, kad uzsienieciai sako "aaaaa" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 18 vasario 2011 - 14:45
QUOTE(Masako @ 2011 02 18, 15:20)
taip, tikriausiai jai reikia tinkamos nuotaikos ir laiko. Man siuo metu idomu ir kazkaip raminanciai veikia smile.gif Tuoj baigsiu pirma toma.

O lietuviu klb cia du tomai? g.gif Nes angliskai viskas sudeta i viena knyga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 18, 14:44)
lotuliukas.gif
O kaip lietuviskai reiketu daryt kazi? biggrin.gif
Man atrode, kad uzsienieciai sako "aaaaa" lotuliukas.gif

Nu laidoj buvo "eeemmm" biggrin.gif Šiaip jaučiasi tikrai iš kalbos, bet aš niekad nepriekaištaučiau dėl to. Ir dar Briedžio tok gėjiškos kalbėjimo manieros jaučiasi blush2.gif Aš pati LT dirbdama su britais, po kiek laiko pradėjau su akcentu kalbėt, pamiršt net lietuviškus žodžius, o angliškai pasakyt ax.gif
Atsakyti