Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 51 namučiai

Sveikos ziemiska ryta cool.gif

as mazytej murzinojoj daznai pasitaikincioj kely maximoj prie Hales turgaus uzmaciau Mano sesers globeja (keista, nes galvojau, kad ten knygu isvis nebuna bigsmile.gif), ale net nzn, kazkaip netraukia manes tos knygos skaityt, nors su ta autore susipazinti visai noretusi g.gif
O Popiezes Joanos ten nebuvo, buc paemus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 19 vasario 2011 - 10:01
po mano rajoną landžioji? biggrin.gif
vakar buvo ten ta joana, tikrai tikrai
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 02 19, 11:00)
po mano rajoną landžioji? biggrin.gif
vakar buvo ten ta joana, tikrai tikrai

eik tu sau, visai zabala unsure.gif
Cia mano dazniausiai mindomos vietoves (darzelis "Rasa" - stotis - Gedo prospektas; visi skudurynai buna prasukuojami laugh.gif thumbup.gif )
Vo zinosiu, kad ir tu ten kazkur salia laugh.gif Jei noretum knyga atgaut greiciau, tik sakyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 19, 11:05)
eik tu sau, visai zabala unsure.gif
Cia mano dazniausiai mindomos vietoves (darzelis "Rasa" - stotis - Gedo prospektas;  visi skudurynai buna prasukuojami laugh.gif thumbup.gif )
Vo zinosiu, kad ir tu ten kazkur salia laugh.gif Jei noretum knyga atgaut greiciau, tik sakyk 4u.gif

nea, neskubu man. nebent pati pritrūkai ko skaitomo smile.gif
Atsakyti
Pas mus akropolyje kaip pri***kta tų Joanų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 18, 22:05)
Aš jau kaip metai kažkur mokausi. Čia nusipirkau kursą pažengusiems, gal dar nebus per sunkus  g.gif Kol kas dėl mokslų kiek apstabdžiau kalbų mokymąsi, o šiaip laisvalaikiu mokausi arabų ir norvegų. ax.gif

Gal turi planu apsigyventi NO?
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif aciu Aguonytei, turesiu Cekuolio nauja knyga su jo paaaaaaaaaaaraaaaaaaasu wub.gif thumbup.gif jazau kaip fainai wub.gif idomu ar bus jo knygos pristatymas kaune.. noreciau ji labai gyvai pamatyt.. bigsmile.gif p.s vilnietes, gal eisit kuri i Marcinkeviciaus laidotuves? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 02 19, 11:15)
Gal turi planu apsigyventi NO?

Žinok gyvendama su MB aš išmokau planų nekurti, vis tiek viskas pasikeičia po kelis kartus. smile.gif
O va kalbos kad visą vasarą (iki kitų mokslo metų pradžios) praleisime NO yra smile.gif aš nelabai mėgstų būti šalyje ilgesnį laiką ir nežinoti nors minimumo tos kalbos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 19 vasario 2011 - 12:23
Labas, gal kas žinot kaip šiandien Vilniuje bibliotekos dirba? Labai noriu nuvažiuoti wink.gif

Vessta, taip, būna ir 3mečio smile.gif tos knygutės nuo dviejų metų prasideda, mes sesei perkam, tai žinau irgi beveik visas laugh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 19 vasario 2011 - 12:29
Sveikos 4u.gif

Is savo naujuju knygu kruvos, pradejau skaityti 3 tatuiruotos merginos dali thumbup.gif Nezinau kodel,bet ji kaip narkotikas man negaliu padeti doh.gif mano keturmetis pats sau valgyt darosi,nes mamai ner kada biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 02 19, 13:39)
mano keturmetis pats sau valgyt darosi,nes mamai ner kada biggrin.gif  blush2.gif

Sveika drinks_cheers.gif nu cia manau ner kuom girtis.. 4u.gif nemanau, kad seima turi kentet per knygas.. tuo labiau mazi vaikai smile.gif cia tik mano nuomone, o kad knyga patinka tai saunu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 vasario 2011 - 12:52
QUOTE(amber123 @ 2011 02 19, 13:17)
Sveikos  drinks_cheers.gif aciu Aguonytei, turesiu Cekuolio nauja knyga su jo paaaaaaaaaaaraaaaaaaasu  wub.gif  thumbup.gif jazau kaip fainai  wub.gif

Šaunu bigsmile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 19, 13:28)
Labas, gal kas žinot kaip šiandien Vilniuje bibliotekos dirba? Labai noriu nuvažiuoti wink.gif

Turėtų ilgiau dirbt. unsure.gif

QUOTE(Creed @ 2011 02 19, 13:39)
Is savo naujuju knygu kruvos, pradejau skaityti 3 tatuiruotos merginos dali thumbup.gif Nezinau kodel,bet ji kaip narkotikas man negaliu padeti doh.gif mano keturmetis pats sau valgyt darosi,nes mamai ner kada biggrin.gif  blush2.gif

Jeigu pas moka kodėl ne. biggrin.gif Šaunuolis vaikas. wub.gif
Atsakyti