marakeš, su knygadienių
marakeš, su gimtadieniu!
QUOTE(Dorifore @ 2011 02 14, 11:56)
LEEja, tai ką ten prisimelavus su tuo "Magu"?, geriausia knyga, top1, 10 balų. Matai, kad žmonės net nebaigia skaityt 
as gi sakiau jau
be to juk ne viena jo dar nebaige - tai ner ko sneket. va taip va. as griezta siuo klausimu
vienas vyras kazkada minejo, kad Magas jam pati slyksciausia kada nors skaityta knyga
QUOTE(LEEja @ 2011 02 14, 12:31)
vienas vyras kazkada minejo, kad Magas jam pati slyksciausia kada nors skaityta knyga
Pamenu, kad ji savo laiku, mane labai paveikė
Labas
marakeš, su Tavo diena!
.jpg)
O aš prisistatau su šeštadienį pradėtu ir vakar pabaigtu Sandros Brown Išskirtiniu interviu. Tiesiog surijau
Dabar turbūt imsiu Popiežę Joaną
marakeš, su Tavo diena!
.jpg)
O aš prisistatau su šeštadienį pradėtu ir vakar pabaigtu Sandros Brown Išskirtiniu interviu. Tiesiog surijau
Dabar turbūt imsiu Popiežę Joaną
marakeš su gimtadieniu

Merginos laimėjau FB knygą ,,Ežiukas rūke''

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 02 14, 12:23)
Nu va,pasirinkai ka kitka,nei mes siulem ir neprasovei,gerai praleidai laika
QUOTE(Aguonytė @ 2011 02 14, 12:31)
Tai ten tu
Laba diena
marakeš, sveikinu su gimtadieniu
Linkiu rasti daug gerų knygų, kurios supurtytų mintis
Kažkada paauglystėj bandžiau skaityt "Magą", bet nedaug teperskaičiau. Reiks pasiimt kada iš bibliotekos, bo įdomu pasidarė
Sveikinu
Aš kiek kur bandau, tai konkurencija per didelė, matyt (čia aš save taip guodžiu)
marakeš, sveikinu su gimtadieniu
QUOTE(LEEja @ 2011 02 14, 11:31)
as gi sakiau jau
del skonio nesigincijama. del skonio musamasi
be to juk ne viena jo dar nebaige - tai ner ko sneket. va taip va. as griezta siuo klausimu
ir suprantu ji 
QUOTE(Aguonytė @ 2011 02 14, 12:31)

Sveikinu
QUOTE(Dorifore @ 2011 02 14, 12:36)
Tai ten tu
šiandien kaip tik žiūrėjau, kas laimėjo (pakviečiau į draugus tave) Sveikinu Tave, tikrai smagu laimėti 
jep aš
QUOTE(sphinx @ 2011 02 14, 12:38)
Laba diena
Sveikinu
Aš kiek kur bandau, tai konkurencija per didelė, matyt (čia aš save taip guodžiu)

Sveikinu
nu kaip pakėlė nuotaiką..
MARAKES

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 13, 22:22)
Aš nuo rudens noriu studijuoti kosmetologiją dabar, jei priimtų
QUOTE(Masako @ 2011 02 14, 08:57)
**man rods, as irgi
Bukantis ( nuolat ikyriai krenksciojantis)?
jap- jėginis dėstytojas Bukantis ( nuolat ikyriai krenksciojantis)?
QUOTE(muminukas @ 2011 02 14, 09:44)
rinkis normalią specialybę - teisę, inžineriją, mediciną. pati irgi filologiją baigusi esu 
būtent, specialybę
Marakeš su gimtadieniu