Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 22, 11:56)
Kai kas nesupranta ka noriu pasakyti  doh.gif  kad as jokiu jausmu nepajauciau kai ji mane apsikabino. Ar butu apsikabinus ar ne- jausmai butu tie patys. Ta ir norejau pasakyti- gal man nereikia svetimu zmoniu jausmu, gal tiesiog esu toks zmogus. O rasau- TAIP, apie save sioj situacijoj. Kitai gal kitaip butu buve.

Pilnai tave suprantu, manau ir kitos supranta, bet manau vistiek patyrus tokia netekti norisi peties ant kurios galetum islieti visas asaras, o ar bus lengviau ar ne, tai kitas klausimas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 02 22, 11:59)
Pilnai tave suprantu, manau ir kitos supranta, bet manau vistiek patyrus tokia netekti norisi peties ant kurios galetum islieti visas asaras, o ar bus lengviau ar ne, tai kitas klausimas mirksiukas.gif  4u.gif

Sutinku su tuo kad "petis" turi buti, o kai kai jis bus, kiekviena gali pasirinkti - pasinaudoti ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 22 vasario 2011 - 11:03
QUOTE(tanler @ 2011 02 22, 11:32)
O nuotraukyte jai nori gali man atsiusti, pabandysiu patvarkyti...bet nepazadu kad iseis 100% 4u.gif

labuka 4u.gif
o kaip cia pertvarkytum nuotraukytes?idomu ir man pasidare... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 02 22, 10:59)
Pilnai tave suprantu, manau ir kitos supranta, bet manau vistiek patyrus tokia netekti norisi peties ant kurios galetum islieti visas asaras, o ar bus lengviau ar ne, tai kitas klausimas mirksiukas.gif  4u.gif

Na va, o as isvis sunkiai priimu svetimus zmones. Man geriau savi.. artimi. Aisku, gal kitos jautresnes, sunkiau reaguoja i zmoniu saltuma. Bet turim aiskiu pavyzdziu is cia esanciu - net savi kartais neuzjaucia.. kaip gi turetu svetimi uzjausti. Nepastatysi prie kiekvienos mamos po psichologa..
Atsakyti
Aciu mamytes visoms uz sveikinimus wub.gif tokia dydele mano mergyna..net paciai nesitiki kad turiu tokia dydele dukra...

Parodisiu senai pradeta savo darbuka baigiau tik pries kelias dienas blush2.gif

user posted imageuser posted image

O del "peties" sutinku kad jis turi buti salia drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2011 02 22, 12:04)
labuka 4u.gif
o kaip cia pertvarkytum nuotraukytes?idomu ir man pasidare... rolleyes.gif

viena baigiau nuotraukyte rolleyes.gif ka galejau padariau nu dar antra pabandysiu...Jai kumpiene nores parodis albumuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limour @ 2011 02 22, 11:40)
nesusireikšminkim doh.gif ... patikėkit, praeis dar kažkiek laiko, niekam nebebus įdomi jūsų praeitis, gal net artimiems draugams nebesinorės jūsų klausti, kaip laikotės, kaip gyvenate dėl būtent tokios jūsų pačių reakcijos. O jums gyventi reikės... ir tik nuo jūsų pačių priklausys, kokia bus tolimesnio gyvenimo kokybė mirksiukas.gif... mirksiukas.gif

...tiesiog norisi daugiau šilumos, meilės, gėrio ir grožio įžvelgti net tokiose, sakykim, skaudžiose akimirkose... pabandykit... tikrai pavyks wub.gif...

nemanau, kad susireiksminam...tiesiog gal kai kurioms is musu mazai laiko praeje, todel i viska ziurim ir reaguojam kitaip...nereikia pamokslauti smile.gif o kad ktiems busim neidomios su savo problemomis, savaime suprantama, nes bet kuriuo atveju skausmas pasilieka sau, ir toliau einam i prieki, kazkaip zmogus juk gyveni...tik su skausmu sirdyje ir tik savyje ta skausmapradedi nesioti, ir viskas...
Atsakyti
Sveikos mamytes,
nors uz lango saulyte sviecia, bet saltukas nenori trauktis ne uz ka doh.gif O taip norisi pavasario...
Tiesa merginos, gal jau laikas ir mane i savo drauges priimti ax.gif Esu jau koki pusmeti, ir beveik nei vienos gerai nepazistu. Foto matau tik tas, kurias ikeliate i tema unsure.gif Aisku, ir pati pasirodyciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 02 22, 11:44)
Labas rytas  4u.gif
Ir mano vyras nenešioja. Pradžioj nešiojo bet darbe kliūdavo vis, o taip ir iki nelaimingo atsitikimo ne taip toli, todėl nusiėmė. O aš nešioju vien todėl kad nenusiima. Man kaip nemėgėjai visokių žiedų, grandinėlių buvo sunku priprast prie vestuvinio žiedo, o dabar jau jo nebejaučiu. Lietuvoj man rodos ir metrikacijoj ir bažnyčioj žiedą mauna ant dešinės rankos.

o as sia vasara uzsimanaiu persidaryti zieda doh.gif ir persidariau i storesni ir platesni...dbr kaip ir gailiuos... rolleyes.gif lb jau jauciasi ant pirsto..., matyt reikia priprasti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 02 22, 11:10)
nemanau, kad susireiksminam...tiesiog gal kai kurioms is musu mazai laiko praeje, todel i viska ziurim ir reaguojam kitaip...nereikia pamokslauti smile.gif o kad ktiems busim neidomios su savo problemomis, savaime suprantama, nes bet kuriuo atveju skausmas pasilieka sau, ir toliau einam i prieki, kazkaip zmogus juk gyveni...tik su skausmu sirdyje ir tik savyje ta skausmapradedi nesioti, ir viskas...

Sutinku drinks_cheers.gif. Tikrai nesmagu cia skaityti pamokslus. Ateini zmogus issikalbeti apie save.. o paskui lieki apkaltintas, kad AS MANE APIE MANE kalbi..

QUOTE(Dona27 @ 2011 02 22, 11:10)
Sveikos mamytes,
nors uz lango saulyte sviecia, bet saltukas nenori trauktis ne uz ka  doh.gif O taip norisi pavasario...
Tiesa merginos, gal jau laikas ir mane i savo drauges priimti  ax.gif Esu jau koki pusmeti, ir beveik nei vienos gerai nepazistu. Foto matau tik tas, kurias ikeliate i tema  unsure.gif Aisku, ir pati pasirodyciau  cool.gif

drinks_cheers.gif vyra tavo maciau, o taves ne. Negerai schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 02 22, 12:10)
Tanler su gimtadieniu tavo dukryte  clap.gif  happybday.gif  birthday.gif

Sveikutes mergaites  4u.gif

O as siandien labai nerimauju, prastai miegojau ir anksti atsikeliau nors iseigine. Po pietu vaziuoju i ligonine, i pasimatyma su savo stebukleliu, taip noriu isgirsti tik geru naujienu  wub.gif

Kazin kur musu nasata, kap jai sekas?  g.gif

parasyk paskui kaip sekesi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 22, 12:06)
Na va, o as isvis sunkiai priimu svetimus zmones. Man geriau savi.. artimi. Aisku, gal kitos jautresnes, sunkiau reaguoja i zmoniu saltuma. Bet turim aiskiu pavyzdziu is cia esanciu - net savi kartais neuzjaucia.. kaip gi turetu svetimi uzjausti. Nepastatysi prie kiekvienos mamos po psichologa..

Zinok, kartais svetimi buna daug jautresni ir artimesni uz pacius artimuosius, uz kraujo rysi. mirksiukas.gif Kai nera pavydo, pagiezos, apsimestinumo, paguodos is reikalo, svarbiausia sugebeti priimti ta pagalba, neatstumti, nes ir tam zmogui nera tai labai lengva.
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 02 22, 11:18)
Zinok, kartais svetimi buna daug jautresni ir artimesni uz pacius artimuosius, uz kraujo rysi. mirksiukas.gif Kai nera pavydo, pagiezos, apsimestinumo, paguodos is reikalo, svarbiausia sugebeti priimti ta pagalba, neatstumti, nes ir tam zmogui nera tai labai lengva.

Aisku, buna ir tokiu.. duok dieve, kad tokiu tik daugiau butu. Bet pvz dabar galiu pasakyt, kad nenoriu jokiu zmoniu uzuojautos. Nenoriu, kad kas nors apie tai kalbetu, kad klausinetu, nenoriu nieko.. tegu tai lieka tik mano ir mano seimos..
Atsakyti