Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(tanler @ 2011 02 22, 11:09)
viena baigiau nuotraukyte rolleyes.gif  ka galejau padariau nu dar antra pabandysiu...Jai kumpiene nores parodis albumuke  4u.gif

laukiu nesulaukiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 22, 12:21)
Aisku, buna ir tokiu.. duok dieve, kad tokiu tik daugiau butu. Bet pvz dabar galiu pasakyt, kad nenoriu jokiu zmoniu uzuojautos. Nenoriu, kad kas nors apie tai kalbetu, kad klausinetu, nenoriu nieko.. tegu tai lieka tik mano ir mano seimos..

Tai ir saunu mirksiukas.gif
Reiskia tau taip geriau ir viskas cia ok mirksiukas.gif , svarbu tik neapgaudinet saves ir neatsiribot nuo kitu pagalbos, nes zinau, pagal save, kad buvo momentu , kad irgi norejosi tik vienai tunoti savo skausme ir nieko ineisileisti, bet poto pamaciau, kad reikia man issikalbeti, kad turiu apie tai kalbeti, kad taip lengviau....bent man buvo ir liko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 02 21, 17:12)
viskas nebeliko nieko,vezima siandien nupirko...o jus tos kurios neaugintus angeliukus praradot,ar pasilikot kazkokius atsiminimus:nuotraukeles su pilvukais,rubelius ruostus ar siaip kokius daikciukus? cray.gif  cray.gif

Zinok, as stengiausi greitai viska isparduoti uz betkokia kaina. Kadangi Rusnytei buvo jau 3 men, pati gali isivaizduoti kiek ji visko turejo....net lankynu dovanos jau buvo sudovanotos verysad.gif Tik vezimas....kazkaip paslaptingai liko pas mus. Ir kaina parasius ziauriai maza, ir vistiek nieks neperka. Drauge man sako, kad ji as esu jausmiskai prisirisusi, ir nepaleidziu...todel ir parduoti neiseina. Nes butent tokio dizaino as ieskojau gal puse metu, rami, svelni ruzava mergaitiska spalva , ziauriai jis man patinka wub.gif Tik matyti as jo nebenoriu, todel vyras isveze pas broli i nuosava nama, nes mes bute neturim jo kur deti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 22, 10:49)
Rugsėja, iš dalies sutinku, iš dalies nesutinku. Kiekviena savaip galvoja, kiekvienai kitaip atrodo.

butent ir as taip manau
Siaip retai ikisu trigras i blush2.gif , bet mergaites matau, kad jus apsunkinat save del kitu poelgiu ir perdaugi isijauciat i ta skausma, bet pasaulis grazus, gyvent reik toliau
nepykit cia uz mano tokius tiesius pamastymus, bet as jau tokia be uzlankstymu ax.gif
tiesiog apsidairykit aplink, tikrai daugiau dziaugsmo nei skausmo, nosi i virsu ir viskas bus gerai , tik leiskit sau but laimingom ir maziau dairykites atgal, nors praeitis nepabegs, bet ateitis priklauso jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2011 02 22, 11:28)
Zinok, as stengiausi greitai viska isparduoti uz betkokia kaina. Kadangi Rusnytei buvo jau 3 men, pati gali isivaizduoti kiek ji visko  turejo....net lankynu dovanos jau buvo sudovanotos  verysad.gif Tik vezimas....kazkaip paslaptingai liko pas mus. Ir kaina parasius ziauriai maza, ir vistiek nieks neperka. Drauge man sako, kad ji as esu jausmiskai prisirisusi, ir nepaleidziu...todel ir parduoti neiseina. Nes butent tokio dizaino as ieskojau gal puse metu, rami, svelni ruzava mergaitiska spalva , ziauriai jis man patinka  wub.gif Tik matyti as jo nebenoriu, todel vyras isveze pas broli i nuosava nama, nes mes bute neturim jo kur deti  unsure.gif

Matai, yra visai kitaip, kai tuos daiktelius vaikiukas yra panaudojes.. sunku tada juos ir paleisti. O as grizau atsimenu po visko.. ziurejau i tuos rubelius.. gaila tik, kad neuzdejau ju.. O jokiu jausmu daugiau nebuvo.. Va vezimo gaila, nes labai geras, irgi ilgai ieskotas, ir pirmas sunus vazinejosi jame. Tikiuosi dar kazka idet i ta vezima.. Tikiuosi neliks tuscias.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 21, 17:19)
Visus rubelius atidaviau ar pardaviau. Nors cia mes su Vaivos Juosta gal tokios tik dvi. Kitos saugoja, laiko.. as viska isstavbeliavau. Pasilikau tik vezima, nes jis buvo pirmo sunaus, ir galvoju gal dar prireiks man jo. daugiau nieko.. nuotrauku jokiu neturejau. Pasilikau tik kojinytes pirmas, kurios dar spejo pabut ant kojyciu ir grandinele nuo rankos, ta kur deda tik gimusiam. Nenorejau laikyt jokiu rubeliu,nes kazkaip man naujas vaikelis- nauji drabuzeliai..eisiu pirkt, jei pastosiu butent jam.. Galvodama apie ji, apie nauja zmogiuka. O angelelio rubeliai puikiai tarnauja drauges leliukui.. as kazkaip nesureiksminu daiktu ir rubu, kurie liko nepanaudoti, nepaliesti vaiko.. Jie tik rubai ir tik daiktai.. Va jei jais butu aprengtas ir butu buve nesiojami rubeliai- tada jau sunkiau tektu skirtis..  unsure.gif

Meskute, zinok nemoku apsakyt to jausmo, kai matai ruzavucius, mazucius mergaites rubelius, kuriuos rengei, skalbei, dziaustei....ir nezinai kur juos det....Ismest skaudu, bet ziureti i juos simta kartu sunkiau cray.gif Arba pledukas, kuri vaseliu, su didziausia meile neriau pora menesiu....kur ji kisti???? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 21, 17:56)
Zinai, trink netrynus.. cia ne koks blogas sapnas.. nepamirsi niekada. O as isireminau nuotraukyte vaikiuko, kad nesijaustu jis nereikalingas, pamirstas ar nepageidaujamas.. jei kazkur yra danguj.. Jis visada bus.. nesvarbu, kad ne salia, bet jis mano vaikas..

Zinok as irgi ruosiuosi....ruosiuosi jau puse metu. Tik vis sustabdau save....man visdar begalo sunku i savo mergyte ziureti. Turiu kompe jos nuotraukyciu, niekada i ta folderi nelendu....man perskaudu dar cray.gif cray.gif cray.gif
Gal kai praeis kokie metai, tuomet galesiu....ir butinai isireminsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2011 02 22, 11:38)
Meskute, zinok nemoku apsakyt to jausmo, kai matai ruzavucius, mazucius mergaites rubelius, kuriuos rengei, skalbei, dziaustei....ir nezinai kur juos det....Ismest skaudu, bet ziureti i juos simta kartu sunkiau  cray.gif Arba pledukas, kuri vaseliu, su didziausia meile neriau pora menesiu....kur ji kisti????  verysad.gif

verysad.gif as isivaizduoju.. as kojinytes tik turiu. Ir tai ne visada galiu paimt i rankas jas. Paziuriu ir nueinu.. Per daug sunku..
Pleduka as pasilikciau.. as idejus i fotki ( kai isileis tave- pamatysi), pleduka, kuri pasilikau.. Tiesiog mano drauge juos daro. Ir kai pagimdziau- paskambinau as jai, sakau greiciau vesk ta pleduka, salta cia.. ji atvaziavo per valanda.. bet jau nebuvo ko uzklot verysad.gif bet kazkodel as ji pasilikau, nes man jis brangus.. Apklosiu kita vaika..
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 02 22, 11:09)

viena baigiau nuotraukyte rolleyes.gif  ka galejau padariau nu dar antra pabandysiu...Jai kumpiene nores parodis albumuke  4u.gif

galetum tanler parodyti savo darbelius mane ir labai domina as kelias turiu padarytas man labai grazu dar noreciau ko nors su Vakariuku

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Ogo kiek cia priraset cool.gif , o buvote visos dingusios kazkur , va ir atsiradot vel. smile.gif
Grazus siendien rytas , saulute sviecia taip ir norisi iseit i lauka pasivaikscioti , prasivedinti savo smegenis. 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif na super atrodo nuotrauos. Tanler sau ant galvos prisidirbo doh.gif lotuliukas.gif dabar uzsakymu tures blink.gif oho
Atsakyti
aga drinks_cheers.gif kad thumbup.gif foto
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2011 02 22, 12:23)
laukiu nesulaukiu... 4u.gif

jau prasiunciau 4u.gif

Rencius wub.gif
Atsakyti