QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 21, 17:19)
Visus rubelius atidaviau ar pardaviau. Nors cia mes su Vaivos Juosta gal tokios tik dvi. Kitos saugoja, laiko.. as viska isstavbeliavau. Pasilikau tik vezima, nes jis buvo pirmo sunaus, ir galvoju gal dar prireiks man jo. daugiau nieko.. nuotrauku jokiu neturejau. Pasilikau tik kojinytes pirmas, kurios dar spejo pabut ant kojyciu ir grandinele nuo rankos, ta kur deda tik gimusiam. Nenorejau laikyt jokiu rubeliu,nes kazkaip man naujas vaikelis- nauji drabuzeliai..eisiu pirkt, jei pastosiu butent jam.. Galvodama apie ji, apie nauja zmogiuka. O angelelio rubeliai puikiai tarnauja drauges leliukui.. as kazkaip nesureiksminu daiktu ir rubu, kurie liko nepanaudoti, nepaliesti vaiko.. Jie tik rubai ir tik daiktai.. Va jei jais butu aprengtas ir butu buve nesiojami rubeliai- tada jau sunkiau tektu skirtis..
Meskute, zinok nemoku apsakyt to jausmo, kai matai ruzavucius, mazucius mergaites rubelius, kuriuos rengei, skalbei, dziaustei....ir nezinai kur juos det....Ismest skaudu, bet ziureti i juos simta kartu sunkiau

Arba pledukas, kuri vaseliu, su didziausia meile neriau pora menesiu....kur ji kisti????
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 21, 17:56)
Zinai, trink netrynus.. cia ne koks blogas sapnas.. nepamirsi niekada. O as isireminau nuotraukyte vaikiuko, kad nesijaustu jis nereikalingas, pamirstas ar nepageidaujamas.. jei kazkur yra danguj.. Jis visada bus.. nesvarbu, kad ne salia, bet jis mano vaikas..
Zinok as irgi ruosiuosi....ruosiuosi jau puse metu. Tik vis sustabdau save....man visdar begalo sunku i savo mergyte ziureti. Turiu kompe jos nuotraukyciu, niekada i ta folderi nelendu....man perskaudu dar
Gal kai praeis kokie metai, tuomet galesiu....ir butinai isireminsiu