Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(Raja28 @ 2011 02 23, 20:28)
Primink kiek tau savaiciu????? g.gif Ar ne pervelu "ten" lysti?????na as gal nesideciau  jei kaklelis tvarkoje, taip reiktu visom uzsidet jei galvot "kas jei butu" doh.gif , svarbu sveiki esat ir ramiai aukit 4u.gif

mums 15 savaite eina wub.gif mes irgi taip galvojam, kad jei kaklelis tvarkoj geriau nieko nesideti, nes labai jis man nepriesirdies ir daug abejoniu sukelia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 02 23, 18:54)
mums 15 savaite eina  wub.gif  mes irgi taip galvojam, kad jei kaklelis tvarkoj geriau nieko nesideti, nes labai jis man nepriesirdies ir daug abejoniu sukelia  schmoll.gif

As irgi nedeciau.. jau baisiausias metas praejo.. O bet to jei neturejus niekad persileidimu, tai tikrai viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 02 23, 20:54)
mums 15 savaite eina  wub.gif  mes irgi taip galvojam, kad jei kaklelis tvarkoj geriau nieko nesideti, nes labai jis man nepriesirdies ir daug abejoniu sukelia  schmoll.gif

manau ir as taip pat, bet nenoriu but patareja, vistiek nuspresti patys turesit Monikam...bet jei nera persileidimo rizikos, kodelten kazka daryt? g.gif man kazkaip baisu vistiek, pagalvojus, kad bus atliekama kazkokia procedura, o gal net nereikalinga...
Lairam, hm...suintrigavai cia visas... wub.gif nes siaip Liepos žydi nuo birželio trečiosios iki liepos trečiosios dekados... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 23 vasario 2011 - 19:48
Na tai prisipažįstu - TAIP wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 23, 20:00)
Na tai prisipažįstu - TAIP  wub.gif  ax.gif

clap_1.gif bis.gif good.gif assa.gif Sveikinu Lairam wub.gif Nuosirdziai baltai pavydziu wub.gif Jau kaip lauksiu visos eigos... 4u.gif Jau kaip lauksiu tu neisivaizduoji thumbup.gif drinks_cheers.gif Man taip svarbu, kad tau butu viskas gerai unsure.gif ir bus drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 23, 21:04)
clap_1.gif  bis.gif  good.gif  assa.gif  Sveikinu Lairam  wub.gif Nuosirdziai baltai pavydziu  wub.gif Jau kaip lauksiu visos eigos...  4u.gif Jau kaip lauksiu tu neisivaizduoji  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Man taip svarbu, kad tau butu viskas gerai  unsure.gif  ir bus  drinks_cheers.gif  4u.gif

Ačiuks. Pati tai vis bijau džiaugtis, nors po vakar apsiraminau kiek. Buvau pas gydytoją rintesnei apžiūrai, tai nuramino. Tikiuos, kad "siurprizų" daugiau nebebus
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 23, 20:09)
Ačiuks. Pati tai vis bijau džiaugtis, nors po vakar apsiraminau kiek. Buvau pas gydytoją rintesnei apžiūrai, tai nuramino. Tikiuos, kad "siurprizų" daugiau nebebus

O kiek savaiciu? Ir ka ziurejo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 23, 21:00)

Kaip faina bigsmile.gif wub.gif rolleyes.gif thumbup.gif , sveikinu, labai dziaugiuosi 4u.gif

Monikam tikrai patys turit nusprest, isivaizduoju, kaip sunku ka nusprest, kai nezinai kaip sprest doh.gif , daryk taip kaip sirdis liepia 4u.gif

Na mano dantukas jau aprimo thumbup.gif , dar biskis kraujo yra ir psio, gerai kad apstojo jau o tai bijojau kad nereiktu siuti,ar dar kokio bieso daryti, nes kresumas pas manes prastas doh.gif , reiks eit vel pasidaryt bendra kraujo ziuret ar nenusivaziavo visai.
Kalbejot cia apie tyrimus, as zadu darytis tik kraujo, tas citoplazmas ir ureaplazmas ir su kardiologe aptart viska ir viskas, visa kita gali bet kada ir nestumo eigoje atsirasti jei bus lemta, tad nuo visko pilnai neissitirsi ir visa nestuma neapsisaugosi mirksiukas.gif doh.gif

Einu zubrint vokieciu kalba biggrin.gif
Atsakyti
Monikam, tu parašyk až Amadei, jai gi siuvo tą kaklelį, geriau paaiškins.

lairam - šaunuole-fainuole tu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Visoms ačiū už palaikymą 4u.gif

O savaičių mums jau nemažai, bet kažkaip labai baisu buvo garsiai apie tai kalbėti blush2.gif . Vis atrodė, kad po kito vizito pas gydytoją jau pasisakysiu, tada dar po kito smile.gif . Ir taip atžygiavome iki bevik 19 sav blush2.gif . taigi vakar jau detalią echo darė. Ėjau pas gydytoją, kuri vertina vaisiaus širdelę ir, aišku, visą kitą žiūri. bet man širdelė svarbiausia buvo. Tai pasakė, kad viskas idelu (pati to "idealu" kažkaip bijau blush2.gif ). Bet nuo vakar vakaro išsišiepusi vaikštau, lelius auga, atitinka savaites, visi organiukai vietoje, širdelė išsivysčiusi, visos kameros ir pan. Panašu, kad bus sesė wub.gif . nebent užsiaugins dar ką nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 23, 20:28)
Visoms ačiū už palaikymą  4u.gif

O savaičių mums jau nemažai, bet kažkaip labai baisu buvo garsiai apie tai kalbėti  blush2.gif . Vis atrodė, kad po kito vizito pas gydytoją jau pasisakysiu, tada dar po kito  smile.gif . Ir taip atžygiavome iki bevik 19 sav  blush2.gif . taigi vakar jau detalią echo darė. Ėjau pas gydytoją, kuri vertina vaisiaus širdelę ir, aišku, visą kitą žiūri. bet man širdelė svarbiausia buvo. Tai pasakė, kad viskas idelu (pati to "idealu" kažkaip bijau  blush2.gif ). Bet nuo vakar vakaro išsišiepusi vaikštau, lelius auga, atitinka savaites, visi organiukai vietoje, širdelė išsivysčiusi, visos kameros ir pan. Panašu, kad bus sesė  wub.gif . nebent užsiaugins dar ką nors  biggrin.gif

Na ir stiprybes turi tiek kentet ir nepasakyt biggrin.gif as tai turbut tiek neturiu.. Smagu, kad viskas gerai. Atsiunte Angelelis broliukui sesute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 23, 22:00)

nuosirdiziausi sveikinimai 4u.gif thumbup.gif labai dziuogiuos del jusu wub.gif kai pamaciau tavo uzrasa apie leipu zydejima, pagalvojau, kad slepi nuo musu jau senokai, nes liepos zydi birzeli-liepa ax.gif nu ir kantri tu kokia, as tai vis dar slepiu nuo aplinkiniu niekas dar nezino, net dukryte ax.gif
Atsakyti