Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

Labai sveikinu ir džiaugiuosi už tave lairam 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas, dar kart1 dekavoju už palaikymą 4u.gif

Terminas mūsų liepos pabaiga. Pirmiausiai, birželio 30, paminėsime Benedikto gimimą, o tada po mėnesiuko susipažinsime dar su vienu spindulėliu - greičiausiai sese wub.gif ...

Dėl jausmų, tai visokių jų buvo. Labai daug baimių. Pradžioje kažkoks blokas užsidėjęs buvo. Net nemoku paaiškinti, bet kažkaip žinojau, kad laukiuos, bet neskubėjau džiaugtis. Vis įkyriai lindo mintis, kad gal vėl kas negerai. Gyvenau tokiais etapėliais- iki pirmo vizito pas ginę, iki kraujo tyrimo, iki dar kažkokių tyrimų, vėl iki vizito pas ginę. Tada labai laukiau kada pirmas trimestras praeis ir kada eisiu pas gydytoją Ramunę širdelės echoskopuoti. Po vizito pas ją (antradienį) kardinaliai jausmai apsivertė, nusiėmė visos kaukės ir tapau laiminga nėštuke wub.gif . Dabar dar truputuką neramiai laukiu rytojaus, nes pas genetikus važiuosiu, bet tikiu, kad kažko kardinaliai blogo nebepasakys. Tuomet jau pilnavertiškai džiaugsiuos nėštumu wub.gif

Vyras irgi džiaugias, bet pradžia panaši, kaip ir man buvo. labai leliuko norėjome, bet pradžioje stengėmės per daug neįsijausti, kad jis jau čia pat. Dabar jau pradėjom įsijausti smile.gif . Vėl planuojame. Mėnuo iki gimstans Benediktui persikėlėme į naujus namus, bet po jo netekties nusvyro rankos ir kažkaip nieko tuose namuose daryti nenorėjome. dabar vėl norime - užsisakėme baldų, diskutuojame, kur sauskelnes dėsime, kur vystymo stalas bus ir pan wub.gif . Buvau įsilindusi į leliukinius drabužiukus wub.gif . Vėl jie tokie mieli mieli, tokie savi wub.gif . Net mažytes sauskelnytes pasilikau nuo praeitos vasaros, niekam neatidaviau...
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 23, 21:28)
Visoms ačiū už palaikymą  4u.gif

O savaičių mums jau nemažai, bet kažkaip labai baisu buvo garsiai apie tai kalbėti  blush2.gif . Vis atrodė, kad po kito vizito pas gydytoją jau pasisakysiu, tada dar po kito  smile.gif . Ir taip atžygiavome iki bevik 19 sav  blush2.gif . taigi vakar jau detalią echo darė. Ėjau pas gydytoją, kuri vertina vaisiaus širdelę ir, aišku, visą kitą žiūri. bet man širdelė svarbiausia buvo. Tai pasakė, kad viskas idelu (pati to "idealu" kažkaip bijau  blush2.gif ). Bet nuo vakar vakaro išsišiepusi vaikštau, lelius auga, atitinka savaites, visi organiukai vietoje, širdelė išsivysčiusi, visos kameros ir pan. Panašu, kad bus sesė  wub.gif . nebent užsiaugins dar ką nors  biggrin.gif

ach tu musu slapuke wub.gif sveikinu labai labai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lairam, simtas milijonu balionu tau 4u.gif 4u.gif
Bet kaip dziaugios del taves, kaip faina nuo ryto wub.gif
Bet aprasei grynai mano jausmus, del laukimo, del gyvenimo nuo vizito iki vizito.
Kada tau terminas? g.gif Mes turbut biski didesni.
Atsakyti
lairam,sveikinimai jūsų šeimai. ir kad neprailgtų laikas,kai pajusite liepų žiedų kvapą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ermita*: 24 vasario 2011 - 08:39
QUOTE(lairam @ 2011 02 23, 20:00)
Na tai prisipažįstu - TAIP  wub.gif   ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif virpuliukai kūnu laksto. Ačiū už tokias nuostabias žinias nuo pačio ryto. Sveikinimai! 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limour: 24 vasario 2011 - 08:52
Sveikinimai nuoširdžiausi Lairam 4u.gif nu bet ir slapuke... biggrin.gif
Atsakyti
Labutis,
monikam, su gimtadieniu tave user posted image

Laureanza, sveikatos tau 4u.gif

QUOTE(Nledi @ 2011 02 23, 17:35)
Lairam, gal jau galima sveikinti? Ką reiškia, laukiu liepų žydėjimo?

Ir aš vakar pagalvojau kokia proga lairam liepų žydėjimo laukia - ar stebukliuko sulauks ar planuot pradės biggrin.gif

QUOTE(monikam @ 2011 02 23, 17:58)
as pati nezinau ka daryti, tiek abejoniu pilna galva  doh.gif  nepasitikiu as jai visiskai, o ir mes abu esam pries ta zieda... o gal tas daktaras taip ir nepaskambins

O ar nėra įmanoma kaip Lietuvoj, išklausyt dar vieno daktaro nuomonės ar pakeist daktarą?

QUOTE(lairam @ 2011 02 23, 21:00)
Na tai prisipažįstu - TAIP  wub.gif  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif Sveikinimai didžiausi, tegu šiemetinis liepų žydėjimas tave svaigins kaip niekad wub.gif Begalo smagu girdėt tokias naujienas. Sėkmės tau rytoj pas genetikę 4u.gif

QUOTE(Raja28 @ 2011 02 23, 21:21)
Na mano dantukas jau aprimo thumbup.gif , dar biskis kraujo yra ir psio, gerai kad apstojo jau o tai bijojau kad nereiktu siuti,ar dar kokio bieso daryti,
Einu zubrint vokieciu kalba

thumbup.gif 4u.gif Sėkmės tau zubrinant smile.gif

QUOTE(lairam @ 2011 02 23, 21:28)

O savaičių mums jau nemažai, bet kažkaip labai baisu buvo garsiai apie tai kalbėti. Vis atrodė, kad po kito vizito pas gydytoją jau pasisakysiu, tada dar po kito. Ir taip atžygiavome iki bevik 19 sav. taigi vakar jau detalią echo darė. Ėjau pas gydytoją, kuri vertina vaisiaus širdelę ir, aišku, visą kitą žiūri. bet man širdelė svarbiausia buvo. Tai pasakė, kad viskas idelu (pati to "idealu" kažkaip bijau). Bet nuo vakar vakaro išsišiepusi vaikštau, lelius auga, atitinka savaites, visi organiukai vietoje, širdelė išsivysčiusi, visos kameros ir pan. Panašu, kad bus sesė  wub.gif . nebent užsiaugins dar ką nors

wub.gif

Atsakyti
Monikam, su tavo diena
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 23, 13:44)
as irgi galvoju.. ar cia butina ieskoti bedu.. Krauja padarys, slapima, paseli, ka ten dar..ir gana..  smile.gif

Labukas visoms 4u.gif
Meskute, tavo atveju tikrai nereikia. Visus siuos tyrimus dazniausiai daro negalinciom pastoti, arba kelis kartus persileidusiom. Patikek manim, as kelis kartus jau esu prasizondavusi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(monikam @ 2011 02 23, 18:54)
mums 15 savaite eina  wub.gif  mes irgi taip galvojam, kad jei kaklelis tvarkoj geriau nieko nesideti, nes labai jis man nepriesirdies ir daug abejoniu sukelia  schmoll.gif

Jei nori zinoti mano nuomone, tai kaklelis dazniausiai atsidarineja nuo 16 sav, nes sparciau pradeda dideti vaisius... todel.....dar visko gali buti. Aisku, gink dieve, nelinkiu tau to 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2011 02 23, 20:28)

O savaičių mums jau nemažai, bet kažkaip labai baisu buvo garsiai apie tai kalbėti  blush2.gif . Vis atrodė, kad po kito vizito pas gydytoją jau pasisakysiu, tada dar po kito  smile.gif . Ir taip atžygiavome iki bevik 19 sav  blush2.gif . taigi vakar jau detalią echo darė. Ėjau pas gydytoją, kuri vertina vaisiaus širdelę ir, aišku, visą kitą žiūri. bet man širdelė svarbiausia buvo. Tai pasakė, kad viskas idelu (pati to "idealu" kažkaip bijau  blush2.gif ). Bet nuo vakar vakaro išsišiepusi vaikštau, lelius auga, atitinka savaites, visi organiukai vietoje, širdelė išsivysčiusi, visos kameros ir pan. Panašu, kad bus sesė  wub.gif . nebent užsiaugins dar ką nors  biggrin.gif

Patys didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Buckis mirksiukas.gif
Atsakyti
Monikam... wub.gif
user posted image happybday.gif

Lairam, o gydytoja , kuri priziures jau pasirinkai? kaip atsirinkai, ar kur nors eini privaciai, nes kaip suprantu nebe ten eini, kur su Benediktu?

idomu kaip Bicei sekasi... smile.gif

kiek nestuke.gif mes cia turime, jau reikes tuoj atskiros temos Jums... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 24 vasario 2011 - 10:21
user posted image Monikam, su gimtadieniu wub.gif
Atsakyti